Mad med kaffe

 

 

Desserter & kager

 

Kaffedrikke

Kaffeskolen


Opskrifter med kaffe


Kaffe smager ikke kun godt i koppen, men kan faktisk også være en spændende smagsgiver i køkkenet. Derfor har vi lavet dette madunivers til dig, fuld af spændende og lækre opskrifter. Lige til at kaste sig over.

Her finder du alt fra skøn mad med kaffe, varme og kolde drikke, brød, kager og lækre desserter til både hverdag og fest.
Velbekomme!

 

Kan man
spise kaffe?

Ja, det kan man faktisk godt. Og vi synes også, at du skal prøve det! 

For kaffe smager ikke kun godt i koppen, men dens fine smag og lidt bitre nuancer er en anderledes og spændende smagsgiver i både det søde og salte køkken. Prøv dig frem og få masser af inspiration her i vores lækre opskriftsunivers!


Nyeste opskrifter

Her finder du alle vores nyeste og sæsonaktuelle opskrifter med kaffe.
Måske her er lige det, du leder efter. 


Mad med kaffe

Måske du ikke er vant til at bruge kaffe i maden, men vi synes du skal prøve det!
Kaffens fine smagsnuancer og bitterhed kan både give dine retter masser af dybde og god smag. Lad dig inspirere til din næste middag lige her!
 


Desserter og kager
med kaffe

Kaffens bitterhed er det perfekte modspil til sødmen i kager, desserter og slik!
Hvordan lyder f.eks. en espressobrownie, flødekarameller med kaffe eller en sprød havrecookie med kaffe? Find alle opskrifterne lige her.
 


Kaffedrikke

At drikke kaffen er vi vant til! Men kaffe kan også drikkes på mange flere måder end bare varm eller med lidt mælk i. Prøv en af vores opskrifter på lækre og anderledes kaffedrikke lige her.