Kontakt os i dag for uforpligtende 
vejledning og tilbud.

 

 

Få overblikket over alle vores
professionelle kaffemaskiner her.

 

 

 

Vi sammensætter den totale
kaffeløsning skræddersyet til jer. 

 


Wittenborg kaffemaskiner


Wittenborg er en af de mest udbredte kaffemaskiner på danske arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og virksomheder - og med god grund. Wittenborg er nemlig oprindeligt et dansk mærke, grundlagt i 1924 i Odense. Men selvom det i dag er en del af en italiensk kaffekoncern, er det stadig anerkendt herhjemme som kaffemaskiner til erhverv af høj kvalitet, med flot design og ikke mindst for at brygge en velsmagende kaffe.

I BKI Professionel står vi klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rette Wittenborg kaffemaskine til lige netop jeres behov.

 


Kaffemaskiner
fra Wittenborg

Fleksible kaffemaskiner for enhver smag


Når du vælger en kaffemaskine fra Wittenborg, følger der stor fleksibilitet med, ligesom du sikres en kaffemaskine der er let og intuitiv for alle at betjene. Du kan nemlig sammensætte din Wittenborg på et væld af forskellige måder, så den passer perfekt til jeres ønsker, kaffesmag og behov. I BKI Professionel er vi derfor altid klar til at vejlede dig i den bedste løsning for jer.

Dine muligheder med en Wittenborg kaffemaskine
 

 Vælg en maskine til formalet kaffe, helbønner, espresso – eller det hele på én gang

 Vælg mellem 20 forskellige kaffespecialiteter og varme drikke til din Wittenborg kaffemaskine

 Kan leveres med underskab eller bordplade afhængig af jeres fysiske omgivelelser eller ønsker til placering 
 

Hvorfor vælge en Wittenborg kaffeautomat? 


Med en Wittenborg kaffemaskine har I stor valgfrihed til at sammensætte lige den kaffeautomat til virksomheden, som I har brug for. 

 • Fleksible beholdere: Wittenborg kaffemaskiner kan sammnesættes med forskellige beholdere til både kakao, sukker og mælkepulver og kaffetypen efter jeres behov. Uanset om I vil brygge på formlaet kaffe eller helbønner, kan kaffen derfor kombineres med det tilbehør der skaber lige netop din favoritkaffe type.
 • Stor valgfrihed: Sammensætningen af beholde kan kombineres til op mod 20 forskellige og velsmagende kaffedrikke.
 • Har I brug for, at der er brugerbetaling på kaffen? Intet problem. Wittenborg kaffemaskiner kan nemt opsættes med både kontant og trådløs betaling.
 • Wittenborg kaffemaskiner er nemme for alle at betjene: Uanset om du vælger en model med manuelle knapper eller ønkser en model med en flot touchskærm.
 • Kop eller kandebryg? Wittenborg kaffemaskiner kan både brygge en kop kaffe til den enkelte, ligesom den hurtigt og nemt kan brygge en hel kande til dit møde.
SLANKT OG KOMPAKT DESIGN
 

Wittenborg 95-serien 


Wittenborg 95-serien er en række semi-automatiske kaffemaskiner til lokationer, hvor automatens design er lige så vigtigt som smagen af kaffen. 95 er en slank og kompakt automat med mange lækre features og en høj brugervenlighed med dens manuelle knapper. Maskinen kan brygge på både helbønner eller formalet kaffe, ligesom den har instantbeholdere til eks. mælkepulver og kakao.

Kaffeautomaten tilbereder friskbrygget kaffe og espressobaserede drikke af højeste kvalitet, hvad der gør automaten til det perfekte omdrejningspunkt for kaffepausen.
 

 • Ca. 180 kopper/dag
 • Til helbønner eller formalet kaffe
 • Med instantbeholdere til mælk samt kakao
 • Bryg i kop eller kande
 • Med LED-lys i koprummet og flot farvedisplay
 • Sort kaffe, cafe créme, cappuccino, tevand, kakao og meget mere
   

 

Sammensæt Wittenborg 
til jeres behov

 
Kaffemaskiner fra Wittenborg kan sammensættes, så de passer lige netop til jeres kaffesmag og ønsker. Håndpluk eks. jeres favoritdrikke, bryg i kander eller opsæt automaten med brugerbetaling.
Kontakt os og hør mere om alle jeres muligheder.
 
STILREN & BRUGERVENLIG
 

Wittenborg 9000-serien


Wittenborg 9000-serien kendetegnes som kompakte og stilrene kaffeautomater med en nem og brugervenlig betjening via knapperne på maskinen og displayet med RSS feed.

Den innovative brygger udleverer både espresso og kaffedrikke baseret på friskbrygget kaffe kombineret med et udvalg af instant-ingredienser. Uanset hvilken model I vælger, kan I tilbyde alt fra en sort kop kaffe, luftig cappuccino eller en tyk og cremet chokolade - bare for at nævne et par af de mange lækre muligheder.

 • 180-200 kopper/dag
 • Kompakt model i skandinavisk design
 • Til helbønner eller formalet kaffe
 • Kop og kandebryg
 • Med instantbeholdere til mælkepulver og kakao
 • Sort kaffe, espresso, cappuccino, latte macchiato, varm chokolade m.m.
   

Vi leverer den totale kaffeløsning omkring din Wittenborg kaffemaskine

​Som noget ganske særligt tilbyder vi i BKI professionel at sammensætte den totale kaffeløsning til jer. Med egen serviceafdeling, et stort sortiment af professionelle kaffer og kaffemaskiner, samt det brede udvalg af tilbehør, tager vi ansvaret for at levere alt til den gode kaffeløsning hos jer.

Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år

 En fordelagtig serviceaftale

 Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus

 Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe

 Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
 

NOGET FOR ENHVER KAFFESMAG
 

Wittenborg 9100-serien


Wittenborg 9100-maskinen kan sammensættes i et væld af forskellige udgaver, så du er sikker på at få den helt rigtige kaffeautomat til jeres behov. Med 1-2 slags helbønner, med formalet kaffe - eller begge dele - og med op til 4 instantbeholdere. På den måde kan du sammensætte din automat til at tilbyde helt op til 20 forskellige lækre kaffespecialiteter og varme drikke.

Wittenborg 9100 kommer desuden med en stor og flot 10” touchskærm, der sikrer et godt overblik over det store udvalg samt sikrer en brugervenlig betjening. Med denne skærm, er det også muligt at tilkoble WIFI og Bluetooth, så du kan vise alt fra vigtig information, nyheder eller lignende på skærmen.

 • 200-220 kopper/dag
 • Til helbønner og/eller formalet kaffe
 • Kop og kandebryg
 • 1-2 helbønnebeholdere
 • Op til 4 instantbeholdere til eks. mælkepulver og kakao
 • Med 10” touchskærm med Bluetooth
 • Sort kaffe, espresso, caffe latte, cappuccino og varm chokolade, wiener melange m.m.
   


God kaffe til din
Wittenborg kaffemaskine


Uanset om I ønsker at jeres Wittenborg kaffemaskine skal brygge på friskkværnede helbønner eller formalet kaffe, har vi et bredt sortiment at vores egne kaffer ristet specielt til at præstere den ypperste kop kaffe på professionelle kaffemaskiner. Gå bl.a. på opdagelse i vores sortiment af gode formalede BKI kaffer eller prøv vores certificerede helbønneserie fra Black Coffee Roasters. Vi er sikker på, at der er en, der falder i netop jeres smag. 

Se også disse populære producenter

Har du brug for vejledning omkring, hvorvidt en Wittenborg kaffemaskine er det rigtige valg for jer?

 

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere