Kaffemaskiner til erhverv

Vidste du, at en god kaffeordning på arbejdst ifølge danske medarbejdere vurderes som det absolut bedste personalegode i hverdagen? Så hvorfor ikke forkæle dem. I BKI Professionel har vi det brede udvalg af professionelle kaffemaskiner og kaffeautomater til erhvervslivet, så du kan servere kvalitetskaffe for dine kolleger, kunder og gæster, og vi sammensætter en løsning, der passer til jeres behov.

Når som helst står vi naturligvis klar til at vejlede dig i den bedste løsning for jer.

Vi har kaffemaskiner af enhver slags

fuldautomatiske kaffemaskiner

Fuldautomatiske kaffemaskiner

Helbønnemaskiner der friskkværner kaffen, laver blødt skum af frisk mælk samt tilbyder et væld af lækre drikke for enhver smag. 

kaffeautomater til hele bønner

Kaffeautomater til hele bønner

Altid friskkværnet kaffe i hver eneste kop, så I kan nyde bønnernes fulde smag og aroma i et væld af kaffespecialiteter. 

espresso kaffemaskiner

Espressomaskiner

Autentiske, professionelle og manuelle espressomaskiner til baristaen der vil have styring med hver eneste proces i sin kaffebrygning. 

kaffemaskiner til formalet kaffe

Kaffemaskiner til formalet kaffe

Klassiske kaffemaskiner der friskbrygger lækre kaffedrikke på formalet kaffe. Sammensæt din maskine til netop jeres behov for kaffe og varme drikke. 

bryganlæg og industrikaffemaskiner

Bryganlæg & industrikaffemaskiner

Bryg velsmagende filterkaffe til mange med et professionelt bryganlæg eller en industrikaffemaskine. Perfekt til storkøkkener og kantiner. 

instant kaffemaskiner

Instant

Tilbyd velsmagende kaffe- og kakaodrikke i en fart med en instant kaffeautomat, der er både nem at drifte og betjene. 

filterkaffemaskiner

Filterkaffemaskiner

Klassiske filterkaffemaskiner af små bryganlæg og mindre kandemaskiner. Til den perfekte filterkaffe. 

kaffeautomater til flydende kaffe

Kaffeautomater til flydende kaffe

Driftssikre og hurtige kaffemaskiner når det skal gå stærkt og være ekstra nemt.

kaffekværne

Kaffekværne

Professionelle og robuste kaffekværne for altid friskmalet kaffe - fuld af smag og aroma. 

En professionel kaffemaskine giver en god kop kaffe - hver gang

Vi ved alle, hvor vigtigt det er med gode kaffepauser gennem arbejdsdagen. Turen hen til kaffemaskinen giver os et mentalt break, og den velsmagende kop kaffe og en snak med en god kollega giver os fornyet energi til at fortsætte dagen med høj motivation.

Med en professionel kaffemaskine til erhverv kan I sikre jeres medarbejdere, kunder og gæster en altid velbrygget kop kaffe - dag efter dag og kop efter kop. Vi kender jeres brance og kan levere skræddersyede kaffeløsninger, der passer til netop jeres virksomhed. Se eksempelvis:

Kaffeløsninger til kontor og erhverv: Til kontormiljøet, hvor alle skal kunne trække lige den kaffe de ønsker sig.

Kaffeløsninger til hotel og konference: Velbrygget kaffe til både termokanderne, caféen og konferencelokalerne.

Kaffeløsninger til offentlige institutioner: Gør ventetid, studier og taletid hyggeligere med god kaffe på kanden og i koppen. 

Friskbrygget kop kaffe fra BKI kaffemaskine til erhverv

Hvorfor skal du vælge en professionel kaffemaskine?

Vidste du, at den typiske danske medarbejder drikker 3-4 kopper kaffe på en arbejdsdag? Afhængelig af hvor mange I er på din arbejdsplads, så løber det hurtigt op i ret så mange kopper kaffe! Og det kræver godt grej.

En professionel kaffemaskine til erhverv er specielt udviklet til hver dag at kunne håndtere og brygge det store antal kopper, som en virksomhed har brug for. Det kræver driftssikre og stabile maskiner, så I hver dag kan forkæle jeres medarbejdere med velbrygget kaffe - i hver eneste kop.

Tegner I også en serviceaftale, kan I vide jer trygge ved, at vi giver din kaffemaskine et årligt serviceeftersyn, og at vi rykker hurtigt ud, hvis der skulle opstå problemer i dagligdagen. 

Fordele ved en professionel kaffemaskine

Når du nemt kan forsyne dine kunder, gæster og medarbejdere med velsmagende kvaltietskaffe, er du med til at skabe en god oplevelse for dem i hverdagen. Ofte øger en god kaffeløsning tilfredsheden blandt både medarbejdere og kunder, ligesom det sender et kvalitetssignal til omverdenen.

 • Driftssikre og robuste kvalitetsmaskiner der holder i mange år
 • Nem, hurtig og brugervenlig betjening for den enkelte
 • God kaffe bidrager til medarbejdertilfredsheden
 • Der er god signalværdi i kvalitetskaffe - for både kolleger og kunder
 • Årligt serviceeftersyn og akut tilsyn med en serviceatale
Kop sort kaffe fra BKI kaffemaskine

Kaffemaskiner til enhver type virksomhed

De fleste erhverv i Danmark, vil nyde godt af at have en eller flere professionelle kaffemaskiner på arbejdspladsen. Men forskellige brancher kræver naturligvis forskellige løsninger, ligesom de stiller forskellige krav til deres kaffe. I BKI Professionel har vi kunder i alle sektorer, og vi forstår derfor at sammensætte den helt rette kaffeløsning til jer.

 • Virksomheder og kontorer vil ofte have gavn af en fuldautomatisk kaffemaskine, der tilbyder mange forskellige valgmuligheder og brygger i koppen med et enkelt tryk.
 • Hoteller og konferencecentre har gerne brug for en sammensat løsning med bryganlæg, espressomaskine og selvbetjeningsmaskiner, så de kan tilbyde den perfekte kaffe i forskellige settings.
 • Offentlige institutioner har ofte gavn af at kunne brygge den gode filterkaffe i store mængder, mens en automat også kan være en praktisk løsning. 
 • På restauranter og caféer kommer den professionelle espressomaskine til sin ret, når der skal kæles for detaljen og serveres lækre kaffespecialiteter.
 • To go & travel løsninger er oplagte til jer, der serverer kaffe til at tage med sig. Vi tilbyder både fuldautomatiske og manuelle kaffemaskiner samt alt det gode tilbehør som kopper, mælkebrikker, sukker mv. 

 

 

Find den rette kaffemaskine

Hvilken kaffemaskine passer til jeres behov?

Der findes mange forskellige typer af professionelle kaffemaskiner, som har hver deres fordele og muligheder. Læs om de forskellige typer kaffemaskiner her. 

 • Fuldautomatiske kaffemaskiner er oplagte til jer der ikke vil gå på kompromis. Her får I friskkværnede bønner, mulighed for frisk mælk og et væld af lækre kaffedrikke i koppen med et enkelt tryk.
 • Semiautomatiske kaffemaskiner er klassikere i danske virksomheder, da de og nemt hurtigt friskbrygger kaffe, kakao mv. for enhver smag.
 • Instant kaffemaskiner er oplagte til jer der ønsker hurtig betjening, mange valgmuligheder og mindst mulig vedligholdelse. 
 • Bryganlæg kommer i alle størrelser til jer, der vil brygge den gode filterkaffe. Bryg alt fra 1-20 liter ad gangen og server i kop eller termokande. 

Sådan vælger du kaffemaskine til erhverv

Hvilken type kaffemaskine der passer bedst til jer, afhænger både af jeres behov og kaffesmag. I kan eksemplvis overveje disse sprøgsmål:

 • Hvor mange medarbejdere er I dagligt i virksomheden? 
  ​Vi drikker typisk 3 kopper kaffe på en arbejdsdag, så kaffemaskinerne skal have den rette kapacitet til jeres behov.
 • Foretrækker I filterkaffe, espresso eller mange valgmuligheder?
  Den gode filterkaffe brygges bedst på et bryganlæg, en espressomaskine er bedst til kaffespecialiteter, mens den fuldautomatiske kaffemaskine er til jer, der ønsker lidt af det hele via selvbetjening.
 • Ønsker I at bruge frisk mælk eller mælkepulver i jeres løsning?
  Frisk mælk er super lækkert i kaffen, mens mælkepulver stiller mindre krav til håndtering og hygiejne. 

Fordele ved en fuldautomatisk kaffemaskine til erhverv

Elegante og brugervenlige kaffemaskiner, der tilbyder et væld af lækre kaffespecialiteter i højeste kvalitet. Hverdagens forkælelse.

 • Friskkværner kaffebønnerne til hver enkelt kop
 • Mulighed for frisk mælk
 • Kvalitetskaffe på arbejdspladsen
 • Mange lækre specialiteter som cappuccino, macchiato og cafe latte.

Fordele ved et bryganlæg til erhverv

Klassisk sort filterkaffe er uundværligt til mødet og snakken med kollegerne. Bryg nemt og hurtigt velsmagende kaffe til termokander, mødet og spisesalen. 

 • Friskbrygget kaffe i store mængder
 • Ne​m at håndtere og tappe i kop eller termokande
 • Med termobeholder så kaffen altid er varm
 • Velsmagende kaffe til en god pris

 

Fordele ved en instant kaffemaskine til erhverv

Hurtig, velsmagende og mange kopper kaffe i en fart og med et enkelt tryk. Perfekt til jer der ønsker at bruge mindst mulig tid på vedligehold og rengøring. 

 • Hurtig servering direkte i koppen
 • Nem og brugervenlig betjening
 • Med bredt udvalg af kaffespecialiteter og kakaodrikke
 • Minimal rengøring og vedligehold i dagligdagen

 

 

FAQ om kaffemaskiner til erhverv

Hvilke fordele er der ved at købe en kaffemaskine?

At købe din kaffeløsning og dine kaffemaskiner er naturligvis en større omkostning, men så sikrer du den gode kaffe i din virksomhed i mange år frem, og det er så absolut den bedste økonomiske løsning over tid.  

 • Du betaler et engangsbeløb for din kaffemaskine 
 • Kaffemaskinen er din ejendom 
 • Det bedste økonomiske valg over tid 
 • Udgifter udgøres herefter kun af forbrug, drift og service 

Hvilke fordele er der ved at leje eller lease en kaffemaskine?

Måske I har brug for at undgå eller reducere en større omkostning i virksomheden? Måske I på kort tid er blevet flere, eller måske vil I gerne prøve en kaffemaskine af inden endeligt køb. Tal med os om hvorvidt det giver mening for jer at leje eller lease jeres kaffemaskine eller læs meget mere her.

 • Din udgift bedstår af en fast, månedlig ydelse 
 • Fleksibel aftale: Vi kan tilpasse ydelsen til dit behov 
 • Leaser du, bestemmer du selv løbetiden, og du vælger selv, om du vil købe eller returnere kaffemaskinen herefter 
 • Du har fuldt overblik over din kaffeøkonomi  

Hvilken kaffemaskine til erhverv laver den bedste kaffe?

Det kan man nemt fristes til at spørge om, men det er faktisk svært at give et entydigt svar på - det afhænger nemlig helt af hvilken bryggemetode I foretrækker, hvor mange mennesker I er, samt hvilken kaffebønne og risting, I godt kan lide til jeres firmakaffe.
 
Men vi har naturligvis et par bestseller-maskiner inden for de forskellige kategorier, som er anerkendt for deres altid velbryggede kaffe. Dem kan du se her:
 
Animo OptiBean 3 XL
Stabil og elegant helbønnemaskine med bredt udvalg af kaffedrikke. 

Coffee Queen Tower 2X5 L 
Hurtig og velbryggende bryganlæg i to tårne med let transportable dispenserere, der passer perfekt i mødet eller på buffeten. 

WMF 1500S+
Premium kaffemaskine med 2 kværne til forskellige kaffebønner, som brygger et bredt udvalg af kaffespecialiteter som espresso, sort kaffe og cappuchino og kakao. Skummer frisk mælk for bedste kaffeoplevelse.

Kvinde drikker kaffe lavet på BKI kaffemaskine til erhverv
Elegant kaffemaskine fra BKI til erhverv
KAFFELØSNING

Få en totalløsning til erhverv

I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jer en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering til alt der handler om kaffen.

 • Moderne og stabile kaffemaskiner til erhverv
 • En fordelagtig serviceaftale
 • Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus
 • Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe
 • Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.

Har du brug for vejledning?

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.