Inspiration til en verden af kaffe

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og få god viden, tips og tricks til din kaffeløsning af vores dygtige kaffekonsulenter, bliv insprireret af vores kunders kaffeløsninger og få skønne idéer til lækre drikke og mad med kaffe.

Lad dig inspirere af vores kunders kaffeløsninger

Se hvordan vi sammen med en række kunder har sammensat skræddersyede kaffeløsninger til deres behov, ønsker og budget - og lad dig inspirere!


 

Der er ikke noget at sætte en finger på

Det er en kæmpe fordel for os, at BKI leverer en total-løsning. Så kan vi nøjes med én leverandør til både kaffe, maskiner og service, ligesom vi altid kan få hjælp, hvis der skulle opstå problemer. Kaffen smager som den skal, og maskinerne kører – så der er ikke noget at sætte en finger på.

Casper Bock
Hotelchef
Horisont Hotel & Konfernce

Vi oplever hurtig svartid og service

Vi ønskede en moderne kaffemaskiner, der selv kværnede bønnerne, skulle være lette at servicere og altid brygge en frisk kop kaffe. Efter at have undersøgt flere muligheder fik vi et godt tilbud fra BKI, og vi fandt sammen frem til vores nuværende kaffeløsning, som vi er tilfredse med. Vi har desuden en altid fin dialog med BKI, hvor vi oplever hurtig svartid og service.

Katrine Friis Østergaard
Sekretariatsleder
Agro Food Park

Det er enormt vigtigt for mig, at kaffen altid smager godt

Kaffen skal bare smage godt – ellers får jeg det straks at vide. For på et sted som Comwell, er kaffen en af de første ting, der sætter standarden for gæsternes oplevelse af deres besøg. Så det er enormt vigtigt for mig, at kaffen altid smager godt. Alt i alt fungerer kaffeløsningen og vores samarbejde med BKI Professionel super godt.

Janus Kjærulff
Restaurantchef
Comwell Kolding

 

 

Kaffekonsulentens blog

Få masser af gode guides, tips og tricks og nyttig kaffeviden til din kaffeløsning fra vores mange dygtige kaffekonsulenter. På Kaffekonsultens blog finder du et væld af gode indlæg, der kan inspirere dig til den gode løsning for jer.

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Hvordan smager Paraíso kaffen? Og hvilke fordele er der for dig og farmene? Læs vores kaffesmagers og kaffekonsulents anmeldelse af BKI Paraíso Kaffe.

 

 

Opskrifter med kaffe

I virksomheden kan man nemt få produceret store mængder restkaffe og kaffegrums, og i stedet for at smide det hele ud, synes vi, I skal prøve at bruge noget i kantinen! Forvandl det eksempelvis til de skønneste middagsretter, kager og lækkert morgenbrød med inspiration fra vores lækre opskriftsunivers!

Koldhævede morgenboller med kaffegrums

Koldhævede morgenboller med kaffegrums

Saftige og koldhævede boller fuld af smag og med et strejf af kaffe. Dejen skal blot røres sammen om aftenen - og vupti! Du kan bage de lækreste boller fra morgenstunden.

Luksus æbleskiver

Luksus æbleskiver

Sprøde æbleskiver med mandler, et mørkt strejf af kaffe og en sød midte af fyldig marcipan. Server med æblekompot og en god kop kaffe.

Brug kaffen i kantinen

Kaffe smager nemlig ikke kun godt i koppen, men dens fine smag og lidt bitre nuancer er en anderledes og spændende smagsgiver i både det søde og salte køkken!

Så undgå at smide restkaffen i vasken, og find nye måder at bruge dit kaffegrums på. Prøv dig frem og få masser af inspiration i vores lækre opskriftsunivers!