Inspiration til
en verden af kaffe

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og få god viden, tips og tricks til din kaffeløsning af vores dygtige kaffekonsulenter, bliv insprireret af vores kunders kaffeløsninger og få skønne idéer til lækre drikke og mad med kaffe.


Lad dig inspirere af
vores kunders kaffeløsninger

Se hvordan vi sammen med en række kunder har sammensat skræddersyede kaffeløsninger til deres behov, ønsker og budget - og lad dig inspirere!


Kaffekonsulentens blog

Få masser af gode guides, tips og tricks og nyttig kaffeviden til din kaffeløsning fra vores mange dygtige kaffekonsulenter. På Kaffekonsultens blog finder du et væld af gode indlæg, der kan inspirere dig til den gode løsning for jer.


Opskrifter med kaffe

I virksomheden kan man nemt få produceret store mængder restkaffe og kaffegrums, og i stedet for at smide det hele ud, synes vi, I skal prøve at bruge noget i kantinen! Forvandl det eksempelvis til de skønneste middagsretter, kager og lækkert morgenbrød med inspiration fra vores lækre opskriftsunivers!

Brug kaffen i kantinen!


Kaffe smager nemlig ikke kun godt i koppen, men dens fine smag og lidt bitre nuancer er en anderledes og spændende smagsgiver i både det søde og salte køkken!

Så undgå at smide restkaffen i vasken og find nye måder at bruge dit kaffegrums på. Prøv dig frem og få masser af inspiration i vores lækre opskriftsunivers!