Kaffekværne til erhverv

Med en professionel kaffekværn til erhverv kan du brygge den ultimative filterkaffe eller den autentiske espresso. Når du kværner dine kaffebønner lige inden brug, kan du nemlig opleve bønnernes fulde smagsnuancer og aromaer. 

Her på siden kan du se et udvalg af vores populære kaffekværne til erhverv og blive klogere på den rigtige løsning for jer. Når som helst står vi naturligvis klar til at vejlede dig.

Om professionelle kaffekværne

For hvem og hvor er en kaffekværn ideel?

Kaffekværne til caféer og restauranter
På caféen og restauranten er friskkværnet kaffe et must! Uanset om det er til filterkaffen, stempelkanden eller en intens espresso. Tilbyd dine gæster den ypperste kaffeoplevelse ved altid at friskmale dine kaffebønner i en professionel kaffekværn.
 
Kaffekværne til hotel og konference
 Prøv at friskkværne kaffen til morgenmadsbuffeten og lad duften sprede sig blandt gæsterne. Det øger forventningens glæde og gør den første kaffetår endnu bedre. Har I ligeledes et caféhjørne med kaffespecialiteter af espresso, bør I også anvende en professionel kaffekværn.
 
Kaffekværne til virksomheder
 Forkæl dine kolleger og samarbejdspartnere med friskkværnet kaffe! Til mødets fælles filterkaffe, i stempelkanderne og til jer der har en lille manuel espressomaskine. Med egen kaffekværn er det også nemt at skifte kaffe gennem året, hvis I har lyst til at prøve noget nyt. 

Stempelkandekaffe fra kaffekværn til erhverv
Kaffebønner til kaffekværn

Fordele ved en professionel kaffekværn

Oplev kaffens smag og aroma til fulde
Kaffens smag og aromastoffer sidder i kaffebønnernes olier. Så når du friskkværner bønnerne lige inden brug, er olien således helt uspoleret, og du vil derfor opleve kaffens potentiale og smagsnuancer til fulde.

Til den autentiske espresso
Skal I brygge en intens og autentisk espresso, da er en professionel kaffekværn et absolut must. Brug vores professionelle kværne til at male bønnerne ekstra fint til espresso, og lad dem kværnes direkte i bajonetten med single eller dobbelt dosis. 

Skift kaffe lige så ofte I lyster og prøv noget nyt!
Med jeres egen kaffekværn er det utrolig nemt at skifte kaffe efter humør og smag! Gå på opdagelse i vores brede sortiment af kvalitetskaffebønner og find jeres favorit. Eller hvad med at prøve månendens kaffe? Eller måske kaffen til morgenstunden, og kaffen I drikker til mødet?

Udvalgte kaffekværne til erhverv

TIL BARISTAEN OG DEN AUTENTISKE ESPRESSO

Rancilio Kryo Kværn

Kryo espressokværn kværner dine kaffebønner til en velsmagende kop espressokaffe. Maskinen er nem at betjene og har et ergonomisk design i rustfrit stål. Kværnen har mange fine detaljer - den kan blandt andet både startes ved et tryk på startknappen, men også automatisk ved at man blot indsætter filtret i maskinen. Kværnen kan indstilles til single eller dobbelt dosis.

 • Beholder til 1,3 kg kaffebønner
 • Professionel kværn til espresso
 • Start manuelt eller automatisk
 • Single el. dobbelt dosis
CAFÉ & MØDESERVERING

Malykke Kværn til stempelkander

Med den intelligente kaffemølle fra Malykke kan du placere din stempelkande i kværnen, hvorefter den automatisk vurderer størrelsen på kanden, og kun kværner den mængde kaffe, du skal bruge. Stempelkanden hænges op på pinden, møllen identificerer selv kandens størrelse og maler den forprogrammerede mængde kaffe på 4-8 sekunder.

Kværnen har justerbar dosering, formalingsgrad samt motorhastighed. Kan anvendes til de fleste stempelkandetyper.

 • Automatisk kværn til stempelkander - doserer altid korrekt
 • Friskkværnet kaffe på 4-8 sekunder
 • Brugervenlig menu med baggrundsbelyst display
 • Fås også med poseholder til hjemsalg
sort kop kaffe hældt fra stempelkande med kværnet kaffe
tre skeer med formalet kaffe og kaffebønner til kaffekværne

Når du kværner dine kaffebønner lige inden brygning, kan du nyde den fulde smagsoplevelse af din kaffe. Smagstoffer og aromaer er helt friske - og det kan smages.

kvinde drikker kaffe malet på kaffekværne

Prøv at friskkværne disse kaffebønner

Elegant kaffeløsning med kaffemaskine fra BKI med kaffekværne
KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning

I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jer en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 •   Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år
 •   En fordelagtig serviceaftale
 •   Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus
 •   Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe
 •   Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.

Har du brug for vejledning?

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.