Kontakt os i dag for uforpligtende 
vejledning og tilbud.

 

 

Få overblikket over alle vores
professionelle kaffemaskiner her.

 

 


Læs mere om vores serviceaftaler
på kaffemaskiner.

 


Kaffeløsninger


En kaffeløsning er et af de bedste medarbejdergoder, du kan tilbyde på arbejdspladsen. Derudover er det et vigtigt element i mange brancer at kunne byde gæster, kunder og samarbejdspartnere på god kop kaffe, for at komme godt fra start. I BKI Professionel tilbyder vi jer den totale kaffeløsning, og kan levere både driftssikre og anerkendte kaffemaskiner til erhverv, vores egne specialristede kaffer, alt det gode tilbehør samt en tryg serviceaftale.

Den totale kaffeløsning tilpasses med andre ord til netop jeres behov og ønsker i virksomheden. Vi står klar til at at tage en snak med jer om, hvordan denne kan skabe gode kaffeoplevelser i jeres hverdag.

 

Hvorfor vælge en kaffeløsning til virksomheden? 


Vidste du, at 64% alle medarbejdere i danske virksomheder, peger på kaffeordningen som det vigtigste personalegode i deres hverdag? Og det er endda over goder som sundhedssikring, frokostordning og julegaver!
 
Kaffen er en selvfølge i den danske kultur, og den følger med os, hvad end vi foretager os. På arbejdet og i virksomheden bidrager den til hyggen med kollegerne, den gode pause og dialogen i et møde. Alt det kan du læse mere om i vores kaffeanalyse 'Danskernes Kaffevaner på arbejdspladen' lige her. 
 
Uanset hvilke behov I har i jeres virksomhed, og hvilken kaffetype I foretrækker, da kan vi tilbyde jer en samlet kaffeløsning fra BKI Professionel. En løsning der sikrer jer gode kaffeoplevelser i hverdagen - fra én og samme leverandør.
 

Kaffeløsninger til alle slags virksomheder


Forskellige virksomheder og brancher har behov for forskellige typer kaffeløsninger, der kan indbyde til hygge, fordybelse og dialog med hinanden. I BKI Professionel kan vil tilbyde kaffeløsninger til alle typer virksomheder og erhverv, hvor der er behov for at servere god kaffe gennem arbejdsdagen.

 

En skræddersyet kaffeløsning til erhverv 


Når vi sammensætter en kaffeløsning til en virksomhed, tager vi naturligvis udgangspunkt I jeres ønsker og behov. Vi tager en grundig snak med jer hvad I har af forventninger til os og løsingen, og med vores mere end 30 års ekspertise i branchen giver et bud på, hvordan den optimale løsning kan se ud hos jer.

"Kaffen smager som den skal, og maskinerne kører – så der er ikke noget at sætte en finger på.”

Sådan fortæller Casper Bock, der er Hotelchef på Horisont Hotel & Konference, om den kaffeløsning vi stået for gennem mere end 20 år.

Fordele ved en total kaffeløsning


Den gode kaffeløsning består ikke kun af kaffe og kaffemaskiner. Det handler også om kvalitet, tryghed og stor valgfrihed. Med en totalløsning har I kun én leverandør, én faktura og én kontaktperson, når det drejer sig om kaffen!

Det giver ro og stabilietet for jer i hverdagen. Vi er aldrig mere end et opkald væk, hvad enten I skal have bestilt ny kaffe, har spørgsmål eller hvis teknikken driller. Din BKI Professionel konsulent er din primære kontaktperson, og han/hun vil altid forsøge at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

BKI Professionel leverer den totale kaffeløsning
 

 Stabile og driftssikre kaffemaskiner og -automater 

 En landsdækkede serviceaftale der skaber tryghed omkring jeres løsning 
 
 Friskristet kaffe fra vores egete risteri udviklet til professionelle kaffeløsninger
 
 Stor mulighed for økologiske, certificerede og mere ansvarlige kaffer
 
 Masser af lækkert tilbør som te, konfekture og kakao

Hvilken type kaffemaskine har I brug for i kaffeløsningen?


Typen af kaffemaskine til jeres kaffeløsning afhænger af både jeres kaffesmag og kaffebehov i hverdagen. Og her har forskellige typer kaffemaskiner, naturligvis forskellige fordele, hvor det ofte også kan give mening at kombinere din løsning af forskellige typer maskiner. I BKI har vi det brede udvalg af professionelle kaffemaskiner:

  • Fuldautomatiske kaffemaskiner til helbønner
  • Kaffeautomater til formalet kaffe
  • Bryganlæg og industrikaffemaskiner
  • Instant kaffemaskiner
  • Kolbe og kandemodeller
  • Espressomaskiner
  • og mange flere

Populære producenter af kaffemaskiner


I BKI profesionel samarbejder vi kun med de bedste og mest anerkendte producenter af kaffemaskiner i Europa. Det er din garanti for en stabil og driftsikker kaffeløsninger, der holder i mange år. Klik på de forskellige brands, og se et udpluk af de maskiner vi tilbyder fra hver producent. 

  
Hvilken kaffe skal din løsning have?


Den rette kaffe afhænger naturligvis af jeres kaffesmag og valg af kaffeløsning. I BKI Professionel har vi det brede udvalg af kaffe til enhver smag. Vores klassiske formalede BKI kaffe til bryganlægget og filterkaffemaskinen, helbønner til den semi- og fuldautomasitkse kaffemaskine, espressobønner til barista-gearet og naturligvis instantkaffe til den hurtige kop. Læs mere om vores kaffebrands nedenfor - alle udviklet og ristet særligt til profesionelle kaffeløsninger.

I BKI Professionel leverer vi ikke kun kaffe og kaffemaskiner men også alt det udenom, der er med til at skabe den gode kaffeoplevelse i hverdagen. Så husk også te, mælk, sukker, engangskopper – og måske lidt til den søde tand.

Kaffeløsning med serviceaftale


Når I i samarbejde med en af vores dygtige BKI-konsulenter har fundet den rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed, anbefaler vi altid, at I tegner en serviceaftale.

På den måde kan I vide jer trygge ved, at jeres kaffeløsning kommer til at holde i mange år, og at I kan få akut hjælp ved eventuelle problemer.

En serviceaftale skaber tryghed omkring din kaffeløsning
 

 Akut service ved driftstop af jeres kaffeautomater

 Udskiftning af reservedele og evt. vandfilter

 Adgang til vores telefoniske hotline

 Service udført af vores professionelle og autoriserede tekniker-team

 Årligt, fast beløb uden uventede omkostninger

Tilbehør til kaffeløsningen


Når du husker også at tilbyde alt det gode tilbehør til kaffeløsningen, sikrer du, at der er noget for enhver smag. Te, kakao, et lille stykke chokolade eller en velsmagende kop te bidrager til helhedsopfattelsen og kvalitetsfølelsen omkring jeres kaffeløsning, og det viser medarbejdere, kunder og gæster at i går op i at skabe trivsel og velvære på arbejdspladsen. 

Det gode tilbehør fra BKI Professionel gør kaffepausen endnu bedre
 

 Stort udvalg af kvalitets-te i breve eller løsvægt

 Sukker, sødetabletter og kaffesirupper

 Mælkebrikker, mælkepulver og plantedrik

 Rørepinde, kopper og engangsservice

 Kakaodrikke og chai

 Konfekture som småkager og lækre kvalitetschokolader

Er du klar til en snak om jeres kaffeløsning?

 

Uanset om I har specifikke ønsker til jeres  kaffeløsning eller har brug vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os til en uforpligtende snak. Til hver en tid ønsker vi at svare på spørgsmål, og hjælpe jer med at udforme den skræddersyede kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere