Espressomaskiner til erhverv

Der findes intet bedre end en helt nybrygget espresso med flot og fyldig crema! Og det kan du tilbyde dine kunder, gæster eller medarbejdere med en manuel eller fuldautomatisk espressomaskine til erhverv. Med den kan I lave et væld af traditionelle espresso- og kaffespecialiteter af ypperste kvalitet, hvad enten I søger en løsning til en café, restaurant eller virksomheden.

Espressomaskinen er til jer der vil være jeres egen barista i kaffepausen! Dertil har vi det brede udvalg af store og små professionelle espressomaskiner til erhverv. 

Om professionelle espressomaskiner

En professionel espressomaskine er oplagt til café og restauration, hvor jeres fokus er at levere den bedste kvalitet og har tiden til det. En profesionel espressomaksine til erhverv kræver håndelag, teknik og tid, men har dog den fordel, at I har fuldstændig styring med processen og kan indstille det helt rette vandtemperatur og det rette tryk. Så når først teknikken er på plads, kan I servere kaffeoplevelser hver eneste dag.

For hvem er en espressomaskine den gode kaffeløsning?

Espressomaskine til café
Som café er det en selvfølge, at vi i dag skal kunne tilbyde baristafærdigheder og dertilhørende velbrygget kvalitetskaffe i alle former. Til jer har vi det store udvalg af professionelle og manuelle espressomaskiner i alle størrelser, så I altid kan tilbyde jeres gæster deres yndlingskaffe.

Espressomaskine til restaurant
Efter den gode middag er det rart at slutte af med en velbrygget kop kaffe, og her skal gæsterne naturligvis også have mulighed for at nyde en espressokaffe. Gå på opdagelse i vores udvalg af professionelle espressomaskiner, og find den der passer til jeres behov.

Espressomaskine til andre erhverv
Flere og flere erhverv og virksomheder vil også gerne tilbyde autentisk og velbrygget espresso på arbejdspladsen eller til deres gæster. Afhængig af jeres færdigheder kan I vælge en manuel espressomaksine, eller I kan sætte baristaen på autopilot med en fuldautomatisk espressomaskine.

kaffe lavet på espressomaskine til pausen
espresso brygges på espressomaskine

Fordele ved en espressomaskine til erhverv

Kaffe af ypperste kvalitet
Det bliver ikke mere autentisk eller delikat end en velbrygget, italiensk espresso. Her er det håndværket, råvarerne og udstyret, der skal spille sammen og gå op i en højere enhed, før vi kan servere den perfekte kvalitetsespresso. Men det er også det smukke ved det - og det er det hele værd.

Slip kreativiteten løs
Med en manuel espressomaskine har du stor frihed, og du har styringen med din kaffe. Så slip kreativiteten løs! Bryg et væld af forskellige espressodrikke, gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige espressobønner og øv dig i at lave det blødeste mælkeskum og den sirligste latte art.

Espresso og varme drikke for enhver smag
Når du selv har styringen med hver eneste trin i din espressobrygning, kan du også lave et væld af forskellige varme drikke. Med eller uden mælk, med lidt varmt vand, eller måske en varm chokolade eller chai latte af skummet mælk. 

Udvalgte espressomaskiner

Nedenfor vises et udvalg af nogle at vores mest populære espressomaskiner til erhverv - til alle behov. Den klassiske model, luksusmodellen til det store behov og den automatiske espressomaskine, som sætter baristakaffen på autopilot.

FUNKTIONEL OG INDUSTRIEL MINIMALISME

Rancilio Classe 5

Funktionel, industriel minimalisme og et moderne design er hovedkomponenterne i denne yderst driftsikre espressomaskine fra Rancilio. Maskinen har et ergonomisk og bekvemt arbejdsområde samt et avanceret high-tech USB-system, der gør det nemt og særdeles brugervenligt at betjene og indstille maskinen. 

Classe 5 fås i modeller med alt fra 1-3 groups og passer således ind i ethvert miljø.

Rancilio Classe 5 USB 2 Groups Compact, Tall

 • 2 groups
 • Nem og brugevenlig brugerflade
 • Med C-Lever systemet der gør mælkesteaming nem og hurtig
TRADITIONEL & PRESTIGEFYLDT

Rancilio Classe 9

En espressomaskine med elektronisk styring og automatisk dosering. Den er designet med et innovativt styringssystem, Xcelsius, der gør det muligt at indstille kaffens temperatur med enten en stigning eller et fald på fem grader i løbet af de 25-30 sekunder, det tager at brygge espressokaffen. Denne teknik gør, at du får de enkelte aromatiske nuancer frem i hver enkelt blanding, hvilket giver en perfekt espressokaffe. 

Classe 9 fås med 2 eller 4 groups.

Rancilio Classe 9 USB Xcelsius 4 Groups, Tall

 • Elektronisk styring og automatisk dosering sikrer praktisk forberedelse med ensartede resultater
 • Patenteret temperaturstyringssystem, der giver dig mulighed for at variere/ kontrollere temperaturen ud fra din ønskede brygprofil
 • Varmtvands dispenser med programmerbar tidsstyret dosering
 • Elektronisk display
BARISTA PÅ AUTOPILOT

Fuldautomatisk espresso med WMF

WMF Espresso er kaffeautomaten til jer, der vil tilbyde en autentisk espresso uden nødvendigvis at være indehaver af baristafærdigheder. Her er alle de vanskeligere processer ved espressobrygningen nemlig automatiseret: Maskinen kværner og tamper kaffen direkte i bajonetten, den styrer gennemløbstid og temperatur, ligesom den automatisk steamer den friske mælk til det blødeste skum.

Så er det en leg at tilberede alt fra espresso til latte og cortado. WMF's fuldautomatiske espressomaskine er således perfekt til caféen og jer, der kun vil have det bedste af det bedste.

WMF Espresso

 • 300 kopper/dag
 • Autenstisk espresso på autopilot
 • Automatisk kværning, tamping og steaming af mælk
 • 2 groups
 • Lav de lækreste kaffespecialiteter med ægte espresso
cortado lavet på espresso

Intens espresso, cortado, macchiato, cappuccino, flat white og meget mere. Med en professionel espressomaskine kan I lave lige den kaffespecialitet, I ønsker.
 
For en autentisk og smagfuld oplevelse.

kaffebønner til brug i espresso kaffemaskine
cappuchino lavet på espressomaskine

Hvad skal man kigge efter ved køb af en professionel espressomaskine?

På caféeer og restauranter kan der være forskellige behov og krav til espressomaskinen, hvorfor det er vigtig at gøre jer overvejelser herom. 

Hvad og hvor meget skal I præstere?
Vurder om I har behov for 1, 2 eller 3 groups. Caféer med tre groups er oftest efter italienske traditioner, hvor mange bestiller ren espresso og det derfor er smart at kunne lave tre på samme tid.

De fleste danske caféer serverer dog mest espresso med steamet mælk, hvorfor 2 groups med steamer i hver ende er optimalt, så to personer kan arbejde her samtidigt.

Hvor vigtig er kaffen for jeres forretning?

Hvis kaffen er essentiel for jeres forretning, så overvej om det er nok for jer med én espressomaskine. Er der peak-tider, hvor det ville gavne jer at have to maskiner for at nå alle ordrer? Eller kan jeres omsætning klare at kaffemaskinen en dag er ude af drift og skal serviceres? Overvej om ikke investeringen i to maskiner er en fordel for jer. 

Hvor nørdet er du?  
Har du meget udskiftende personale, og løbende oplæringer, så vil en helt traditionel espressomaskine være at foretrække. Denne er nemmere at gå til, og med en fats indstilling sikres I at levere en ensartet kvalitet. Se eks. Rancilio class 5, 2 groups

Hvis du derimod skal nørde din espressobrygning, og ønser mulighed for at justere alt fra tryk, temperatur til gennemløbstid ned til mindste detalje, har du brug for en espresomaskine med flere indstillingsmuligheder. Se eks. Rancilio 11, Xcelcius, 2 groups.

 

 

Køb, leje eller leasing af en espressomaskine?

Køb af en espressomaskine

Hvis du allerede ved, hvilken type kaffeløsning I ønsker hos jer, og du samtidig ved, at du skal beholde kaffemaskinen i mere end et år, da kan det give mening at købe kaffemaskinen.

Så har du kun løbende udgifter til jeres forbrug af kaffeprodukter samt en eventuel serviceaftale. 

Dine fordele ved at købe en espressomaskine:

 • Du betaler for maskinen nu og her​
 • Du ejer espressomaskinen
 • Det bedste økonomiske valg over tid​
 • Udgifter udgøres kun af forbrug, vedligehold og evt. service

Leje og leasing af espressomaskine

Der kan være flere årsager til, at det kan give mening at leje din virksomheds kaffeautomat. Måske I har lyst til at afprøve en kaffemaskine inden køb, eller måske I står i en situation, hvor det er nødvendigt at undgå eller reducere større omkostninger. Så kan det være en god idé at leje eller lease frem for at købe din kaffemaskine, så du ikke belaster likviditeten. 

Dine fordele ved at leje eller lease en espressomaskine:

 • ​Fast månedlig ydelse
 • Fleksibel aftale: Du kan tilpasse ydelsen dit behov – også løbende
 • Du bestemmer leasingperioden  
 • Du kan overtage maskinen efter leasingperioden eller aflevere den tilbage til os
 • Du har fuldt overblik over din økonomi i leasingperioden

God kaffe til din espressomaskine

Din espressomaskine kræver de bedste helbrønner til bryging af espresso! I BKI Professionel har vi udvikelt vores helt egen kaffeserie, Black Coffee Roasters Professional, som sikrer jer de ypperste bønner ristet til at præstere deres ypperte på professionelle espressomaskiner. Vælg mellem en bredt udvalg af certificerede espressobønner i med forskellige smags- og risteprofiler, så I kan brygge lige den espresso I drømmer om. 

KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning

I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jer en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 • Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år
 • En fordelagtig serviceaftale
 • Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus
 • Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe
 • Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
kaffe med mælk i glas fra espresso kaffemaskine

Har du brug for vejledning omkring den rette espressomaskine?

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.