Se kaffemaskiner til ethvert behov

Få overblikket over alle vores
professionelle kaffemaskiner her.

 

 

Få en skræddersyet kaffeløsning

Vi sammensætter den totale kaffeløsning
 til jer. Læs mere her.


Espressomaskiner
til erhverv


Med en manuel eller fuldautomatisk espressomaskine kan I lave traditionel og autentisk espresso og kaffespecialiteter af ypperste kvalitet. Vi har både store og små modeller af espressomaskiner til erhverv - hvad enten om det er en løsning til en café, restaurant eller virksomheden, hvor I vil være jeres egen barista i kaffepausen.

Her på siden kan du få inspiration til jeres kommende espressomaskine og se et par af vores populære modeller. Når som helst står vi naturligvis klar til at vejlede dig.

 

Om professionelle
espressomaskiner

For hvem er en espressomaskine den ideelle kaffeløsning?


Espressomaskine til café


Som café er det en selvfølge, at vi i dag skal kunne tilbyde baristafærdigheder og dertilhørende velbrygget kvalitetskaffe i alle former. Til jer har vi det store udvalg af professionelle og manuelle espressomaskiner i alle størrelser, så I altid kan tilbyde jeres gæster deres yndlingskaffe.


Espressomaskine til restaurant


Efter den gode middag er det rart at slutte af med en velbrygget kop kaffe, og her skal gæsterne naturligvis også have mulighed for at nyde en espressokaffe. Gå på opdagelse i vores udvalg af professionelle espressomaskiner, og find den der passer til jeres behov.


Espressomaskine til andre erhverv


Flere og flere erhverv og virksomheder vil også gerne tilbyde autentisk og velbrygget espresso på arbejdspladsen eller til deres gæster. Afhængig af jeres færdigheder kan I vælge en manuel espressomaksine, eller I kan sætte baristaen på autopilot med en fuldautomatisk espressomaskine.
 

Fordele ved en professionel espressomaskine


Kaffe af ypperste kvalitet
Det bliver ikke mere autentisk eller delikat end en velbrygget, italiensk espresso. Her er det håndværket, råvarerne og udstyret, der skal spille sammen og gå op i en højere enhed, før vi kan servere den perfekte kvalitetsespresso. Men det er også det smukke ved det - og det er det hele værd.

Slip kreativiteten løs
Med en manuel espressomaskine har du stor frihed, og du har styringen med din kaffe. Så slip kreativiteten løs! Bryg et væld af forskellige espressodrikke, gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige espressobønner og øv dig i at lave det blødeste mælkeskum og den sirligste latte art.

Espresso og varme drikke for enhver smag
Når du selv har styringen med hver eneste trin i din espressobrygning, kan du også lave et væld af forskellige varme drikke. Med eller uden mælk, med lidt varmt vand, eller måsker en varm chokolade eller chai latte af skummet mælk. 

Udvalgte
espressomaskiner

FUNKTIONEL OG INDUSTRIEL MINIMALISME
 

Rancilio Classe 5 


Funktionel, industriel minimalisme og et moderne design er hovedkomponenterne i denne yderst driftsikre espressomaskine fra Rancilio. Maskinen har et ergonomisk og bekvemt arbejdsområde samt et avanceret high-tech USB-system, der gør det nemt og særdeles brugervenligt at betjene og indstille maskinen. 

Classse 5 fås i modeller med alt fra 1-3 groups og passer således ind i ethvert miljø.
 

Rancilio Classe 5 USB 2 Groups Compact, Tall
 

 • 2 groups
 • Nem og brugevenlig brugerflade
 • Med C-Lever systemet der gør mælkesteaming nem og hurtig
   
TRADITIONEL & PRESTIGEFYLDT
 

Rancilio Classe 9 


En espressomaskine med elektronisk styring og automatisk dosering. Den er designet med et innovativt styringssystem, Xcelsius, der gør det muligt at indstille kaffens temperatur med enten en stigning eller et fald på fem grader i løbet af de 25-30 sekunder, det tager at brygge espressokaffen. Denne teknik gør, at du får de enkelte aromatiske nuancer frem i hver enkelt blanding, hvilket giver en perfekt espressokaffe. 

Classe 9 fås med 2 eller 4 groups.

Rancilio Classe 9 USB Xcelsius 4 Groups, Tall
 

 • Elektronisk styring og automatisk dosering sikrer praktisk forberedelse med ensartede resultater
 • Patenteret temperaturstyringssystem, der giver dig mulighed for at variere/ kontrollere temperaturen ud fra din ønskede brygprofil
 • Varmtvands dispenser med programmerbar tidsstyret dosering
 • Elektronisk display
   
BARISTA PÅ AUTOPILOT
 

Fuldautomatisk espresso med WMF


WMF Espresso er kaffeautomaten til jer, der vil tilbyde en autentisk espresso uden nødvendigvis at være indehaver af baristafærdigheder. Her er alle de vanskeligere processer ved espressobrygningen nemlig automatiseret: Maskinen kværner og tamper kaffen direkte i bajonetten, den styrer gennemløbstid og temperatur, ligesom den automatisk steamer den friske mælk til det blødeste skum.

Så er det en leg at tilberede alt fra espresso til latte og cortado. WMF's fuldautomatiske espressomaskine er således perfekt til caféen og jer, der kun vil have det bedste af det bedste.

WMF Espresso
 

 • 300 kopper/dag
 • Autenstisk espresso på autopilot
 • Automatisk kværning, tamping og steaming af mælk
 • 2 groups
 • Lav de lækreste kaffespecialiteter med ægte espresso
   

 

Intens espresso, cortado, macchiato, cappuccino, flat white og meget mere. Med en professionel espressomaskine kan I lave lige den kaffespecialitet, I ønsker.
 
For en autentisk og smagfuld oplevelse.
 

Køb, leje eller leasing af en
espresso kaffemaskine?

 

Køb af kaffemaskine


Hvis du allerede ved, hvilken type kaffeløsning I ønsker hos jer, og du samtidig ved, at du skal beholde kaffemaskinen i mere end et år, da kan det give mening at købe kaffemaskinen. Så har du kun løbende udgifter til jeres forbrug af kaffeprodukter samt en eventuel serviceaftale

Dine fordele ved at købe en kaffeautomat:

 • Du betaler kaffeautomaten nu og her
 • Du ejer kaffeautomaten
 • Det bedste økonomiske valg over tid
 • Udgifter udgøres kun af forbrug, vedligehold og evt. service

 

Leje og leasing af kaffemaskine


Der kan være flere årsager til, at det kan give mening at leje din virksomheds kaffeautomat. Måske I har lyst til at afprøve en kaffeautomat inden køb, eller måske I står i en situation, hvor det er nødvendigt at undgå eller reducere større omkostninger. Så kan det være en god idé at leje frem for at købe, så du ikke belaster likviditeten. 

Dine fordele ved at leje eller lease en kaffeautomat:

 • Fast månedlig ydelse 
 • Fleksibel aftale: Du kan tilpasse ydelsen dit behov – også løbende 
 • Du bestemmer leasingperioden  
 • Du kan overtage maskinen efter leasingperioden eller aflevere den tilbage til os 
 • Du har fuldt overblik over din økonomi i leasingperioden


God kaffe til din
espressomaskine

KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning


I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jer en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år

 En fordelagtig serviceaftale

 Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus

 Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe

 Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
 

Har du brug for vejledning?

 

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontake os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere