KAFFEDRIKKE

Rygende varm, med mælk, iskold eller sort som natten? Find din favorit.

Skal vi drikke en kaffe?

Intet åbner op for en hyggelig snak som kaffe. Og den kan heldigvis nydes i mange former!

Her finder du en række opskrifter på lækre kaffedrikke, som du kan nyde med familie og venner derhjemme, ligesom de til særlige lejligheder kan laves i virksomheden som en lækker forkælelse! Gå på opdagelse blandt vores klassiske kaffedrikke, men også spændende og anderledes kaffedrikke som iskaffe og drinks til hverdag og fest.

Fuldmåne iste

Fuldmåne iste

Lav nemt denne læskende iste helt uden sukker! Vi lover det bliver sommerens nye favoritforkælelse.

Kaffelemonade

Kaffelemonade

Har du restkaffe fra bryganlægget eller stempelkanden? Brug det til denne læskende og sommerlige kaffelemonade med citron

Iskaffe

Iskaffe

Sluk tørsten i sommervarmen med en skøn iskaffe. Det er nemmere end du tror.

Leg med spændende kaffedrikke

I virksomhedskantinen kan man ved særlige lejligheder skabe anderledes og spændende kaffedrikke, samtidig med at man reducerer madspild. Især i sommervarmen kan kantinen forvandle restkaffe fra bryganlægget til forfriskende iskaffer! For eksempel kan man eksperimentere med mælk, vaniljeis og vores lækre kaffesirupper for at lave lækre smagsoplevelser.

Yderligere variation kan opnås ved at tilføje ingredienser som chokolade eller krydderier som kanel eller kardemomme. En kreativ tilgang til kaffe i virksomhedskantinen kan ikke kun tilfredsstille medarbejdernes smagsløg, men også skabe en behagelig pauseoplevelse og styrke det sociale samvær. 

Iskaffe i glas