Bryganlæg & kaffemaskiner til industri

En professionel industrikaffemaskine fremhæver kaffens smag og aroma, selv når du brygger store mængder kaffe på kort tid. Vi har mange forskellige bryganlæg og kaffemaskiner til jer på hoteller, konferencer og i kantiner, der skal kunne brygge god kaffe til mange.

Her på siden kan du se et udvalg af de mest populære kaffemaskiner til industri i alle størrelser og priser og blive klogere på, om et bryganlæg er den rigtige kaffeløsning for jer. Når som helst står vi naturligvis klar til at vejlede dig.

Om industrikaffemaskiner

Hvorfor vælge en industrikaffemaskine/et bryganlæg?

Et professionet bryganlæg eller en industrikaffemaskine er den oplagte kaffeløsning til jer, der hver dag skal tilbyde mange gæster, kunder eller medarbejdere på velbrygget kaffe.
 
Maskinerne er designet til at hurtigt at kunne brygge store mængder kaffe, så I aldrig løber tør. Mange bryganlæg brygger endda direkte i termobeholdere, så kaffen nemt kan holdes varm til servering, ligesom den er nem at tappe i eks. termokander til mødet, konferencen eller eftermiddagskaffen.
 
Et bryganlæg eller en industrikaffemaskine er således god til jer, der eksempelvis driver en kantine, et hotel eller konferencecenter samt alle andre, der har behov for at kunne servere store mængder god kaffe på én gang. 

Kaffe brygget i kande ved industriel kaffemaskine
Hvide kaffekopper i hylde til industrikaffemaskine og bryganlæg

Fordele ved en industrikaffeautomat

God kaffe til mange i en fart
Med en industrikaffemaskine med vandtilslutning bliver det ikke nemmere at brygge velsmagende kaffe til mange på én gang. Med vores store udvalg af professionelle bryganlæg kan du brygge alt mellem 5-20 liter kaffe ad gangen. Så kan alle deles om samme gode kaffe. 

Kaffen er altid klar på det rette tidspunkt
På et klassisk bryganlæg eller en professionel industrikaffeautomat kan I indstille et tidspunkt, hvor I ønsker jeres færdigbryg. Så går maskinen automatisk i gang, og færdigbrygger kaffen lige netop, når I ønsker det.

Skift kaffe lige så ofte I lyster og prøv noget nyt!
Med et bryganlæg er det utrolig nemt at skifte kaffe. I BKI Professionel har vi et væld af praktiske doseringsposer med formalet kaffe, ligesom I også kan gå på opdagelse i vores mange helbønner og kværne kaffen selv. Måske én kaffe passer til morgenstunden, en anden til eftermiddagen og en tredje til aften?

Hvilke virksomheder kan have gavn af en industrikaffemaskine/et bryganlæg?

Kantiner og store virksomheder
I kantinen og den store virksomhed er der ofte behov for at brygge store mængder kaffe på én gang - til kantinens brugere eller til termokanderne i mødelokalerne og ude på gangene. Her er store kaffemaskiner som et klassisk bryganlæg den perfekte løsning. Med vores kaffe pakket i praktiske doseringsposer er det desuden nemt altid at dosere kaffen korrekt for den bedste smagsoplevelse. 

Hoteller
Til morgenmadsbuffeten eller kaffebordet er det praktisk at have en industrikaffemaskine, så I kan brygge store mængder klassisk filterkaffe til jeres gæster. Hæld den i dispensere eller termokander, der kan stå på buffeten eller sættes på bordene. Mange bryganlæg kan ligeledes varme tevand.

Konferencecentre
Til den store konference skal det gå ekstra stærkt, og her er det vigtigt, at alle kan nå at få en god kop kaffe i pausen, uden at skabe lange køer. Her anbefaler vi en industri kaffeautomat, der kan brygge op til 170 liter i timen. 

Tre kopper kaffe fra bryganlæg og industrikaffemaskine

Udvalgte industrikaffemaskiner og bryganlæg

KANTINE & STORKØKKEN

Bravilor Bonamat - Store bryganlæg

Bonamat har et bredt udvalg af bryganlæg til dig i storkøkken, kantine eller til hotellet og konferencen, som har behov for at servere store mængder god kaffe til mange på én gang. Bravilor Bonamat har modeller, der kan brygge mellem 5-20 liter kaffe ad gangen. Du kan via timeren indstille præcis, hvornår du ønsker færdigbryg, der holder sig varm i de indbyggede termobeholdere. Fås med eller uden hane til varmt tevand.

Bonamat 2x10 liter bryganlæg

 • Store mængder frisk kaffe brygget i højt tempo
 • Indbyggede termobeholdere
 • Digital display og timer – indstil tiden for ønsket færdigbryg
 • Fast vandtilslutning
 • Med eller uden varmning af tevand
HOTEL & BUFFET

Coffee Queen Tower - Mellemstore bryganlæg

Bryganlæg i både single og twinmodeller der kan brygge 2x5 liter frisk kaffe direkte ned i serveringsdispensere på bare 7 minutter - perfekt til buffeten! Sammen med Coffee Queen Grinder Original kan der males friske helbønner direkte i filterindsatsen, som herefter sættes i bryganlægget, så der kan nydes en ekstra god kop friskmalet kaffe. Mængden af bønner kan ligesom formalingsgraden justeres individuelt efter den enkelte kaffetype eller mængde af kaffe, der ønskes brygget.

Coffee Queen er således et meget fleksibelt bryganlæg, der altid kan tilpasses det enkelte behov. 

Coffee Queen Tower 2x5L bryganlæg med tevand

 • Bryg 2x5 liter kaffe direkte i serveringsdispenserne
 • Dispenserne taber kun 1 grad/time og kan sættes på buffeten
 • Varmtvandshane til tevand
 • Elektronisk display
 • Tilvalg af egen kværn for altid friskkværnet kaffe
KONFERENCE - FILTERKAFFE & KAFFESPECIALITETER

Højkapacitets kaffeautomat fra WMF

WMF 9000S+ er premium maskinen, der leverer hastighed til perfektion. Med et stort udvalg af drikke leverer den hurtigt og uden at gå på kompromis med kvaliteten og baristaoplevelsen. 9000S+ er kaffemaskinen, der dækker den store efterspørgsel: Med op til fire bønnebeholdere til hele- og espressobønner samt kakao er udvalget uendeligt, ligesom maskinen tilbyder kaffespecialiteter med frisk mælk, kaffebrygning i kander samt tevand. 

Maskinen kan sammensættes så den skræddersyes til lige netop jeres behov.

WMF 9000S+

 • Min. 350 kopper/dag
 • Brygning af filterkaffe i kander
 • Hane til tevand
 • Bryg af helbønner eller formalet kaffe
 • Kaffespecialiteter med frisk mælk, kakao mv.

Hvilke typer industrikaffemaskiner findes der?

Store bryganlæg
De klassiske industrikaffemaskiner der nemt og hurtigt kan brygge store mængder filterkaffe til jeres gæster eller medarbejdere. Beyganlæggene kan ofte tidsinstilles til at have færdig bryg klar til ønsket tid, ligesom den kan holde sig varm i maksinenen termobeholdere. 

Mellemstore bryganlæg
Til det lidt mindre forbrug eller hos jer, hvor det er vigtigt at kaffen altid er helt friskbrygget. Coffee Queen Tower brygger hurtigt 5 liter frisk kaffe, som nemt kan stilles direkte ind i mødelokalet eller på buffeten i dispenseren.

Fuldautomatisk industrikaffemaskine
Her kan I tilbyde jeres gæster lige den kaffedrik de ønsker sig i en fart - fra filterkaffe til espreso, cappuchino eller kakao direkte i koppen. Maskinen kan også brygge filterkaffe direkte i kander, og har en meget høj dagligt kapacitet.

Friskbrygget kop kaffe fra industrikaffemaskine og bryganlæg
To kopper sort kaffe med tilbehør til industri

Industrikaffemaskine med vandtilslutning

Bryganlæg og industrikaffemaskiner til stort forbrug fåes altid med fast vandtilslutning, da de netop brygger store mængder kaffe og derfor skal have let adgang til vand. Det er smart, da det ellers ville være tidskrævende og besværligt at fylde vand på maskinerne manuelt. Med en industrikaffemaskine med fast vandtilslutning skal I blot tilføje kaffe og trykke på start.

Har I ikke mulighed for koble en fast vandtilslutning til jeres kaffeløsning? Tag en snak med os, så finder vi den mest optimale løsning for jer, der stadig sikrer jer god kaffe i hverdagen. 

sort kaffe fra bryganlæg på avis med croissant og sukker
tre skeer med formalet kaffe og kaffebønner til industri kaffemaskiner

Til morgenmadsbuffeten, i kantinen og til den store konference vil vi ikke gå ned på kaffe! Med et professionelt bryganlæg bliver den velbrygget og smager godt - uanset hvor kaffetørstige I er. 

kvinde drikker kaffe fra bryganlæg og industrikaffemaskiner

Køb, leje eller leasing af en instant kaffemaskine?

Køb af industrikaffemaskine

Hvis du allerede ved, hvilken type kaffeløsning I ønsker hos jer, og du samtidig ved, at du skal beholde kaffemaskinen i mere end et år, da kan det give mening at købe kaffemaskinen.

Så har du kun løbende udgifter til jeres forbrug af kaffeprodukter samt en eventuel serviceaftale. 

Dine fordele ved at købe en kaffemaskine:

 • Du betaler kaffemaskinen nu og her​
 • Du ejer kaffemaskinen
 • Det bedste økonomiske valg over tid​
 • Udgifter udgøres kun af forbrug, vedligehold og evt. service

Leje og leasing af industrikaffemaskine

Der kan være flere årsager til, at det kan give mening at leje din virksomheds industrikaffemaskine. Måske I har lyst til at afprøve en kaffemaskine inden køb, eller måske I står i en situation, hvor det er nødvendigt at undgå eller reducere større omkostninger. Så kan det være en god idé at leje/lease frem for at købe, så du ikke belaster likviditeten. Læs mere om vores leje og leasing aftaler her. 

Dine fordele ved at leje eller lease en kaffemaskine:

 • Fast månedlig ydelse 
 • Fleksibel aftale: Du kan tilpasse ydelsen dit behov – også løbende 
 • Du bestemmer leasingperioden  
 • Du kan overtage maskinen efter leasingperioden eller aflevere den tilbage til os 
 • Du har fuldt overblik over din økonomi i leasingperioden

God kaffe til din industrikaffemaskine & bryganlæg

Gå på opdagelse i vores store sortiment af BKI kaffe pakket i praktiske doseringsposer i alle størrelser - så er det nemt at dosere kaffen til jeres bryganlæg korrekt hver eneste gang. Er I mere til selv at kværne bønnerne lige inden brygning? Så kan I vælge blandt vores brede sortiment af lækre helbønner fra Black Coffee Roasters eller udvalgt højlandskaffe fra Mountain.
 

KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning

I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jer en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 •   Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år
 •   En fordelagtig serviceaftale
 •   Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus
 •   Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe
 •   Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
kaffeløsning med bryganlæg og industrikaffemaskine fra BKI

Er du klar til en snak?

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.