Filterkaffemaskiner til erhverv

En professionel filterkaffemaskine samt mindre kolbe- og kandemaskiner, er de optimale kaffemaskiner til den enkle og velbryggede kop sorte kaffe. Kaffen der næsten minder os om besøg hos mormor, hvor både duft og maskinens svage brummen får os til at glæde os til den første kaffetår.

Her på siden kan du se et udvalg af de mest populære filterkaffemaskiner til erhverv og blive klogere på, om en lille kaffeautomat til filterkaffe er den rigtige kaffeløsning for jer. Når som helst står vi naturligvis klar til at vejlede dig.

Om filterkaffemaskiner

For hvem er filterkaffemaskinen og kandemaskinen ideel?

Filterkaffemaskine til tekøkkenet & mødelokalet

I mange virksomheder er det rart at have en mindre filterkaffemaskine i tekøkkenet eller ved siden af mødelokalet. Med en klassisk kandemaskine er det nemlig nemt at  friskbrygge velsmagende kaffe til kaffepausen og det gode møde. Direkte til koppen eller termokanderne.
 
Filterkaffemaskine til caféen og restauranten
 
På caféen og restauranten er baristakaffen sjældent nok. Faktisk nyder rigtig mange også at få den mindre intense, men milde og velsmagende kop filterkaffe. Sort eller med en lille smule mælk i. Og her er det vigtigt, at have en professionel filterkaffemaskine og en kaffeløsning, der hurtigt og nemt kan brygge den enkle og gode kop. 

Kop kaffe fra filterkaffemaskinen
Kaffefilter med formalet kaffe til filterkaffemaskinen

Fordele ved en filterkaffemaskine

Hurtig bryggetid
På en professionel filterkaffemaskine har du hurtig varm færdigbryg klar! Allerede efter 7-8 minutter kan du have flere liter klar, som kan drikkes med det samme, hældes på termokander eller holde sig varm på maskinens varmeplade.

Kaffen alle kan lide
Filterkaffen er bare kaffen alle kan lide! Den er ikke så intens som espressoen, men er alligevel fuld af fine nuancer - og så smager den bare altid godt. Fra morgenstunden, til mødet, i kaffenpausen og på farten.

Skift kaffe lige så ofte I lyster og prøv noget nyt!
Med en filterkaffemaskine er det utrolig nemt at skifte kaffe. I BKI Professionel har vi et væld af forskellig formalet kaffe, ligesom I også kan gå på opdagelse i vores mange helbønner og kværne kaffen selv. Måske én kaffe passer til morgenstunden, en anden til eftermiddagen og en tredje til aftenen?

Udvalgte filterkaffemaskiner og kandemaskiner

TEKØKKEN & KONTORGANG

Bonamat Novo 1,7 Liter

Professionel filterkaffemaskine, pålidelig, robust og meget nem at betjene. Udført i stål og sort plast. Kan placeres alle steder, da maskinen har manuel vandpåfyldning, og den er således perfekt til det lille tekøkken eller i mødelokalet. Brygger hurtigt og nemt 1,7 liter frisk kaffe på bare 5 minutter. De to varmeplader er selvjusterende, hvilket sikrer korrekt temperatur for kaffen efter brygningen, så I altid kan servere varm kaffe.
 

 • 1,7 liter/5 min. ca. 18 liter/time
 • Med selvregulerende varmeplader
 • Manuel påfyldning
 • Meget nem at betjene og rengøre
CAFÉ & RESTAURANT

Bonamat Mondo Twin 2 x 1,7 Liter

Bravilor Bonamats kandemodeller er de absolutte klassikere indenfor filterkaffemaskiner. Denne twin model passer perfekt til caféen, restauranten og virksomheden, hvor I gerne vil give gæster, kunder eller medarbejdere mulighed for at nyde en klassisk og friskbrygget kop filterkaffe. Nemt og hurtigt.

Mondo serien er udført i rustfri stål med sorte sider, som giver en moderne og stilren udstråling. Maskinen har betjeningsknapper med LED-lys, filtertragt i rustfrit stål og forsænkede varmeplader, der gør maskinen meget brugervenlig. Signaler fortæller, hvornår kaffen er klar, og hvornår maskinen skal afkalkes. Den selvregulerende varmeplade sikrer, at kaffen altid har den optimale temperatur.

 • 2 x 1,7 liter/6 min. ca. 35 liter/time
 • Bryggetemperatur på 97 grader for perfekt kafferesultat
 • Med varmeplader der holder kaffen varm
 • Brugervenlig og nem at rengøre
MØDELOKALE & BUFFET

Coffee Queen Mega Gold 2,5 Liter Automatisk bryganlæg

Bryganlæg der brygger 2,5 liter frisk kaffe direkte ned i en serveringsdispenser på bare 8 minutter. Sammen med Coffee Queen Grinder Original kan der males friske helbønner direkte i filterindsatsen, som herefter sættes i bryganlægget, hvormed I kan nyde en ekstra god kop friskmalet kaffe. Mængden af bønner kan sammen med formalingsgraden justeres individuelt efter den enkelte kaffetype eller mængde af kaffe, der ønskes brygget.

Coffee Queen er på den måde meget fleksibel og kan altid tilpasses det enkelte behov. Den transportable serveringsdispenser taber kun 1 grad/time, hvilket gør, at kaffen altid er varm.

 • 2,5 liter/8,5 min ca. 19 liter/timen
 • Brygning af filterkaffe i transportabel serveringsdispenser
 • Serveringsdispenseren taber kun 1 grad/time
 • Bryg af formalet kaffe eller friskkværn selv
kvinder holder om kaffekop med filterkaffe fra maskine
tre skeer med formalet kaffe og kaffebønner til filterkaffemaskine

Filterkaffe er den klassiske kop, og det forstår man. En velbrygget kop filterkaffe gemmer nemlig på fine nuancer og smagsoplevelser, når den er brygget rigtigt. Og det bliver den på en professionel kandemaskine.

kaffe med mælk fra filterkaffemaskine

Køb, leje eller leasing af en instant kaffemaskine?

Køb af kaffemaskine

Hvis du allerede ved, hvilken type kaffeløsning I ønsker hos jer, og du samtidig ved, at du skal beholde kaffemaskinen i mere end et år, da kan det give mening at købe kaffemaskinen.

Så har du kun løbende udgifter til jeres forbrug af kaffeprodukter samt en eventuel serviceaftale. 

Dine fordele ved at købe en kaffemaskine:

 • Du betaler kaffemaskinen nu og her​
 • Du ejer kaffemaskinen
 • Det bedste økonomiske valg over tid​
 • Udgifter udgøres kun af forbrug, vedligehold og evt. service

Leje og leasing af kaffemaskine

Der kan være flere årsager til, at det kan give mening at leje din virksomheds kaffemaskine. Måske I har lyst til at afprøve en kaffemaskine inden køb, eller måske I står i en situation, hvor det er nødvendigt at undgå eller reducere større omkostninger. Så kan det være en god idé at leje frem for at købe, så du ikke belaster likviditeten. 

Dine fordele ved at leje eller lease en kaffemaskine:

 • ​Fast månedlig ydelse 
 • Fleksibel aftale: Du kan tilpasse ydelsen dit behov – også løbende 
 • Du bestemmer leasingperioden  
 • Du kan overtage maskinen efter leasingperioden eller aflevere den tilbage til os 
 • Du har fuldt overblik over din økonomi i leasingperioden

God kaffe til din filterkaffemaskine & kandemaskine

Gå på opdagelse i vores store sortiment af BKI kaffe pakket i praktiske doseringsposer i alle størrelser - så er det nemt at dosere kaffen til jeres kandemaskine korrekt hver eneste gang. Er I mere til selv at kværne bønnerne lige inden brygning? Så kan I vælge blandt vores brede sortiment af lækre helbønner fra Black Coffee Roasters eller udvalgt højlandskaffe fra Mountain.
 

KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning

I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jer en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 •   Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år
 •   En fordelagtig serviceaftale
 •   Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus
 •   Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe
 •   Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
Elegant kaffeløsning med filterkaffemaskine og kandemaskine fra BKI

Har du brug for vejledning?

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.