Persondata og Cookies

Opsamling af persondata i din kontakt med BKI

 

I det nedenstående har vi uddybet, hvilke oplysninger vi indsamler om dig elektronisk og hvordan de bruges og opbevares.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at interagere med os på tværs af hjemmesider og online medier. Vi vil derfor gerne være tydelige omkring, hvordan vi i overensstemmelse med lovgivningen, behandler de oplysninger, du giver os.

 

Ejeroplysninger
bki.dk udbydes og håndteres af:

BKI foods a/s
Søren Nymarks Vej 7
8270 Højbjerg
Cvr.nr. 56312412

Tlf.: 86292299

Mail: bki@bki.dk

 
Hvordan afgiver du oplysninger om dig selv? 
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og når du udfylder formularer på vores side.
Når du besøger bki.dk indsamles der oplysninger om dig via cookies
Når du interagerer med vores annoncer på Facebook, LinkedIn og Google.
Ved jobsøgning
 
 
Hvilke oplysninger indsamler vi?
Det er typisk følgende oplysninger vi indsamler via en cookie:

Tekniske informationer om din smartphone, tablet eller computer
Din IP-adresse og geografiske placering
Hvilke elementer og sider, du klikker på og udfylder
Køn og aldersgruppe (ud fra dine oplysninger på Facebook, LinkedIn eller Google)

For handel med os på bki.dk eller direkte indsamler vi følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi indsamler disse oplysninger om dig for at kunne levere varen til dig.

Har du selv aktivt udfyldt en af vores formularer, indsamles: Navn, adresse, mailadresse, virksomhed, titel og i enkelte formularer også telefonnummer.

Når du tilmelder dig nyhedsbrev m.v. indhenter vi dit samtykke, inden vi behandler dine persondata.

Vedrørende persondata ved jobsøgning læs mere her. 

 

Hvordan og hvor længe opbevarer vi dine persondata?
Oplysninger opbevares så længe der er behov for det i henhold til formålet. Cookies har automatisk kun en vis levetid. Hver gang du besøger en side, lægges eller fornys cookien dog automatisk.

Personoplysninger i forbindelse med handel registreres hos BKI foods a/s og opbevares så længe du er kunde. Hvis kundeforholdet ophører, gemmer vi dine oplysninger i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Personoplysninger ved henvendelse via en formular på hjemmesiden, slettes efter 2 år.

Personoplysninger i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev opbevares 2 år efter framelding af nyhedsbrev.

Som dataansvarlige forpligter vi os til at overholde databeskyttelsesforordningen. Det betyder, at vi forpligter os til at gennemføre organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at sikre en høj sikkerhed omkring dine data. I tilfælde af brud på persondatasikkerheden anmeldes dette straks til Datatilsynet og den/de registrerede underrettes om sikkerhedsbruddet.

 

Indsigt i dine persondata
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

 

Klageret
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage omkring vores behandling af dine personoplysninger. direkte til BKI, din klage kan sendes til bki@bki.dk. Du kan også klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Klagen kan sendes på mail eller du kan ringe på +45 33 19 32 00. Læs mere her.

 

Hvad bruges dine persondata til
Vi bruger primært de persondata, vi samler til at opfylde de aftaler, du indgår med os, men også til at forbedre vores service og til at lave relevant markedsføring i forhold til dig.

Oplysninger om Ip adresse, hvilke sider du besøger på hjemmesiden samt færden på sociale medier opsamles og bruges til at forbedre oplevelsen af vores hjemmeside og lave relevant markedsføring og kommunikation. Oplysningerne slettes løbende, når de mister relevans. Fra tid til anden, vil vi gerne kontakte dig om vores produkter og tjenester, såvel som andet indhold, som kan være interessant for dig

 

Cookies som bruges på vores side

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.