Kaffeleverandør gennem
mere end 30 år


I BKI Professionel har vi mere end 30 års erfaring som din professionelle kaffeleverandør. Vi har gjort det til vores ekspertise at sammensætte skræddersyede kaffeløsninger, der brygger firmakaffen, I drømmer om.

Hos BKI Professionel kan I få en totalløsning: Kvalitetskaffe ristet på vores eget risteri, driftssikre maskiner, godt tilbehør og en tryg serviceaftale.
 

+4000 tilfredse kunder
 
I BKI Professionel leverer vi gode kaffeoplevelser til mere end 4000 kunder fordelt i hele landet. Skal I være med?

Vi skaber gode kaffeoplevelser


Tænk hvis firmakaffen var en smagsoplevelse hver dag? 

Vi forstår jeres kaffebehov på arbejdet, og vi leverer firmakaffen, der passer til lige netop jeres kaffesmag. I BKI Professionel har vi over 30 års erfaring med at skræddersy kaffeløsninger til danske virksomheder. 

Fra bønne til kop - og hele vejen rundt om.

Søren Meng Nordby
Divisionschef, BKI Professionel


Vi tilbyder
kaffeløsninger til alle brancher

Kvalitetskaffe
for enhver smag


I BKI har vi importeret og ristet kaffe siden 1960, og vi er eksperter i at producere kvalitetskaffe til både det private og professionelle segment.

Uanset om I foretrækker den enkle kop hverdagskaffe, friskmalede helbønner eller en delikat espresso, da har vi det brede udvalg.  

Stort udvalg af
kaffemaskiner


Vi leverer kun nøje udvalgte kaffemaskiner fra nogle af de mest anerkendte leverandører på markedet. Det er jeres garanti for kaffeautomater, der brygger god kaffe og holder i mange år.

Vi har alle typer maskiner - lige fra klassiske kandemodeller til fuldautomatiske kaffeautomater.

VI KOMMER GOD SMAG OG GODT HÅNDVÆRK I HVER ENESTE KOP


Det siger vores kunder

FIRMAKAFFE
 

Vi tilbyder den totale kaffeløsning

 
Med BKI Professionel kan I nøjes med én kaffeleverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år
 
 En fordelagtig serviceaftale
 
 Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus
 
 Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret firmakaffe
 
 Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
 

Vi smager på 300 kopper kaffe om dagen for at kvalitetssikre smagen af din BKI-kaffe

Kaffe er en ganske særlig fødevare, fordi så mange faktorer kan indvirke på smagen af den færdige kop: Alt fra dyrkningsforhold og håndtering af bønnerne til ristning, pakning og brygning har betydning. For blot at nævne et par stykker.

Men når du drikker din foretrukne BKI-kaffe, forventer du også, at den smager, som den altid har gjort. Det samme gør vi.

Derfor smager BKI’s chefsmager på op mod 300 kopper kaffe om dagen for at kvalitetssikre din BKI-kaffe.

Hans eneste redskab er smagsløgene.

Få et indblik i kaffesmagerens arbejdsdag lige her

KAFFEKONSULENTENS BLOG
 

Hop ind på bloggen og få al vores bedste kaffeviden, tips og nyttige guides til din kaffeløsning!

På bloggen har vi samlet vores kaffekonsulenters bedste råd, guides og tips til at skabe store smagsoplevelser og gode kaffestunder på jeres kaffeløsning.
 

Søren Meng Nordby
Divisionschef, BKI Professionel


Nyeste blogindlæg

Brug kaffen i kantinen!


Kaffe smager nemlig ikke kun godt i koppen, men dens fine smag og lidt bitre nuancer er en anderledes og spændende smagsgiver i både det søde og salte køkken!

Så undgå at smide restkaffen i vasken, og find nye måder at bruge dit kaffegrums på. Prøv dig frem og få masser af inspiration i vores lækre opskriftsunivers!


Nyeste opskrifter

Håndværket er grundstenen i BKI


Som passionerede kaffespecialister siden 1960 gør vi os hver dag umage, når vi udvælger de bedste råvarer, når vi smager og dufter os frem, og når vi rister efter alle kunstens regler. Som et stolt dansk-ejet kafferisteri insisterer vi på at leve op til de højeste standarder, og det er med stor dedikation, at vi rister kvalitetskaffen til dig.

Vi rister hver bønne med omhu

Kaffen er alt det, vi er fælles om


Kaffe kan synes som en ganske simpel drik: Bønner og vand i delikat forening – men det er meget mere end det. Kaffen er alt det, vi er fælles om. En smag, duft og en nydelse, der bygger bro mellem mennesker og skaber tid og talerum for det, der er vigtigst. I BKI sætter vi en ære i at levere velsmagende kaffe til godt selskab.

I fællesskab med andre eller til en stille stund for sig selv

I BKI tror vi på vigtigheden af udvikling


På at have mod til at skabe forandring og at være bedre end i går. Vi gør os altid umage for at riste kaffen, som vi kan samles om, og vi drives af at udvikle innovative og mere ansvarlige løsninger. Med respekt for hinanden, vores fælles ressourcer og med en målsætning om at skabe en mere bæredygtig værdikæde.
 
Fra farmer til bønne og til kop