Bravilor Bonamat kaffemaskiner

Bravilor Bonamat er en familieejet hollandsk virksomhed med mere end 70 års erfaring indenfor professionelle kaffemaskiner. De er en af verdens førende producenter af kaffemaskienr til erhverv, kendt for deres solide design, høje kvalitet samt maskinernes lange levetid. Ønsker du at brygge den perfekte kop filterkaffe på en kolbemodel eller et bryganlæg, så er Bravilor Bonamat et godt valg til dig. 

I BKI Professionel har vi det store udvalg af kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat, og vi er altid klar til at vejlede dig i den bedste løsning for jer.

GOD KAFFE TIL MANGE

Hvorfor skal I vælge en Bravilor Bonamat kaffemaskine?

Bravilor Bonamat kaffemaskiner er oplagte til jer, der gerne vil brygge god kaffe til mange. Det kan både være i virkomheden, ved det store mødelokale, det kan være i kantinedriften eller på hotellet og konferencecentret. Lad og hjælpe dig med at afdække jeres behov. 

 • Bryg ml. 1,7 til 20 liter god filterkaffe af gangen afhængig af model
 • Maskinerne har varmeplader eller termobeholdere, som holder kaffen varm
 • Hurtig bryggetid - og dermed mere kaffe til jer
 • Nogle modeller kan tidsinstilles til at brygge kaffen automatisk.
 • Server direkte i kop, via dispenser eller tap nemt i termokander. 
 • Brugervenlige og driftsikre kaffemaskine der holder i mange år.
kop kaffe med mælk fra bravilor bonamat kaffeautomat på avis
TIL TEKØKKENET & CAFÉEN

Bravilor Bonamat - Kandemodeller

Bravilor Bonamats kandemodeller er de absolutte klassikere indenfor brygning af filterkaffe. De passer perfekt til den lille café, tekøkkenet og den mindre virksomhed, hvor I gerne vil give gæster, kunder eller medarbejdere mulighed for at nyde en klassisk og friskbrygget kop filterkaffe. Nemt og hurtigt.

 • Fås som både single og twin modeller
 • Hver kolbe kan brygge 1,7 liter kaffe ad gangen
 • Bryggetid på kun 6 minutter pr. kande
 • Bryggetemperatur på 97 grader for perfekt kafferesultat
 • Med varmeplader der holder kaffen varm
TIL BUFFETEN & MØDELOKALET

Bonamat Aurora - Mellemstort bryganlæg

Bonamat Aurora kan brygge op til 5,7 liter kaffe på 15 minutter direkte i en transportabel beholder, som er nem at betjene. På Bonamat Aurora er det nemt at indstille hver enkelt indstilling i bryggeprocessen som for eksempel vandtemperaturen, balancen imellem kaffe og vand samt bryggetiden. På den måde kan I tilpasse brygningen til lige præcis jeres kaffebønner og kaffesmag.

 • Brygger 5,7 liter ad gangen på kun 14 min.
 • Transportabel termobeholder med dispenser til kop
 • Fås som både single og twin model 
 • Indset selv temperatur, vandmængde og bryggetid
KANTINE, STORKØKKEN & KONFERENCE

Bravilor Bonamat - Store bryganlæg

Bonamat har et bredt udvalg af bryganlæg til dig i storkøkken, kantine eller til hotellet og konferencen, som har behov for at servere store mængder god kaffe til mange på én gang. Bravilor Bonamat har modeller, der kan brygge mellem 5-20 liter kaffe ad gangen. Du kan via timeren indstille præcis, hvornår du ønsker færdigbryg, der holder sig varm i de indbyggede termobeholdere. Fås med eller uden hane til varmt tevand.

 • Store mængder frisk kaffe brygget i højt tempo
 • Indbyggede termobeholdere
 • Digitalt display og timer - indstil tiden for ønsket færdigbryg 
 • Fast vandtilslutning 
 • Med eller uden varmning af tevand 
kvinde drikker kaffe brygget fra bravilor bonamat kaffemaskine
instant kaffe på bord til bravilor bonamat kaffemaskiner

Vidste du, at 56% foretrækker en klassisk kop filterkaffe på arbejdspladsen?

Så husk altid at give dine gæster eller medarbejdere muligheden for at få den enkle og velbryggede kop kaffe.

* Danskernes kaffevaner på arbejdspladsen 2022. Undersøgelse udført af YouGov for BKI Professionel. 

kvinde holder om en kop kaffe fra bravilor bonamat kaffemaskine
Helbønner i hænder til Bravilor Bonamat kaffemaskine

Bravilor Bonamat: Filterkaffe til erhverv

Hører I også til dem, der foretrækker en enkel og helt klassisk kop filterkaffe? Bravilor Bonamat laver maskinerne til jer, der vil have velsmagende filterkaffe til mødet, på caféen og i restauranten eller til den store konference. Så alle kan deles om samme gode kaffe.

I BKI Professionel har vi et bredt og specialiseret udvalg af formalet BKI Kaffe til den perfekte kop filterkaffe, som du kan finde her. Her findes fem forskellige serier, som du både kan få i almindelige kaffeposer eller i praktiske doseringsposer tilpasset netop din Bravilor Bonamat kaffemaskine og kaffesmag. 

 • BKI Økologisk Fairtrade
 • BKI Økologisk
 • BKI Prestige
 • BKI Guld
 • BKI Blend

Få hjælp til din Bravilor Bonamat kaffemaskine

Det kan være svært selv at gennemskue lige nøjagtigt hvilken type kaffemaskine, der passer til jeres behov - og der er såmænd også mange muligheder, der kan være den gode løsning for jer.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak, for at høre om Bravilor Bonamat er en god kaffeløsning for jer.

Du kan kontakte os via kontaktformularen her. 

Kvinde i skjorte holder om en kop kaffe brygget på en bravilor bonamat kaffemaskine

Hvilke typer kaffemaskiner har Bravilor Bonamat?

Bravilor Bonamat har det store udvalg af kaffemaskiner der brugger filterkaffen til jeres behov. Se her hvilken type model, der kunne være den rigtige for dig.

 • Små kandemodeller: Eks en Bonamat Novo eller Bonamat Mondo. Disse mindre kandemaskiner er oplagte til tekøkkenet eller caféen. Brygger op til 1,7 liter på kun 8 minutter.

 • Mellemstore bryganlæg: Eks. en Bonamat Aurora der brygger 5,7 liter af gangen direkte i en termobeholder, der også fungerer som transportabel dispenser. Perfekt til mødelokalet og buffeten. 

 • Store bryganlæg: Opalgte til stordrift, kantiner og konferencecentre. Vælg mellem modeller der brygger 5-20 liter af gangen direkte i praktisk termobeholder, hvorfra du kan tappe kaffen i termokander. Kan også varme tevand og tidsindstilles til automatisk brygning. 

Manuel eller tilsluttet vandforsyning på kaffemaskinen

Bravilor Bonamat laver både kaffemaskiner der kræver manuel påfyldning af vand, samt maskiner der tilsluttes en fast vandforsygning.

Husk at tjekke på forhånd om du har mulighed for fast vandtilslutning, eller om I har behov for en løsning med manuel vandpåfyldning. 

 • Manuel opfyldning kan fås til små kandemodeller og mellemstore Bravilor Bonamat kaffemaskiner og kan være nødvendigt for dig, der ikke har adgang til en fast vandforsygning eller kan nøjes med at fylde kaffemaskinen med vand fra vandhanen. 

 • Tilsluttet vandforsyning kan fås til både små og mellemstore Bravilor Bonamat kaffemaskiner, mens det er et krav til deres store bryganlæg. Dette kræver en Fastvandtilslutning 1/2" eller 3/4" ballofix.
KANTINEDRIFT

Bravilor Bonamat kaffemaskiner til det store behov

Er du del af et storkøkken, en kantine, et hotel- og konferencecenter eller lignende? Så ved du også, hvor vigtigt det er, at der altid er god filterkaffe på kanden eller på buffeten. Til jer er de store bryganlæg fra Bravilor Bonamat den oplagte løsning. Her kan I nemlig sikre god kaffe - hurtigt, nemt og altid velsmagende. 

Bryganlæggene kan fås med eller uden mulighed for at varme tevand. Vær dog opmærksom på, at disse alle kræver fast vandtilslutning.  

Gode bryganlæg til det store behov fra Bravilor Bonamat

hvide kopper klar til friskbrygget kaffe fra din Bravilor Bonamat

Sådan afkalker du din Bravilor Bonamat kaffemaskine

Det er vigtigt, at din kaffemaskine afkalkes jævnligt for at sikre den gode smag og hygiejne.

Afkalkning af kaffemaskine med manuel vandpåfyldning
Har du en Bravilor Bonamat kolbemodel - eller anden model med manuel vandpåfylning - da er det vigtigt, at du afkalker din kaffemaskine jævnligt med et egnet afkalkningsmiddel som Lime Powder. I områder med meget hårdt vand bør du afkalke kaffemaskinen ca. én gang om ugen, mens du i områder med mere blødt vand kan nøjes med at gøre det hver anden til tredje uge.

Afkalkning af kaffemaskine med fast vandtilslutning
Har du derimod en Bravilor Bonamat kaffemaskine eller et bryganlæg med en fast vandtilslutning, da er der monteret et kalkfilter direkte herpå. Så behøver du ikke at bekymre dig om at afkalke din kaffemaskine, da vi sørger for at skifte det ved service.

God kaffe til din Bravilor Bonamat

 

I BKI Professionel har vi et bredt og diverst udvalg af formalet kaffe, perfekt til din Bravilor Bonamat kaffemaskine. Gå eksempelvis på opdagelse i vores sortiment af BKI Kaffe, hvor du finder fem kaffeserier, med hver deres karakteristika. Vælg hele poser eller vores praktiske doseringsposer, så du altid doserer kaffen korrekt på din Bravilor Bonamat kaffemaskine - uanset hvor mange du brygger til. 

KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning

Som noget ganske særligt kan vi i BKI Professionel tilbyde jeres virksomhed en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 • Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år
 • En fordelagtig serviceaftale
 • Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus
 • Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe
 • Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
kaffebønner der skal males og brygges på Bravilor Bonamat

Se også disse populære producenter

Har du brug for vejledning?

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.