Kontakt os i dag for uforpligtende 
vejledning og tilbud.

 

 

Få overblikket over alle vores
professionelle kaffemaskiner her.

 

 

 

Vi sammensætter den totale
kaffeløsning skræddersyet til jer.

 


WMF kaffemaskiner


WMF er essensen af tysk kvalitet og grundighed – og det kan du smage i hver eneste kaffekop. Lige siden WMF i 1836 producerede deres første kaffemaskine, har de med jævne mellemrum revolutioneret markedet, og med deres banebrydende teknologi giver de dig masser af spændende muligheder for at tilpasse din maskine til netop jeres behov. 

I BKI Professionel står vi klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rette WMF-model til lige netop jeres behov.

 


Kaffemaskiner
fra WMF

Moderne maskiner af højeste kvalitet


En kaffemaskine fra WMF er det sikre valg for jer, der vil forkæle kolleger, gæster og kunder med velsmagende kaffe i barista-kvalitet hver eneste dag.
 

Det får du med en WMF kaffemaskine
 

 Helbønnemaskiner der altid friskkværner kaffen til netop din kop

 Alle modeller kan varme og steame det lækreste mælkeskum af frisk mælk

 Udsøgte kaffespecialiteter som espresso, cappuccino, caffe latte og meget mere

 Digitale løsninger som håndfri betjening, overblik over jeres kaffeforbrug mm.

 
 
TIL KONTORET & DEN LILLE AFDELING
 

Elegant og kompakt


WMF 1100S er en elegant og kompakt kaffeautomat, der kan installeres hvor som helst. Maskinen har en kapacitet på 80-100 kopper kaffe om dagen, den er støjsvag og fylder ikke meget, hvorfor den passer perfekt til det mindre kontor eller den lille afdeling. Vælg mellem én eller to kværne, frisk mælk eller mælkepulver, kakao samt tevand.

Så lad dig endelig ikke narre af maskinens beskedne størrelse! Den har samme mekanik og de samme lækre valgmuligheder som de store kaffeautomater. Så I sikres høj kvalitet og en perfekt kop kaffe hver gang. 

WMF 1100S
 

 • 80-100 kopper/dag
 • Kompakt og elegant design
 • Vælg ml. 1 eller 2 kværne
 • 7" touch skærm
 • Frisk mælk eller mælkepulver 
 • Lækre kaffespecialiteter, kakao og tevand

 

Skræddersy WMF
til jeres behov

 
Kaffemaskiner fra WMF kan sammensættes og suppleres med features, så de passer lige netop til jeres kaffesmag og ønsker.
Kontakt os og hør mere om alle jeres muligheder.
 
DEN STORE VIRKSOMHED & KANTINEN
 

Kvalitetskaffe med et enkelt tryk


WMF 5000S+ har både musklerne og kapaciteten til at forsyne virksomhedens kaffedrikkere i det store fællesareal, cafégæsterne eller de besøgende i kantinen. Med bare et enkelt tryk kan du tilbyde alt fra friskbrygget kaffe, espresso, cappuccino, kakao og meget mere - også med frisk steamet mælk.

Maskinen har et stort og smukt 10" touch display, der gør maskinen nem at betjene. Herpå kan du også kommunikere egne budskaber samt opsætte kontaktløs betjening, hvis det ønskes.

WMF 5000S+
 

 • 250 kopper/dag
 • Slankt og elegant design
 • 2 kværne til espresso og alm. kaffebønner
 • 10” touchskærm
 • Steaming af frisk mælk
 • Lækre kaffespecialiteter, kakao og tevand

TIP FRA BKI KONSULENTEN:

Udnyt kaffeautomatens display og kommuniker dine budskaber

Flere af WMF's kaffeautomater har et stort og brugervenligt display, der gør maskinen intuitiv og nem at betjene. Men du kan også bruge skærmen til at kommunikere dine egne budskaber på! Er I en virksomhed, er det oplagt at kommunikere nyheder og beskeder via kaffeautomaten, og hvis I er en café eller kantine kan et godt tilbud være med til at skabe mersalg for jer.
 

Claus Ryberg
National salgschef, BKI Professionel

TIL CAFÉEN OG FEINSCHMECKERNE
 

Barista på autopilot


WMF Espresso er kaffeautomaten til jer, der vil tilbyde en autentisk espresso uden nødvendigvis at være indehaver af baristafærdigheder. Her er alle de vanskeligere processer ved espressobrygningen nemlig automatiseret: Maskinen kværner og tamper kaffen direkte i bajonetten, den styrer gennemløbstid og temperatur, ligesom den automatisk steamer den friske mælk til det blødeste skum.

Så er det en leg at tilberede alt fra espresso til latte og cortado. WMF's fuldautomatiske espressomaskine er således perfekt til caféen og jer, der kun vil have det bedste af det bedste.

WMF Espresso
 

 • 300 kopper/dag
 • Autentisk espresso på autopilot
 • Automatisk kværning, tamping og steaming af mælk
 • 2 haner
 • Lav de lækreste kaffespecialiteter med ægte espresso

KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning


Som noget ganske særligt kan vi i BKI Professionel tilbyde jeres virksomhed en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år

 En fordelagtig serviceaftale

 Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus

 Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe

 Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
 

Når kaffe møder
digitale løsninger

WMF Connect


WMF Connect er et stykke software skabt til at optimere din kaffeløsning – nemt og enkelt! Softwaren fungerer via et SIM-kort i hver enkelt maskine, og giver dig flere smarte muligheder. 

Dine muligheder med WMF Connect

 • Få fuldt overblik over din kaffeløsning: Via et online dashboard kan du hente data om jeres kaffeforbrug, få besked om behov for opfyldning, rengøring, service mm.
 • Opsæt kontaktløs betjening: Scan QR-koden på skærmen og betjen automaten via din mobiltelefon eller tablet. Helt uden at røre automaten.
 • Betalingsmodul kan opsættes hvis I ønsker brugerbetaling.
 • Kommuniker dine budskaber på kaffeautomaten: Nyheder, jubilæer eller gode tilbud. Kun fantasien sætter grænser. 

Jeres sikkerhed vægtes højt. IT-systemet er særligt modstandsdygtigt mod firewalls og gateways, da det kører på egen linje og ikke skal kobles på din virksomheds netværk. Det følger GDPR-lovgivningen, og al data krypteres. 

KONTAKTLØS BETJENING
 

Kontaktløs betjening for en hygiejnisk kaffeoplevelse


WMF Smart Remote er en brugervenlig applikation under WMF Connect, der blot kræver en mobil enhed med et kamera og en internetbrowser. Så kan både du, dine kolleger, kunder og gæster nemt og hygiejnisk trække sig en velsmagende kop kaffe - helt uden at røre maskinen. 

Så nemt er det
 

 • Scan QR-koden på kaffeautomatens display med din mobil eller tablet
 • Åben linket og vælg din kaffe, kakao, te m.m.
 • Placer din kop som vanligt - og nyd kaffen!


God kaffe til din WMF


Gå på opdagelse i vores store sortiment af spændende helbønnekaffe fra BKI Professionel for den bedste og mest aromatiske oplevelse på din WMF kaffemaskine. Prøv eks. en certificeret og intens kaffe fra Black Coffee Roasters eller gå på opdagelse i verdens bedste kaffeplantager med delikate blends eller distinke single origin kaffer fra Mountain.

Se også disse populære producenter

Har du brug for vejledning?

 

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere