Kontakt os i dag for uforpligtende 
vejledning og tilbud.

 

 

Få overblikket over alle vores
professionelle kaffemaskiner her.

 

 

 

Vi sammensætter den totale
kaffeløsning skræddersyet til jer. 

 


Instant kaffeautomater


Instant kaffeautomater brygger på instant kaffe, som er frysetørret kaffe af høj kvalitet. En instant kaffeautomat er det perfekte valg, hvis I har behov for at brygge velsmagende kaffe til kunder og medarbejdere på rekordtid. Med instant kaffe får du den gode kaffesmag i en fart og kan tilbyde et væld af forskellige kaffedrikke på et øjeblik.

Her på siden kan du se et udvalg af vores mest populære maskiner og produkter til instant kaffe og få masser af inspiration. Når som helst står vi naturligvis klar til at vejlede dig. 

 


Om instant kaffemaskiner

For hvem er en instant kaffeautomat den gode kaffeløsning? 


En instant kaffemaskine kan være det rette valg til både kontoret, produktionen og kantinen. Det fælles behov, der skal tilgodeses, er en hurtig kop kaffe til pausen og forbifarten, ligesom maskinen skal have en høj kapacitet, så den kan tilgodese alle med kaffe hele dagen igennem.

Velegnet til industrivirksomheder


En instant kaffemaskine er velegnet til industrivirksomheder, da de har hurtig bryggetid per kop, der er typisk kaffedrikke for enhver smag, og maskinen kræver et minimum af rengøring og vedligehold. Den perfekte maskine til den hurtige kop kaffe - og meget af den.
 

Velegnet kantine kaffemaskine


I en stor kantine må det ofte gerne gå lidt hurtigt, og kaffemaskinen skal kunne servicere de mange gæster uden at skabe lange køer. En instant kaffemaskine til kantinen kan derfor være det oplagte valg, da den har høj kapacitet, har en hurtig bryggetid og tilbyder varme drikke og kaffespecialiteter for enhver smag. 
 

Fordele ved en instant kaffeautomat


Kaffe i en fart - og nemt at have med sig!
En instant kaffemaskine er perfekt, der hvor der er fart på - til en kort kaffepause, eller en kop der er nem at tage med sig. Bryggetiden for en kop instant kaffe kommer sjældent over 10 sekunder!

Det gode økonomiske valg
Instant kaffeautomaten er en af de mest økonomiske kaffeløsninger, da maskinen kan brygge store mængder kaffe på få instant råvarer. Derudover er det meget driftsikre maskiner, der er økonomiske i både drift og vedligeholdelse.

Minimal drift og rengøring
Kaffeautomater til instant kaffe kræver minimal daglig vedligeholdelse og rengøring. Med andre ord - den perfekte maskine i travle miljøer.

Kaffe for enhver smag
Instant kaffeautomater fås også med instantbeholdere til både mælkepulver, kakao mv., så I ikke kun skal nøjes med sort kaffe. Langt de fleste automater tilbyder også kaffedrikke med mælk, varm kakao og wiener melange. 

Udvalgte instant
kaffeautomater

MANGE LÆKRE VALGMULIGHEDER
 

Animo OptiVend 32 TS NG


En alsidig instant kaffeautomat der kan brygge både i kop og kande, og som kan tilbyde et væld af lækre varme drikke for enhver smag. Maskinen fås nemlig med mellem 3 og 6 ingrediensbeholdere, så I kan tilbyde alt fra sort kaffe til espresso, cappuccino, kakao og wiener melange - med et enkelt tryk.

Maskinen kræver kun minimal rengøring i dagligdagen, og dens kompakte størrelse passer ind hvor som helst. Fås i sort, hvid eller rød.
 

 • 360 kopper/dag
 • Bryggetid på kun 7 sek.
 • Kopper og termokander
 • Minimal rengøring
 • Sort kaffe, espresso, cappuccino, kakao, wiener melange og tevand
   

KOP & KANDE I EN FART

Animo OptiVend 22 HS DUO


Alle Animo OptiVend-maskiner er hurtige til at brygge perfekt kaffe, men denne særlige model har et ekstra gear. Den har nemlig to separate udløb, så du kan brygge hele to kopper eller to kander på samme tid. Maskinen brygger op til 150 liter i timen og er derfor det perfekte valg, når kapacitet og hastighed har stor betydning i hverdagen.

Fås i sort, hvid eller rød.
 

 • Bryggetid: 7 sek./kop
 • 2 liter kaffe i kander på kun 77 sekunder
 • Bryg to kander eller kopper på samme tid
 • Med instantbeholdere til kaffe, mælk samt kakao
 • Sort kaffe, espresso, tevand og kakao
   
ENKEL & HURTIG KAFFE
 

Animo OptiVend 11S TS NG


Kompakt automat med en unik mixerenhed der giver kaffen et lækkert og cremet skum på toppen. Trods den beskedne størrelse har maskinen en rummelig beholder til instant kaffe, så den kører længe på en opfyldning. Den brygger både i kop og kande op til 1,5 liter og er utrolig let at installere, betjene og vedligeholde.

Et perfekt valg, når den daglige kaffe skal være så nem som mulig. I kan indstille kaffestyrken efter personlige præferencer, maskinen er meget nem at rengøre, og dens kompakte størrelse gør, at den passer ind alle steder. Fås i sort, hvid eller rød.

 • Kompakt og slank model der kan stå hvor som helst
 • Bryggetid: 7 sek./kop
 • 1,5 liter kaffe i kande
 • Sort kaffe, espresso og tevand
   

 

Med en instant kaffeautomat får I en driftsikker og hurtig maskine, der kan forsyne mange kaffetørstige med velsmagende kaffe hver eneste dag
- på et øjeblik.
 

Køb, leje eller leasing af en
instant kaffemaskine?

 

Køb af kaffeautomat


Hvis du allerede ved, hvilken type kaffeløsning I ønsker hos jer, og du samtidig ved, at du skal beholde kaffemaskinen i mere end et år, da kan det give mening at købe kaffemaskinen. Så har du kun løbende udgifter til jeres forbrug af kaffeprodukter samt en eventuel serviceaftale

Dine fordele ved at købe en kaffeautomat:

 • Du betaler kaffeautomaten nu og her
 • Du ejer kaffeautomaten
 • Det bedste økonomiske valg over tid
 • Udgifter udgøres kun af forbrug, vedligehold og evt. service

 

Leje og leasing af kaffeautomat


Der kan være flere årsager til, at det kan give mening at leje din virksomheds kaffeautomat. Måske I har lyst til at afprøve en kaffeautomat inden køb, eller måske I står i en situation, hvor det er nødvendigt at undgå eller reducere større omkostninger. Så kan det være en god idé at leje frem for at købe, så du ikke belaster likviditeten. 

Dine fordele ved at leje eller lease en kaffeautomat:

 • Fast månedlig ydelse 
 • Fleksibel aftale: Du kan tilpasse ydelsen dit behov – også løbende 
 • Du bestemmer leasingperioden  
 • Du kan overtage maskinen efter leasingperioden eller aflevere den tilbage til os 
 • Du har fuldt overblik over din økonomi i leasingperioden


Gode produkter til din
instant kaffeautomat

KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning


I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jer en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år

 En fordelagtig serviceaftale

 Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus

 Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe

 Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.

 
 
 
 

Har du brug for vejledning?

 

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere