Kontakt os i dag for uforpligtende 
vejledning og tilbud.

 

 

Få overblikket over alle vores
professionelle kaffemaskiner her.

 

 

 

Vi sammensætter den totale
kaffeløsning skræddersyet til jer. 

 


Kaffeautomater til
flydende kaffe 


Med en kaffeautomat til flydende kaffe til erhverv kan du tilbyde en varm kop kaffe på kun ca. 5 sekunder, og du får en maskine, der er super nem at drifte og vedligeholde.

Her på siden kan du se et udvalg af vores populære maskiner og produkter til flydende kaffe til erhverv og blive klogere på, om det er den rigtige løsning for jer. Når som helst står vi naturligvis klar til at vejlede dig.

 


Om kaffemaskiner
til flydende kaffe

For hvem er en kaffeautomat til flydende kaffe ideel?


Flydende kaffe til industrivirksomheder


En kaffeautomat til flydende kaffe er ofte en god løsning til industrivirksomheder, hvor kaffepausen gerne må være nem og hurtig. Det er eks. den oplagte kaffemaskine at have stående i produktionen eller personalerummet, fordi kaffen er brygget lynhurtigt, maskinen er driftsikker, og den kræver kun et minimum af vedligehold og rengøring. 
 

Når god kaffe skal være nem og hurtig

 
Hvis jeres krav til kaffeløsningen først og fremmest er, at det skal være nemt og hurtigt, så er en kaffeautomat til flydende kaffe måske det rigtige valg for jer. På blot 5-8 sekunder, kan den levere en kop sort kaffe, kaffe med mælk eller måske en kop kakao. En kaffeautomat til flydende kaffe kan derfor være den gode løsning i eks. sportshallen, den offentlige institution eller til konferencen.
 

Fordele ved en kaffeautomat til flydende kaffe


Lynhurtig kaffe
Du kan trække en kop rygende varm kaffe på mellem 5-8 sekunder fra en kaffeautomat til flydende kaffe. Og det er rigtig smart på steder, hvor I er mange mennesker, og hvor mange skal have stillet kaffetørsten samtidig. Eks. til konferencen eller i industrivirksomheden, så man undgår lange køer ved kaffeautomaten.

Minimal rengøring og vedligeholdelse
En kaffemaskine til flydende kaffe er en af de nemmeste kaffemaskiner at drifte, vedligeholde og rengøre. I sparer derfor både tid og penge herpå sammenlignet med mange andre kaffeløsninger.

Mulighed for kaffe for enhver smag
En kaffeautomat til flydende kaffe kan ofte sammensættes med én eller flere instantbeholdere til mælkepulver og kakao, så maskinen også kan tilbyde varme kaffedrikke med mælk samt en varm kop kakao.

Udvalgte maskiner og
produkter til flydende kaffe

INDUSTRI, SPORTSHAL & KONFERENCE
 

Etna Dorado


Automatisk kaffeautomat, der brygger kaffe på flydende kaffekoncentrat. Maskinen har en meget stor kapacitet på op mod 240 kopper i timen og er derfor en praktisk maskine i eks. sportshaller, industrivirksomheder eller til konferencen. Maskinen er yderst nem og hurtig at vedligholde og rengøre.

Afhænging af valget af kaffedrik brygger maskinen en kop på 5-8 sekunder, så I undgår lange kaffekøer. Fås med én eller flere intstantbeholdere til mælkepulver og kakao, så den også kan tilbyde et udvalg af kaffedrikke med mælk samt en varm kop kakao.

 • Kaffeautomat til flydende kaffe
 • Bryggetid: 5-8 sek/kop
 • 240 kopper/time
 • Mulighed for sort kaffe, kaffe med mælk, kakao
 • Minimal rengøring og vedligehold
   

Køb, leje eller leasing af 
en kaffemaskine?

 

Køb af kaffemaskine


Hvis du allerede ved, hvilken type kaffeløsning I ønsker hos jer, og du samtidig ved, at du skal beholde kaffemaskinen i mere end et år, da kan det give mening at købe kaffemaskinen. Så har du kun løbende udgifter til jeres forbrug af kaffeprodukter samt en eventuel serviceaftale

Dine fordele ved at købe en kaffemaskine:

 • Du betaler kaffemaskinen nu og her
 • Du ejer kaffemaskinen
 • Det bedste økonomiske valg over tid
 • Udgifter udgøres kun af forbrug, vedligehold og evt. service

 

Leje og leasing af kaffemaskine


Der kan være flere årsager til, at det kan give mening at leje din virksomheds kaffemaskine. Måske I har lyst til at afprøve en kaffemaskine inden køb, eller måske I står i en situation, hvor det er nødvendigt at undgå eller reducere større omkostninger. Så kan det være en god idé at leje frem for at købe, så du ikke belaster likviditeten. 

Dine fordele ved at leje eller lease en kaffemaskine:

 • Fast månedlig ydelse 
 • Fleksibel aftale: Du kan tilpasse ydelsen dit behov – også løbende 
 • Du bestemmer leasingperioden  
 • Du kan overtage maskinen efter leasingperioden eller aflevere den tilbage til os 
 • Du har fuldt overblik over din økonomi i leasingperioden

 

Flydende kaffe er allerede færdigbrygget kaffe, hvor meget af vandet er fjernet, så det er blevet til et ekstrakt. På den måde er det meget hurtigt at blande til en dampende varm kop kaffe.

KAFFELØSNINGER

Vi leverer den totale kaffeløsning


I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jer en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år

 En fordelagtig serviceaftale

 Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus

 Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe

 Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
 

Har du brug for vejledning?

 

Uanset om I har specifikke ønsker til, hvilken kaffemaskine I har brug for, eller ønsker vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os. Så hjælper vi med at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere