Find din kaffekonsulent

I BKI Professionel har vi kompetente kaffekonsulenter til alle typer virksomheder og erhverv. Her på siden kan du få et overblik over hvilken konsulent, der befinder sig i dit nærområde, samt hvem der kan vejlede dig optimalt i forhold til dine ønsker og behov.


Søren Meng
Divisionschef, BKI Professionel

Regionale kaffekonsulenter

Kaffeløsninger til office, hotel, konference, restaurant og café.

Charlotte Gøth

Storkøbenhavn
Charlotte Gøth

Jeg sætter altid kunden i centrum

Jeg brænder for den gode kundeoplevelse og sætter altid dig som kunde i centrum – uanset virksomhedens størrelse! Min favoritkaffe fra vores sortiment er Black Coffee Roasters Double Roast Espresso, da det er en lækker, fyldig og rund kop kaffe med en god crema

Flemming Skovgaard S. Hansen

Sydsjælland
Flemming Skovgaard S. Hansen

Kaffepausen skaber sammenhold

Den gode kaffepause skaber sammenhold og gavner samarbejdet på arbejdspladsen. Derfor brænder jeg for at skabe gode kaffeoplevelser hos jer, at yde en god service og for at være din foretrukne samarbejdspartner. For mig er en Café Latte lykke i en kop: Brygget på vores Black Coffee Roasters Double Roast for en intens og fyldig kaffe.

Keld Thomsen

Midt- og Vestjylland
Keld Thomsen

Kaffe sætter kulør på hverdagen

Selvom jeg har over 20 års erfaring inden for kaffebranchen, bliver jeg aldrig træt af at rådgive og inspirere virksomheder til den bedste kaffeløsning. Kaffe sætter kulør på hverdagen i mange virksomheder - både til møder og kundebesøg men også for den enkelte medarbejder. Derfor sætter jeg også en ære i at finde frem til den løsning, der passer til netop jer. Min favoritkaffe er vores BKI Paraíso helbønne, hvor både bæredygtig og smag går op i en højere enhed.

Kim Satake

Østjylland
Kim Satake

God kaffe er altid indledningen til en konstruktiv samtale

For mig er det spændende ved kaffe alle dens udtryksformer. Det driver mig at finde lige netop den kaffe, der opfylder jeres krav til både smag og kvalitet - uanset om I ønsker helbønner, formalet kaffe eller espresso. For når man har fundet den gode kaffe, har man altid indledningen til en konstruktiv samtale. Min foretrukne kaffe er vores Amazonas helbønner fra Black Coffee Roasters med masser af fylde og smag.

Kent Sydbøge

Fyn og Sydjylland
Kent Sydbøge

Kaffen gør en forskel i virksomheden

Jeg har arbejdet i kaffebranchen i næsten 25 år, og jeg synes stadig, at kaffe er et utroligt fascinerende produkt! Det kan virkelig gøre en forskel i virksomheden ved at skabe gode oplevelser og et bedre arbejdsmiljø. Min favoritkaffe er vores etiopiske Sidamo fra Mountain-serien - både som filterkaffe og på stempelkande. Den har en fantastisk frugtig smag og en afbalanceret syrlighed.

Martin Pedersen

Midtjylland
Martin Pedersen

Kaffeløsningen skal skabe værdi for jer

Jeg drives af at skabe den bedste kaffeløsning i samarbejde med jer. Den løsning der skaber værdi, giver jer en velfortjent pause og en kaffeoplevelse I nyder hver eneste dag. Selv nyder jeg min morgenkaffe mest - brygget på vores BKI Økologisk som er fyldig, har en lav syre og en lang eftersmag.

Tommy Jersborg

Nordsjælland
Tommy Jersborg

Som kaffenørd står jeg altid inde for mit arbejde

Jeg elsker at rådgive om kaffe og at nørde i vores mange kaffemaskiner! For jeg ved, at vi tilbyder vores kunder god kvalitet, og jeg skal hverken sælge røverhistorier eller sand i Sahara. Jeg kan stå inde for mit arbejde, ligesom jeg kan stå inde for, at en Black Coffee Roasters Organic Espresso er min favoritkaffe på vores fuldautomatiske maskiner. Den har en god crema og en lækker, sødlig eftersmag.

Per Jensen

København og Nordsjælland
Per Jensen

Jeg brænder for at skabe den gode kaffeoplevelse

Undersøgelser viser, at firmakaffe er det vigtigste personalegode på arbejdspladsen. Derfor brænder jeg for at finde den rette kaffeløsning, der dækker den enkelte kundes behov og giver medarbejderne gode kaffeoplevelser i hverdagen. Personligt foretrækker jeg min kaffe fyldig og med en lang eftersmag.

Nationale kaffekonsulenter

Kaffeløsninger til større kunder, offentlige
virksomheder, kæder og grossister. 

Claus Ryberg

National salgschef
Claus Ryberg

Velsmagende kaffe er det bedste firmagode

En velsmagende kop kaffe er et af de bedste goder, du kan tilbyde dine kolleger. For de fleste af os starter arbejdsdagen nemlig bedst ud med en varm kop kaffe, den er så godt som uundværlig under mødet, og i kaffepausen møder vi bedst vores kolleger i øjenhøjde. Selv er jeg vild med vores Amazonas helbønner fra Black Coffee Roasters: Den er rund og mild med en afdæmpet syre – en super kaffe!

Max Lindegaard Nielsen

National Key Account Manager
Max Lindegaard Nielsen

God kaffe er et håndværk

Min fornemmeste opgave er at rådgive og inspirere dig som kunde til den kaffeløsning, der spreder kaffeglæde blandt kunder og kolleger. For efter min mening er god kaffe et håndværk, der viser sig i form af masser af smagsoplevelser og gode kaffepauser. Mine egne kaffefavoritter er vores Mountain Kenya AA på en stempelkande og en BKI formalet Luxus kaffe, når jeg tager en kop kaffe fra kanden

Salgsbackup

Har du spørgsmål til priser, data, dine maskiner eller
 inspiration til god kaffe og godt tilbehør? Så giv os et kald.

Charlotte Bang Nygaard

Salgskoordinator
Charlotte Bang Nygaard

God service gør hele forskellen

Høfligt, hurtigt og korrekt svar på vores kunders henvendelser - dét er den gode service, der gør hele forskellen. Selv er jeg dedikeret tedrikker, og hver dag begynder med en varm kop Rooibos te fra vores sortiment af Yogi tea. Heldigvis elsker jeg duften af friskristede bønner og kan nyde duften fra vores risteri hver eneste dag

Jette B. Rasmussen

Teamleder
Jette B. Rasmussen

Jeg drives af at levere et højt serviceniveau

Både overfor vores kunder, konsulenter og kolleger! Det kræver, at vi som slagsbackup-team har en høj faglighed, stor fleksibilitet og fokus på kvalitet for at nå vores fælles mål for dig som kunde. Min egen favoritkaffe er vores Kenya AA fra Mountain-serien. Jeg elsker dens syrlighed og duft af solmodne bær

Lene Schneider

Salgskoordinator
Lene Schneider

Vi leverer lidt mere end kunderne forventer

Min mission er at gøre det nemt at være kunde ved BKI og hjælpe kunderne i mål med deres opgaver - også selvom det kræver lidt ekstra. Jeg foretrækker at skifte min kaffe jævnligt for at udfordre mine smagsløg - for jeg nyder i den grad en god ’kaffeoplevelse’ brygget på friskkværnede bønner

Mona Johannsen

Salgskoordinator
Mona Johannsen

Vi løser udfordringer

Jeg drives af at løse udfordringer og give vores kunder den bedste oplevelse hos BKI – det er god service for mig. Jeg nyder dagligt en varm kop te med lakridsrod, fra vores sortiment af Yogi tea. Den er sød og lækker i smagen
mælk hældes i glas med kaffe fra kaffemaskine