Find din kaffekonsulent


I BKI Professionel har vi kompetente kaffekonsulenter til alle typer virksomheder og erhverv. Her på siden kan du få et overblik over hvilken konsulent, der befinder sig i dit nærområde, samt hvem der kan vejlede dig optimalt i forhold til dine ønsker og behov.
 

Søren Meng Nordby
Divisionschef, BKI Professionel


Regionale
kaffekonsulenter


Kaffeløsninger til office, hotel, konference,
restaurant og café.

Charlotte Gøth

Storkøbenhavn

Jeg sætter altid kunden i centrum

Jeg brænder for den gode kundeoplevelse og sætter altid dig som kunde i centrum – uanset virksomhedens størrelse! Min favoritkaffe fra vores sortiment er Black Coffee Roasters Double Roast Espresso, da det er en lækker, fyldig og rund kop kaffe med en god crema.

Flemming Skovgaard S. Hansen

Sydsjælland

Kaffepausen skaber sammenhold

Den gode kaffepause skaber sammenhold og gavner samarbejdet på arbejdspladsen. Derfor brænder jeg for at skabe gode kaffeoplevelser hos jer, at yde en god service og for at være din fortrukne samarbejdspartner. For mig er en Café Latte lykke i en kop: Brygget på vores Black Coffee Roasters Double Roast for en intens og fyldig kaffe.

Kim Satake

Østjylland

God kaffe er altid indledningen til en konstruktiv samtale

For mig er det spændende ved kaffe alle dens udtryksformer. Det driver mig at finde lige netop den kaffe, der opfylder jeres krav til både smag og kvalitet - uanset om I ønsker helbønner, formalet kaffe eller espresso. For når man har fundet den gode kaffe, har man altid indledningen til en konstruktiv samtale. Min foretrukne kaffe er vores Amazonas helbønner fra Black Coffee Roasters med masser af fylde og smag.

Kent Sydbøge

Fyn og Sydjylland

Kaffen gør en forskel i virksomheden

Jeg har arbejdet i kaffebranchen i næsten 25 år, og jeg synes stadig, at kaffe er et utroligt fascinerende produkt! Det kan virkelig gøre en forskel i virksomheden ved at skabe gode oplevelser og et bedre arbejdsmiljø. Min favoritkaffe er vores etiopiske Sidamo fra Mountain-serien - både som filterkaffe og på stempelkande. Den har en fantastisk frugtig smag og en afbalanceret syrlighed.

Martin Pedersen

Midtjylland

Kaffeløsningen skal skabe værdi for jer

Jeg drives af at skabe den bedste kaffeløsning i samarbejde med jer. Den løsning der skaber værdi, giver jer en velfortjent pause og en kaffeoplevelse I nyder hver eneste dag. Selv nyder jeg min morgenkaffe mest - brygget på vores BKI Økologisk som er fyldig, har en lav syre og en lang eftersmag.

Tommy Jersborg

Nordsjælland

Som kaffenørd står jeg altid inde for mit arbejde

Jeg elsker at rådgive om kaffe og at nørde i vores mange kaffemaskiner! For jeg ved, at vi tilbyder vores kunder god kvalitet, og jeg skal hverken sælge røverhistorier eller sand i Sahara. Jeg kan stå inde for mit arbejde, ligesom jeg kan stå inde for, at en Black Coffee Roasters Organic Espresso er min favoritkaffe på vores fuldautomatiske maskiner. Den har en god crema og en lækker, sødlig eftersmag.

Per Jensen


Nationale
kaffekonsulenter


Kaffeløsninger til større kunder, offentlige
virksomheder, kæder og grossister. 

Claus Ryberg

National salgschef

Velsmagende kaffe er det bedste firmagode

En velsmagende kop kaffe er et af de bedste goder, du kan tilbyde dine kolleger. For de fleste af os starter arbejdsdagen nemlig bedst ud med en varm kop kaffe, den er så godt som uundværlig under mødet, og i kaffepausen møder vi bedst vores kolleger i øjenhøjde. Selv er jeg vild med vores Amazonas helbønner fra Black Coffee Roasters: Den er rund og mild med en afdæmpet syre – en super kaffe!

Max Lindegaard Nielsen

National Key Account Manager

God kaffe er et håndværk

Min fornemmeste opgave er at rådgive og inspirere dig som kunde til den kaffeløsning, der spreder kaffeglæde blandt kunder og kolleger. For efter min mening er god kaffe et håndværk, der viser sig i form af masser af smagsoplevelser og gode kaffepauser. Mine egne kaffefavoritter er vores Mountain Kenya AA på en stempelkande og en BKI formalet Luxus kaffe, når jeg tager en kop kaffe fra kanden.

Thomas Gulbæk

Key Account Manager

God kaffe samler og skaber arbejdsglæde

Kaffe på arbejdspladsen bidrager til den gode start på dagen, det gode møde og til den hyggelige pause med kollegerne. Mit bedste råd er derfor at huske, hvor meget god kaffe samler og betyder for arbejdsglæden – og hvor lidt det egentlig koster i hverdagen. Min egen favorit er vores Espresso GOLD fra Black Coffee Roasters. Det er en utrolig delikat kop kaffe med god fylde og en fantastisk syrlighed


Salgsbackup


Har du spørgsmål til priser, data, dine maskiner eller
 inspiration til god kaffe og godt tilbehør? Så giv os et kald.

Jette B. Rasmussen

Teamleder

Jeg drives af at levere et højt serviceniveau

Både overfor vores kunder, konsulenter og kolleger! Det kræver, at vi som slagsbackup-team har en høj faglighed, stor fleksibilitet og fokus på kvalitet for at nå vores fælles mål for dig som kunde. Min egen favoritkaffe er vores Kenya AA fra Mountain-serien. Jeg elsker dens syrlighed og duft af solmodne bær.

Lene Schneider

Salgskoordinator

Vi leverer lidt mere end kunderne forventer

Min mission er at gøre det nemt at være kunde ved BKI og hjælpe kunderne i mål med deres opgaver - også selvom det kræver lidt ekstra. Jeg foretrækker at skifte min kaffe jævnligt for at udfordre mine smagsløg - for jeg nyder i den grad en god ’kaffeoplevelse’ brygget på friskkværnede bønner.

Mona Johannson

Salgskoordinator

Vi løser udfordringer

Jeg drives af at løse udfordringer og give vores kunder den bedste oplevelse hos BKI – det er god service for mig. Jeg nyder dagligt en varm kop te med lakridsrod, fra vores sortiment af Yogi tea. Den er sød og lækker i smagen.

Charlotte Bang Nygaard

Salgskoordinator

God service gør hele forskellen

Høfligt, hurtigt og korrekt svar på vores kunders henvendelser - dét er den gode service, der gør hele forskellen. Selv er jeg dedikeret tedrikker, og hver dag begynder med en varm kop Rooibos te fra vores sortiment af Yogi tea. Heldigvis elsker jeg duften af friskristede bønner og kan nyde duften fra vores risteri hver eneste dag.