CASE

Comwell Kolding

 

 

Det er enormt vigtigt for mig, at kaffen altid smager godt

”Kaffen skal bare smage godt – ellers får jeg det straks at vide. For på et sted som Comwell, er kaffen en af de første ting, der sætter standarden for gæsternes oplevelse af deres besøg. Så det er enormt vigtigt for mig, at kaffen altid smager godt, ligesom det er en prioritet for os i Comwell, at den er økologisk, og at vi tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør.  

Efter at vi fandt frem til vores nuværende kaffeløsning med BKI Professionel, er vores gæster glade for kaffen, og jeg får ingen negative kommentarer i dagligdagen. Det siger ikke så lidt, for alene af filterkaffen, brygger vi her minimum 150 liter om dagen til vores buffet, kaffeområder og CoWork stationer. Alt i alt fungerer kaffeløsningen og vores samarbejde med BKI Professionel super godt.”

Janus Kjærulff
Restaurantchef, Comwell Kolding

OM COMWELL

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde - Kaffen følger naturligvis med

BKI Professionel samarbejder med hele Comwell-kæden om deres kaffeløsninger, og vi er meget stolte af at have leveret den gode kaffe til Comwells mange gæster gennem knap 20 år. I 2018 besluttede Comwell at sætte alt ind på økologisk omstilling og bæredygtighed, og for fjerde år i træk er de netop blevet kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde i 2022 (Sustainable Brand Index Award™).

Et valg og en prioritering, der naturligvis også stiller krav til Comwell’s kaffeløsning. Comwell og BKI Professionel har derfor sammen udviklet et stærkt kaffekoncept til hele Comwell-koncernen, som sætter fokus på kaffenydelse og velsmag såvel som økologi og ansvarlighed.

BKI konsulent hos Comwell kunde

Det var vigtigt for Comwell:

 • Skift til økologiske og socialt bæredygtige kaffevarianter fra BKI Professionel.
 • En kaffeløsning der bidrager til at mindske madspild og sikrer altid frisk og velsmagende kaffe til gæsterne.
 • Et tæt samarbejde mellem BKI Professionel og Comwell om årligt at uddanne deres personale i god kaffe og kaffeviden. 
Comwell kunde brygger espresso af BKI espressokaffemaskine
"Alt i alt fungerer kaffeløsningen og vores samarbejde med BKI Professionel super godt.”

- Janus Kjærulff
Restaurantchef, Comwell Kolding

rancilio espressomaskine fra bki professionel hos kunden comwell

Disse løsninger fandt vi frem til hos Comwell Kolding

Kaffeløsning fra BKI Professionel hos Horisont
FILTERKAFFE

Til buffeten, kaffestationerne og ta' selv kaffen: Filterkaffen skal være nem at håndtere

Coffee Queen, små bryganlæg: Til hotellets buffeter og selvbetjente kaffestationer. Filterkaffen brygges hurtigt og direkte i praktiske termobeholdere, der er nemme at håndtere af både personale og gæster. Løsningen sikrer altid friskbrygget kaffe og mindre spild. På løsningen brygger Comwell Kolding vores dobbeltcertificerede og formalede kaffe BKI UTZ Økologisk.

”Vi kan hurtigt og nemt brygge mange liter om dagen, direkte ned i en termodispenser, som vi da stiller op i vores mange kaffeområder. Løsningen fungerer super godt: Den er nem for os at håndtere, der er altid friskbrygget kaffe, og den er lige så nem for gæsterne at bruge, når de har lyst til en kop varm kaffe.”

- Janus Kjærulff, Restaurantchef, Comwell Kolding.

Kaffemaskinerne

KAFFE MED ET ENKELT TRYK

Kaffespecialiteter til det gode møde

Fuldautomatisk kaffemaskine fra WMF: Comwell Kolding huser hvert år mange konferencer og erhvervsmøder. I mødeområdet er derfor opstillet en moderne kaffemaskine fra WMF, som kan levere et væld af lækre kaffe- og kakao-specialiteter med et enkelt tryk. Til denne løsning har Comwell bl.a. valgt at brygge på vores økologiske Mountain Dark Roast.

”Uden for vores mødelokaler har vi fået installeret en fuldautomatisk WMF-kaffeautomat. Frem for en almindelig kop kaffe, er det vigtigt for os, at gæsterne i deres mødepauser, kan vælge lige den specialkaffe, de har lyst til. Og det kan de ved vores WMF. Det er det lille ekstra til det gode møde”.

- Janus Kjærulff, Restaurantchef, Comwell Kolding.

WMF kaffemaskine er en del af kaffeløsningen hos Comwell i Kolding
Rancilio espressomaskine er en del af kaffeloesningen hos Comwell i Kolding
ESPRESSO

Italiensk kaffenydelse i caféen

Rancilio espressomaskine og kaffekværn: Når gæsterne ønsker at nyde en traditionel italiensk kaffespecialitet, foregår det efter alle kunstens regler med sirlig barista-teknik. Her brygger Comwell Kolding på en Organic Dark Espresso fra vores baristaserie Black Coffee Roasters Professional.

”I vores bar og café-område tilbyder vi vores gæster den ægte italienske kaffeoplevelse med en velbrygget espresso. Det er oplagt ud på eftermiddagen eller efter en god middag i restauranten”.

- Janus Kjærulff, Restaurantchef, Comwell Kolding.

Kaffen

 

 

 

 

DET SIGER BKI KONSULENTEN OM LØSNINGEN

Løsningen tilgodeser alle kaffebehov

”Jeg har været kaffekonsulent hos Comwell Kolding i knap 20 år, og jeg kender efterhånden personalet og huset ud og ind. Jeg har et super godt samarbejde med Janus og synes, at vi sammen har fundet frem til en rigtig god løsning. Den tilgodeser alle kaffebehov for både den hurtige og enkle kop kaffe, såvel som luksus-kaffen, når det skal være ekstra lækkert”.


Kent Sydbøge
Konsulent, BKI Professionel

KAFFELØSNINGER

Skal vi sammensætte din kaffeløsning?

I BKI Professionel kan vi som noget ganske særligt tilbyde jeres virksomhed en totalløsning. Så I kan nøjes med én leverandør, én kontaktperson og én fakturering.

 • Moderne og stabile kaffeautomater der holder i mange år
 • En fordelagtig serviceaftale
 • Stort udvalg af lækker kvalitetskaffe fra vores eget risteri i Aarhus
 • Bred mulighed for at vælge økologisk, bæredygtig og certificeret kaffe
 • Stort udvalg af te, mælk, kopper, konfekture mv.
kvinde brygger kaffe direkte i kande hos comwell kolding

Er du klar til en snak?

Når du vælger en ny kaffeløsning for din virksomhed, er der mange spørgsmål at tage stilling til:

 • Hvilken kaffesmag foretrækker vi?
 • Hvor meget kaffe drikker vi?
 • Vil vi helst have frisk mælk?
 • Hvordan skal vores kaffeøkonomi se ud?
 • Hvor meget tid har vi til at vedligeholde og rengøre maskinen?
 • Hvad er vigtigt for os, når vi vælger kaffeleverandør?

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt os på +45 8733 6170 / info@bki.dk eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.