KAFFEKONSULENTENS RÅD

Placer dine kaffeautomater klogt

For der er både penge at spare i jeres kaffeløsning, ligesom alle sikres en god kop kaffe hele dagen igennem.

Claus Ryberg,
National salgschef,
BKI Professionel

medarbejdere brygger kaffe på kolgt placeret kaffemaskine

En virksomheds fysiske omgivelser og medarbejdernes arbejdsgang har faktisk meget at sige i forhold til, hvordan I bør placere jeres kaffemaskiner bedst. Og tænker I klogt, er der både penge at spare i jeres kaffeløsning, ligesom alle sikres en god kop kaffe hele dagen igennem.

Måske I allerede ved, hvilken slags kaffe I gerne vil drikke i jeres virksomhed? – Det er første skridt på vejen til at finde den rigtige kaffeløsning til jer. Næste skridt er at finde den rigtige type kaffemaskine, men rigtig vigtigt er det også at se nærmere på jeres behov og fysiske rammer.

For hvor placerer man egentlig kaffeautomaterne smartest i lige præcis jeres virksomhed?

Læs med her og få BKI-konsulentens råd til at sikre god kaffe og kaffeøkonomi i hele virksomheden.

placer din kaffemaskine i fælles arealer
glad med kaffe ved klogt placeret kaffemaskine

Hvordan sammensætter vi den skræddersyede kaffeløsning til jer?

En god kaffeløsning og vejen dertil skal altid tilpasses den enkelte virksomhed. Men der er alligevel nogle typiske trin hen til den gode løsning, når du vælger BKI Professionel som din kaffeleverandør. 

Læs vores blogindlæg om hvordan et skift af kaffeløsning kan se ud.

kvinde drikker firmakaffe til mødet

Fællesarealet kræver høj kaffe-kapacitet

Som tommelfingerregel bør I tænke på at placere den primære kaffemaskine, hvor I er flest. I mange virksomheder er det typisk et større fællesareal i eller tæt på spiseområdet. Men husk også at tænke kaffemaskinens kapacitet ind i dens placering. I fællesområdet bør I vælge en kaffemaskine med høj kapacitet, som er designet til at brygge mange kopper dagligt.

Overvej desuden om I i fællesarealet bør stille to ens automater ved siden af hinanden?
På den måde kan I minimere kødannelse, hvis I er mange medarbejdere, ligesom I ikke skal undvære kaffe, hvis den ene automat er ude af drift.

Kaffeautomater med høj kapacitet findes bl.a. fra vores sortiment af WMF og Animo:

Kaffeautomater med høj kapacitet

Vælg en mindre søstermodel til kontorgangen - og spar penge

Måske der fra kontorgangen er lang vej at gå til fællesarealet? Afhængig af jeres virksomheds størrelse, er det slet ikke sikkert, at I her behøver at installere den samme store kaffeautomat alle steder. 

Så her er der penge at spare.

Med BKI’s brede sortiment af erhvervskaffemaskiner, har I nemlig mulighed for at vælge en mindre søstermodel fra samme maskinserie - uden at gå på kompromis med den gode smag. De mindre kaffemaskiner kan nemlig ofte brygge den samme og gode kop kaffe som de store, men maskinens størrelse og kapacitet er blot mindre. Præcis ligesom jeres udgift.

På den måde kan I med en kombination af forskellige kaffeautomater både spare penge og give alle jeres medarbejdere nem adgang tilden gode kop kvalitetskaffe.

Uanset hvor i virksomheden de befinder sig.

Gode automater til kontorgangen og den lille afdeling kunne være:

Kompakte kaffemaskiner

I mødelokalet og konferencesalen - og når god kaffe skal være enkel

Hvis I ofte holder store møder eller konferencer, er det rart at kunne brygge store mængder kaffe på én gang. Her er der ikke tid til, at folk i pausen trækker hver deres specialkaffe fra kaffeautomaten, ligesom der i mødesituationen er god symbolik i at deles om den samme kaffe. Hertil anbefaler vi et af vores mange bryganlæg, hvor kaffen kan tappes direkte i eks. termokander.

Men vidste du, at rigtig mange af os faktisk også foretrækker en helt klassisk kop filterkaffe i løbet af arbejdsdagen? 

For mange er det enkle og hurtige valg nemlig det bedste. Derfor kan det være en god ide også at installere et lille bryganlæg i fællesareal ved siden af den fuldautomatiske kaffeautomat med kaffespecialiteterne. Så er det nemt og hurtigt at tage det enkle valg i arbejdsdagen, og I viser jeres medarbejdere, at I tilgodeser alle kaffe-præferencer i huset.

Hvide kaffekopper i hylde til mødelokalet og konferencesalen

Bravilor Bonamat - Store bryganlæg

Bonamat har et bredt udvalg af bryganlæg til dig i storkøkken, kantine eller til hotellet og konferencen, som har behov for at servere store mængder god kaffe til mange på én gang. Bravilor Bonamat har modeller, der kan brygge ml. 5-20 liter kaffe ad gangen. Du kan via timeren indstille præcis, hvornår du ønsker færdigbryg, der holder sig varm i de indbyggede termobeholdere. Fås med eller uden hane til varmt tevand.

Bonamat 2x10 liter bryganlæg

  • Store mængder frisk kaffe brygget i højt tempo
  • Indbyggede termobeholdere
  • Digitalt display og timer – indstil tiden for ønsket færdigbryg
  • Fast vandtilslutning
  • Med eller uden opvarmning af tevand

Coffee Queen Mega Gold 2,5L
Automatisk bryganlæg

Bryganlæg der brygger 2,5 liter frisk kaffe direkte ned i en serveringsdispenser på bare 8 minutter. Sammen med Coffee Queen Grinder Original kan der males friske helbønner direkte i filterindsatsen, som herefter sættes i bryganlægget, hvormed I kan nyde en ekstra god kop friskmalet kaffe. Mængden af bønner kan sammen med formalingsgraden justeres individuelt efter den enkelte kaffetype eller mængde af kaffe der ønskes brygget.

Coffee Queen er på den måde meget fleksibel og kan altid tilpasses det enkelte behov. Den transportable serveringsdispenser taber kun 1 grad/ time, hvilket gør at kaffen altid er varm.

  • 2,5 liter/ 8,5 min ca. 19 liter/ timen
  • Brygning af filterkaffe i transportabel serveringsdispenser
  • Serveringsdispenseren taber kun 1 grad/ time
  • Bryg af formalet kaffe eller friskkværn selv

Lad os sammensætte den professionelle kaffeløsning til jer

Den gode kaffeløsning skal naturligvis altid tilpasses den enkelte virksomhed. Vores professionelle BKI-konsulenter har mange års erfaring med at sammensætte skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder - så lad os vejlede jer til den bedste kop kaffe til jeres smag, behov og budget.

Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud på jeres kaffeløsning.  

Populære blogindlæg

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.