KAFFEKONSULENTENS RÅD

Trin for trin: Sådan sammensætter vi den skræddersyede kaffeløsning til jer

Hvordan får I en helt ny kaffeløsning eller skifter den gamle ud? Se her hvordan et skifte kan se ud hos os i BKI Professionel.

Søren Meng Nordby,
Divisionschef,
BKI Professionel

BKI konsulent ved kaffemaskine sammensætter en skræddersyet kaffeløsning

Sådan sammensætter vi den skræddersyede kaffeløsning til jer


Ingen virksomheder eller kaffeløsninger er ens, og vejen til den skræddersyede løsning vil altid variere. Her på siden kan du dog blive klogere på, hvordan et forløb kan se ud for jer, og hvordan vi i BKI Professionel gør os umage for at sammensætte kaffeløsningen, der brygger firmakaffen, I drømmer om.

Med mere end 30 års erfaring indenfor den professionelle kaffebranche, ved vi, at det at sammensætte den helt rette kaffeløsning til jeres virksomhed er en proces. Nogle foretrækker blot at få et hurtigt tilbud, men vi vil altid anbefale, at vi sammen tager os tid til at definere jeres kaffebehov grundigt. Og det gør vi bedst i tæt dialog med jer.

Vores dygtige kaffekonsulenters viden og erfaringer med virksomheder, der ligner jeres, kommer nemlig jer til gode, og der er både tid, penge og ærgrelser at spare på den lange bane, når kaffeløsningen er gennemtænkt og tilpasset fra start.

Så selvom processen omkring at sammensætte en kaffeløsning kan virke omfattende, mener vi til hver en tid, at det er umagen værd.

Så lad os tage snakken over en kop kaffe.

Nedenfor kan du se 8 typiske trin på vejen til en ny kaffeløsning.

to kolleger med skræddersyet kaffeløsning fra BKI

1. Tag en snak med din lokale BKI-kaffekonsulent

Når det i virksomheden er tid til at få en ny kaffeløsning, er I når som helst velkommen til at kontakte os i BKI Professionel som jeres erfarne kaffeleverandør. Hvad enten du ringer, sender os en e-mail eller udfylder vores kontaktformular, da vil vi hurtigst muligt sætte dig i forbindelse med din lokale BKI kaffekonsulent.

Din kaffekonsulent vil da hurtigst muligt ringe dig op og tage en indledende snak med dig over telefonen. Her spørger vi lidt ind til jer og jeres virksomhed, og hvis vi bliver enige om at undersøge jeres muligheder nærmere, vil din kaffekonsulent typisk foreslå at aflægge jer et besøg.

formalet og helebønner til sammensat kaffeløsning
bki konsulent sammensætter skræddersyet kaffeløsning til kunde

2. Vi besøger jer og afklarer sammen jeres kaffebehov og ønsker

Når I får besøg af os ude i virksomheden, sikres I nemlig i langt højere grad, at vi forstår jer som firma og som kaffedrikkere. Ved at få forståelse for jeres arbejdsdag, og se jeres fysiske rammer. Der hører altid et sagsnummer til en recept og det skal Jeanett vide, for at oprette en vare og blive klogere på jeres ønsker og behov til firmakaffen, da får vi sammen de bedste forudsætninger for at sammensætte kaffeløsningen, som I bliver glade for i mange år fremover.

I dialog med jer afklarer vi bl.a. følgende:

   Hvad er I glade for i dag, og hvad kan forbedres?
Vi tager udgangspunkt i jeres nuværende kaffeløsning og taler om, hvordan vi kan gøre den nye løsning endnu bedre.

   Jeres basale kaffebehov
Vi finder ud af, hvor mange kopper I har brug for at kunne brygge hver dag og dermed jeres kommende kaffemaskiners bryggekapacitet.

   Hvordan anvender i jeres kaffepause? 
Er i mange funktionærer i et kontormiljø, eller er I en produktionsvirksomhed? Formen på jeres kaffepause og jeres ansattes behov sporer os ind på de rette maskiner til jer.

   Hvilke krav stiller I til jeres nye kaffeløsning?
Skal kaffen understøtte jeres CSR-profil, ønsker I mange valgmuligheder, eller skal kaffen leveres hurtigt og i store mængder? Vi definerer sammen jeres vigtigste krav til kaffeløsningen.

   Hvem skal betjene kaffemaskinen i det daglige?
Er det jeres kantineansatte eller venlig selvbetjening til den enkelte kop? Alt sammen stiller krav til brugervenligheden og håndteringen af jeres nye kaffeløsning.

   Ønsker I tel og tilbehør?
Husk at ikke alle drikker kaffe, ligesom nogle godt kan lide lidt afveksling i hverdagen. Så glem ikke at tænke sukker, mælk, kopper og måske et lille stykke chokolade ind i jeres løsning. 

   Hvad må kaffeløsningen koste? 
Vi danner os et overblik over jeres kaffeøkonomi og taler om løsninger, der passer til jeres budget og kaffeønsker.

 

 

3. Vi inviterer på kaffe! Og smager os frem til jeres nye firmakaffe

Kaffe skal først og fremmest smages og opleves! Så når vi har fået styr på jeres kaffebehov, vil din BKI-kaffekonsulent typisk arrangere en kaffesmagning for jer. Enten hos jer eller i et af vores showrooms i Højbjerg og Karlslunde.

I vores showrooms har vi opstillet et bredt udvalg af vores mange kaffemaskiner og kaffeautomater, ligesom vi kan dufte og smage på vores mere end 60 forskellige kaffeblandinger, der alle er specialristet til professionelle kaffemaskiner.

Så brygger, dufter og smager vi os frem til jeres nye firmakaffe! På den måde finder vi bedst ud af, hvilken type kaffemaskine der passer til jer, samt om I foretrækker friskmalede helbønner, filterkaffe, økologisk kaffe eller noget helt fjerde.

finder den helt rigtige kaffebønne til jeres firmakaffe

Vi har kaffe for enhver smag

4. Vi udarbejder et tilbud på en skræddersyet kaffeløsning til jer

På dette tidspunkt har vi altså fået styr på både jeres kaffebehov, hvilke maskiner I ønsker samt jeres kaffesmag. Nu vil din kaffekonsulent derfor udforme og sende dig et skriftligt tilbud, som du kan kigge på i ro og mag.

Tilbuddet indbefatter jeres totale kaffeløsning, så som:

  • Kaffemaskiner
  • Kaffe
  • Te og tilbehørsprodukter
  • Service og serviceaftale
  • Andet

Når du som kunde vælger at takke ja til tilbuddet, vil du snarest blive kontaktet af vores tekniske serviceafdeling, der sammen med jer vil aftale en opstartsdato for installationen.

Er alt på lager og er alle tekniske detaljer på plads, vil vi typisk inden for tre-fire uger påbegynde installationen af jeres nye kaffeløsning.

mand bliver introduceret til ny webshop med bki professionel

5. Du introduceres til vores webshop, og vi hjælper dig med din første kaffebestilling

Inden installationen påbegyndes, vil du i mellemtiden modtage et login til vores kundeportal og webshop. Det er her, du i fremtiden kommer til at bestille kaffe, te, tilbehør mv. til din løsning.

Din kaffekonsulent giver dig en introduktion til webshoppen og hjælper dig med din første ordre. Så sikrer vi, at I har al den kaffe og det tilbehør, I behøver til en god opstart. Derudover vil han/hun hjælpe dig med at lave din favoritliste, som indeholder alle de produkter, vi har sammensat til lige netop jeres kaffeløsning.

Så er det nemt for dig fremover at genbestille friskristet kaffe og tilbehør hjem.

6. Vi opsætter, installerer og kalibrerer!

På den aftalte dato kommer vores autoriserede teknikere ud til jer og påbegynder installationen af jeres nye kaffeløsning. Når maskinerne er ved at være på plads, kommer din BKI-kaffekonsulent også på besøg, og sammen med teknikeren kalibrerer de kaffemaskinerne. Maskinerne skal nemlig indstilles nøje, så de brygger optimalt på lige præcis jeres firmakaffe. 

Vi sørger desuden for at sætte jer grundigt ind i korrekt rengøring og vedligehold af kaffemaskinerne. Det er en vigtig procedure at have styr på for at sikre, at maskinerne kommer til at holde i mange år og altid brygger den bedst mulige kop kaffe til jer. Men bare rolig – er I i tvivl, eller har I brug for en ny gennemgang, så er vi kun et opkald væk.

Jeres kaffemaskiner er nu opsat og klar til at brygge velsmagende firmakaffe til jer hver eneste dag.

Glad BKI tekniker til service af kaffemaskine som del af kaffeløsning

7. Skal vi tage din gamle kaffeløsning med os?

Hvis I ønsker det, tilbyder vi også at hjælpe jer med bortskaffelsen af jeres gamle kaffeløsning. Vi kan tilbyde en bæredygtig bortskaffelse, hvor jeres gamle kaffemaskiner ikke blot smides ud, men derimod skilles ad, så plast, ledninger og metal sorteres korrekt, og gode reservedele kan gemmes og anvendes på ny.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder.

bki konsulent er kun et opkald væk

8. Vi er kun et opkald væk

Et par uger efter opsætningen af jeres kaffeløsning vil din kaffekonsulent ringe dig op eller komme forbi. Blot for at høre om alt fungerer, og om kaffen smager som den skal. Er der brug for justeringer, tager vi os af det.

Opstår der løbende spørgsmål eller har I brug for hjælp, er vi altid kun et opkald væk.

Har du tekniske udfordringer kan du desuden altid ringe efter vores serviceteknikere, som da rykker ud hurtigst muligt. Du kan læse mere om vores serviceaftale her.

Populære blogindlæg

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Hvordan smager Paraíso kaffen? Og hvilke fordele er der for dig og farmene? Læs vores kaffesmagers og kaffekonsulents anmeldelse af BKI Paraíso Kaffe.

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.