KAFFEKONSULENTENS RÅD

Sådan laver du lækker iskaffe ved kaffeautomaten

Sommervarme kalder på iskaffe - også til arbejdsdagen! Få her vores nemme tips til hurtigt at lave den lækreste iskaffe ved kaffeautomaten eller til hele afdelingen!

Claus Ryberg,
National salgschef,
BKI Professionel

sådan laver du en iskaffe ved bki kaffeautomat

Sommervarmen er over os, og vi kan ikke komme i tanke om en bedre måde at nyde sin eftermiddagskaffe på end som en lækker iskaffe. Få her et par nemme opskrifter på hvordan du hurtigt kan lave en luksus-iskaffe direkte ved kaffeautomaten, samt hvordan du forvandler dit restbryg til et par kander læskende iskaffe til hele afdelingen. 

De fleste af os nyder gerne en kop kaffe om eftermiddagen for at få lidt god energi til det sidste af arbejdsdagen. Men i sommervarmen er det alligevel ikke altid, at en rygende varm kop kaffe, er det, der trækker mest.

Vi foreslår i stedet, at I på de varmeste dage giver jeres medarbejdere mulighed for at skifte den varme kaffe ud med en kold og læskende iskaffe. Det køler hovedet ned og er en lækker forkælelse i hverdagen.

Få her vores opskrifter på et par nemme iskaffer lavet på dit bryganlæg eller fuldautomatiske kaffemaskine til erhverv.

kande med iskaffe fra bki kaffeautomat

Arrrrh!

Med både friskbyg eller afkølet restkaffe kan du hurtigt og nemt lave den lækreste iskaffe til dig og dine kolleger. Med lidt is og godt kaffetilbehør er du nedkølet på nul komma fem!

flot spil af mælk i iskaffen
luksus iskaffe fra kaffeautomaten i sommervarmen

Lav din egen luksus-iskaffe direkte ved kaffeautomaten

Her får du luksusudgaven af en iskaffe, som hurtigt kan laves ved kaffeautomaten på kontoret. Maskinen skal bare kunne brygge espresso – eller en stærk kop kaffe – og så skal I have adgang til is. Køb eventuelt et par af vores lækre kaffesirupper og sørg for, at I har rigeligt med frisk mælk eller mælkebrikker i nærheden.

Luksus iskaffe til 1 person

Kaffesirup giver iskaffen et ekstra touch! 

Kaffesirup er perfekt til at søde jeres iskaffe med, og de giver den et delikat strejf af alt fra vanilje til hasselnød, chokolade og saltkaramel. De kan let bestilles sammen med jeres kaffe fra BKI, og de pynter fint ved siden af kaffeautomaten. Find al kaffesirup her.

Køl kaffen ned allerede i maskinen 

Kaffemaskiner fra WMF er til jer, der hver dag vil have den ypperste kaffeoplevelse - og den perfekte iskaffe! Med WMF’s ”Chilled Coffee” modul kan maskinen nemlig brygge den samme gode espresso, som I kender den, men den sørger straks for at nedkøle kaffen, inden den dispenseres. Så undgår du, at dine isterninger smelter for hurtigt. Kontakt din kaffekonsulent for mere info. 

Det gode tilbehør til iskaffe

Gem din restkaffe og lav lækker iskaffe til hele afdelingen

Hælder du ofte restkaffe fra bryganlægget i vasken? Nu har du en god undskyldning for at redde den! Køles den ned, kan den nemlig nemt forvandles til læskende iskaffe til hele afdelingen. Du kan søde den med sukker, eller du kan tilsætte en af vores lækre kaffesirupper for sødme og dejlig smag af eks. karamel eller vanilje.

Kom iskaffen i kander og lad folk selv hælde den i glas med masser af is.

Iskaffe af restbryg til ca. 10 personer

  • 1 liter kold kaffe – Brug gerne dit restbryg nedkølet fra dagen før
  • 1 liter mælk – om det er minimælk eller sødmælk er helt op til jer
  • ca. 2½ dl kaffesirup eller flormelis
  • masser af isterninger til servering

Bland kaffe, mælk og sirup eller sukker godt sammen – og smag til. Hæld i et par store kander og stil dem frem i kantinen. Så kan folk nemt hælde det over et glas med is.

Populære blogindlæg

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Hvordan smager Paraíso kaffen? Og hvilke fordele er der for dig og farmene? Læs vores kaffesmagers og kaffekonsulents anmeldelse af BKI Paraíso Kaffe.

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.