KAFFEKONSULENTENS RÅD

8 grunde til at det IKKE er besværligt at skifte kaffeløsning

I BKI Professionel lover vi at gøre det akkurat så nemt for dig, som du drømmer om. Læs her hvordan.

Claus Ryberg,
National salgschef,
BKI Professionel

kaffe i glas fra kaffeløsning og læs om 8 grunde til det ikke er besværligt at skifte

”Det er ALT for besværligt at skifte kaffeløsning!”, siger I ind i mellem. Så lad os gøre det nemt for jer – I vil ikke fortryde det.


Udløber kontrakten på jeres kaffeløsning snart? Eller begynder kollegerne at brokke sig lige lovligt meget over den kedelige firmakaffe? Så er det ved at være tid til ny kaffeløsning, og selvom det kan virke som et stort arbejde, så lover vi dig, at vi i BKI Professionel gør det akkurat så nemt for dig, som du drømmer om.

Vi ved det godt.

Det kan virke som lidt af et projekt at være ham/hende, der skal stå for at finde den nye kaffeløsning til virksomheden.

For det kan tage tid, der er ofte masser af valg og beslutninger, der skal træffes, og hvad hvis folk i sidste ende ikke kan lide den nye kaffe, tænker du måske?

Ja, man har næsten lyst til at give op på forhånd!

Men i BKI Professionel har vi over 5000 erhvervskunder i alle brancher, så vi forstår jeres behov. Og vi lover dig, at skiftet til en ny og bedre kaffeløsning fra BKI Professionel, bliver akkurat så ubesværet for dig, som du drømmer om.  

Læs her hvorfor.

1. Vi er der fra begyndelse til færdig løsning – og den gode kaffe er vores ansvar!

Bare rolig, du kommer ikke til at stå med noget selv! Det er vores ansvar, at I er glade for kaffen, og vi overleverer ikke noget til jer, før I er tilfredse. Vi er der - lige fra den indledende fase, hvor vi taler om jeres ønsker og behov til kaffeløsningen, til vi monterer og finjusterer maskinerne, så kaffen smager præcis som den skal. Og skulle der opstå det mindste efter kickoff, så er vi kun et opkald væk.

2. Skræddersyet kaffeløsning eller færdigt koncept? Du bestemmer.

Er det vigtig for dig og din virksomhed, at I får en skræddersyet løsning til jer? Eller vil I bare gerne have, at vi træffer de klogere beslutninger fra start og leverer noget, der virker og smager godt? Det er helt op til jer.

Vi kan afholde en kaffesmagning sammen med jer, hvor vi finder frem til den helt rigtige kaffe og de rigtige maskiner til jer – ved at smage og brygge os frem. Eller vi kan ud fra vores mere end 30 års erfaring i branchen sammensætte et koncept, som vi ved fungerer i jeres dagligdag.

nyristede kaffebønner fra BKI til en nem kaffeløsning
kvinde henter kaffe af kaffemaskine med bki kaffeløsning

Vi har showrooms, hvor I kan smage på et væld af vores forskellige kaffer til erhverv, og afprøve vores store udvalg af professionelle kaffemaskiner. Så I kan smage, brygge og dufte jer frem til jeres nye firmakaffe!

tre skeer med kaffe på til bki kaffeløsningen

3. Du får løbende opfølgning, sikring og opdatering på nyeste kaffetrends

Bare fordi I har investeret i en kaffeløsning, betyder det ikke, at den ikke kan udvikle sig løbende! Ud over at vi naturligvis jævnligt sørger for at tjekke op på, at jeres kaffemaskiner kører som de skal, og at I er glade i dagligdagen, så holder vi jer også opdateret på kaffetrends og spændende nyheder.

Det kan være, at vi har ristet en ny og spændende kaffe, som I har lyst til at prøve. At I vil skifte te- og konfekturesortiment løbende, eller at jeres maskiner kan opdateres med nyeste teknologi for endnu bedre kaffe. Vi sørger for, at din kaffeløsning aldrig bliver kedelig!

4. Din lokale konsulent eller tekniker er aldrig mere end et opkald væk

Vi har dygtige kaffekonsulenter og autoriserede serviceteknikere i hele landet, som du altid kan få fat på, skulle der opstå problemer eller spørgsmål i dagligdagen. Din lokale BKI Professionel konsulent bliver din primære kontaktperson, og det er denne, der sammen med jer vil finde og sammensætte den gode løsning, ligesom det er denne, I har dialog med fremover. Så I kender jeres konsulent og altid føler jer i trygge hænder.

5. Køb, leje eller leasing? Vi tilbyder finansieringen der passer jer

Det er naturligt for os, at det er helt op til jer, hvordan I ønsker jeres kaffeløsning finansieret i virksomheden. Vi tilbyder både køb samt fleksible leje- og leasingaftaler, der passer til jeres økonomi. Du kan læse meget mere om mulighederne for hhv. leje og leasing af kaffeløsningen lige her.

6. Du kan nøjes med én leverandør og én faktura, når det handler om kaffen

For at gøre det så nemt som muligt for jer at håndtere og administrere, kan vi i BKI Professionel tilbyde jer den totale kaffeløsning. Så I kan nøjes med én leverandør og én faktura til alt der omhandler kaffen!

Vi leverer de stabile kaffemaskiner, friskrister den gode kaffe, vi har eget landsdækkende serviceteam, og vi tilbyder at levere alt fra te, konfekture og juice til papkopper, mælkebrikker og meget mere. Så bliver det ikke nemmere.

Overvejer I at forkæle jeres medarbejdere med endnu bedre kaffe?

Så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at højne hverdagens smagsoplevelser via jeres kaffeløsning.

Kvinder smiler og nyder sin firmakaffe med nem kaffeløsning

"Og hvad kan jeg så spare på at skifte til en kaffeløsning fra jer?"

Vi kan naturligvis finde en besparelse, hvis du har behov for det. Men oftest vil vi nærmere anbefale dig at investere endnu mere i kaffen, end du gør i forvejen - for jeres egen skyld!

kaffemaskine fra BKI Professionel til kaffeløsning
Kaffe på arbejdet med nem BKI kaffeløsning

Populære blogindlæg

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Hvordan smager Paraíso kaffen? Og hvilke fordele er der for dig og farmene? Læs vores kaffesmagers og kaffekonsulents anmeldelse af BKI Paraíso Kaffe.

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.