KAFFEKONSULENTENS RÅD

Ny kaffeløsning? Bryg, duft og smag jer frem i vores showrooms!

Kaffe skal nemlig opleves! Så kom og bryg, duft og smag jer frem til jeres kommende firmakaffe i vores showrooms. 

Claus Ryberg,
National salgschef,
BKI Professionel

smag jer frem til jeres kaffe i showrooms

At finde den rette kaffeløsning til din virksomhed er ikke noget, du udelukkende kan klare bag en skærm. Kaffe skal nemlig opleves! Så kom og bryg, duft og smag jer frem til jeres kommende firmakaffe i vores showrooms.

I BKI Professionel er det vores fineste opgave at skabe gode kaffeoplevelser i jeres hverdag. Derfor gør vi meget ud af at skabe de rette rammer for, at vi kan finde den helt rette kaffe og de kaffemaskiner, der sammen skaber smagen af jeres firmakaffe.

For hvis du spørger os, da kan den perfekte kaffeløsning aldrig findes ved blot at surfe rundt på nettet. Kaffe skal nemlig smages, duftes og opleves!

Og det kan I i vores showrooms i Højbjerg (Aarhus) og i Karlslunde på Sjælland. Her får I nemlig mulighed for at brygge kaffe på vores mange kaffeautomater til erhverv, teste forskellige bryggemetoder og smage jer frem til jeres favoritkaffe.

I kan altså få den fulde kaffeoplevelse, inden I beslutter jer for en ny kaffeløsning.

 

DET SIGER KAFFEKONSULENTEN:

Ofte finder vi frem til noget helt andet end forventet

”Når vi holder kaffesmagning i vores showrooms, er det vores erfaring, at kunderne ofte har en forestilling om, hvad den rigtige kaffeløsning er for dem. Men oftest ender vi faktisk med at finde frem til noget helt andet. Her får man nemlig den fulde kaffeoplevelse ved at smage og dufte sig frem, og det er tit en aha-oplevelse, at finde ud af lige præcis hvilke maskiner og kaffeblandinger, der sammen skaber jeres favoritkaffe”.


Claus Ryberg
National salgschef, BKI Professionel
 

Kom til en hyggelig kaffesmagning i vores showrooms

Er I på jagt efter en ny kaffeløsning, da byder vi jer gladeligt indenfor i vores showrooms i både øst og vest.

Efter velkomst vil en af vores dygtige kaffekonsulenter sammen med jer afdække jeres behov for kaffe i virksomheden og klarlægge, hvad der er af muligheder i forhold til både budget, fysiske rammer og jeres ønsker til kaffens smag.

Herefter brygger vi kaffe på vores forskellige kaffeautomater fra en række af Europas bedste leverandører, og vi smager og dufter os sammen gennem vores store udvalg kaffe fra BKI Professionel.

Vores kaffe er nemlig udviklet specielt til den danske smag og ristet til at præstere deres ypperste på jeres kommende kaffeautomater, så I får bedste kaffeoplevelse i virksomheden. Hver eneste dag.

En kaffesmagning hos os er således både en sensorisk spændende og hyggelig dag, men det er også tid givet godt ud, når det drejer sig om noget så vigtigt som firmakaffen. En gode som danske medarbejdere vægter utrolig højt og værdsætter i deres hverdag.

specialrister kaffe til din kaffeløsning

Vi specialrister din kaffe til at præstere sit ypperste på din kaffeløsning

Besøger I os i Højbjerg kan I få en rundvisning i vores risteri. Her har vi ristet kvalitetskaffe til danskerne siden 1960.

produktion af BKI kaffebønner til firma kaffeløsning
kvalitetssikrer jeres kaffebønne til kaffeløsning

Besøg vores kafferisteri og blev klogere på jeres firmakaffe

Når I allerede er i huset, og vi sammensætter den skræddersyede kaffeløsning til jer, da kan vi også tilbyde et kig ind i vores produktion. I Højbjerg kan I få en rundtur i kafferisteriet og blive klogere på rejsen fra grøn råbønne fra alverdens kaffeplantager og helt frem til den kaffe, I kommer til at nyde i jeres virksomhed.

Som en både ISO og IFS certificeret fødevarevirksomhed, får I derfor også indblik i, hvor langt vi i BKI går hver eneste dag for at kvalitetssikre, testsmage og kontrollere vores kaffe. Forbehold og procedurer vi stolt håndhæver, så vi altid kan garantere, at I får lige netop jeres favoritkaffe i koppen.

I Karlslunde har vi derimod vores produktion af te, hvor vi sammensætter alverdens te-blandinger med urter, krydderier og blomster. Her kan I derfor opleve hvordan de skønneste og mest aromatiske teer bliver til som supplement til jeres kaffeløsning.

Book dit besøg i vores showroom i dag

Vil du gerne booke en kaffesmagning i vores showroom? Så hiv fat i din BKI-kaffekonsulent, ring direkte til os på tlf. +45 86 29 22 99 eller kontakt os via kontaktformularen nedenfor.

Så sætter vi dig i kontakt med den rette konsulent og finder sammen en dag, når det passer jer.

Kender du vores kaffebrands?

BKI Kaffe

Til jer der foretrækker en klassisk kop filterkaffe eller skal brygge god kaffe til mange. Her findes fem forskellige produktlinjer, så I kan finde den helt rigtige til jeres smag.

Black Coffee Roasters

Intense kvalitetsbønner ristet til at præstere deres ypperste på professionelle og fuldautomatiske kaffemaskiner. Til jer der ønsker at brygge den ultimative espresso og vil have kaffe med karakter.

Mountain

Premium kaffe af fineste kvalitet til jer, der ønsker kaffeoplevelser ud over det sædvanlige. Al kaffe er dyrket i højlandet og på bjergskråninger i nogle af verdens bedste kaffeplantager. 

Populære blogindlæg

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.