Vi skaber gode kaffeoplevelser


Tænk hvis firmakaffen var en smagsoplevelse hver dag? 

Vi forstår jeres kaffebehov på arbejdet, og vi leverer firmakaffen, der passer til lige netop jeres kaffesmag. I BKI Professionel har vi over 30 års erfaring med at skræddersy kaffeløsninger til danske virksomheder. 

Fra bønne til kop - og hele vejen rundt om.

Søren Meng Nordby
Divisionschef, BKI Professionel

Vi kender dine kollegers kaffevaner og kaffesmag


Vidste du eksempelvis, at 64% af medarbejderne i danske virksomheder, peger på kaffeordningen som det vigtigste personalegode i hverdagen?

Det svarer medarbejderne på danske virksomheder, når vi spørger dem om deres kaffevaner og kaffebehov på arbejdspladsen. De fortæller os, hvilken kaffe de foretrækker at drikke på arbejdet og hvornår, ligesom de fortæller os, hvordan kaffen indvirker på alt fra deres møder, effektivitet og sociale relationer til kollegerne.  

Det og meget mere holder vi os hele tiden opdateret på i vores årlige undersøgelse Danskernes kaffevaner på arbejdspladsen. Så vi altid kan rådgive dig om den bedste kaffeløsning til din virksomhed.

Vi har kaffemaskinerne til jeres behov


BKI Professionel samarbejder med de bedste producenter af kaffemaskiner i Europa, og vi har det store udvalg af moderne og driftssikre kaffemaskiner til lige netop jeres kaffebehov.

Uanset om I ønsker velbrygget filterkaffe, cremet espresso, lækre kaffespecialiteter eller den hurtige kop til farten, så har vi det gode grej til jer. Gå på opdagelse i vores sortiment af alt fra fuldautomatiske kaffeautomater til manuelle kaffe- og espressomaskiner. 

Vi forhandler bl.a. producenter som WMF, Rancillio, Bonamat, Animo, Wittenborg med flere.  

Vi friskrister din firmakaffe på vores moderne risteri i Aarhus


Som en del af BKI, der har produceret kvalitetskaffe til danskerne i mere end 60 år, rister vi i BKI Professionel din firmakaffe på vores moderne risteri i Aarhus. Det er din garanti for, at jeres kaffe altid er frisk, ligesom den er udviklet specielt til at præstere sit ypperste på professionelle kaffemaskiner til erhverv.

I BKI Professionel har vi udviklet tre professionelle kaffeserier, så I kan nyde lige netop den kop I drømmer om. Læs mere om vores kaffeserier nedenfor.

Vores serviceteknikere sørger for, at jeres kaffemaskiner altid kører


I BKI Professionel har vi vores eget landsdækkende hold af dygtige serviceteknikere, som altid er klar til at rykke ud for at tilse jeres kaffeløsning.

Når I tegner en serviceaftale hos os, er I sikret akut hjælp ved driftstop af jeres kaffeautomater, I får adgang til vores telefoniske hotline, ligesom vi skifter reservedele efter behov.

En serviceaftale skaber tryghed og sikrer, at I altid har god kaffe i koppen.

Vi smager på 300 kopper kaffe om dagen og kvalitetssikrer din kaffe efter de højeste standarder


Vores dygtige kaffesmagere testsmager hver dag op mod 300 kopper kaffe – heriblandt jeres firmakaffe. Derudover er vores risteri certificeret efter de højeste standarder inden for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring.

Alt sammen for at sikre, at I altid får samme gode smag og kaffeoplevelse i koppen.

Vi har alt det gode tilbehør til kaffeløsningen


Løft firmakaffen og din kaffeløsning til nye højder med det rette tilbehør.

Foruden kaffe og kaffemaskiner af bedste kvalitet har vi naturligvis også det store udvalg af tilbehør til kaffeløsningen. Hos os finder du alt fra papkopper, sukker og mælk til kaffen, ligesom vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitets-te, småkager og chokolader.

Det lille ekstra, rundt om koppen, der gør kaffeordningen til en forkælelse i hverdagen.

Din firmakaffe er i poser af genanvendelig plast – der reducerer jeres plastforbrug i virksomheden!


Som de første i Danmark har BKI udviklet en kaffepose i genanvendelig plast! Samtlige kaffer fra BKI Professionel leveres naturligvis i vores genanvendelige emballage, som blot skal sorteres som ’blød plast’.

Så kan den genanvendes og blive til alt fra skraldeposer til soveposefyld og fleecetrøjer. Alt imens I reducerer jeres plastforbrug i virksomheden.

Kontakt os til en uforpligtende snak


Når du vælger en ny kaffeløsning for din virksomhed, er der mange spørgsmål at tage stilling til:

Hvilken kaffesmag foretrækker vi?

 Vil vi helst have frisk mælk?

 Hvordan skal vores kaffeøkonomi se ud?

 Hvad er vigtigt for os, når vi vælger kaffeleverandør?

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere