Accepter marketing cookies for at se denne video

Vi skaber gode kaffeoplevelser

Tænk hvis firmakaffen var en smagsoplevelse hver dag? 

Vi forstår jeres kaffebehov på arbejdet, og vi leverer firmakaffen, der passer til lige netop jeres kaffesmag. I BKI Professionel har vi over 30 års erfaring med at skræddersy kaffeløsninger til danske virksomheder. 

Fra bønne til kop - og hele vejen rundt om.


Søren Meng Nordby
Divisionschef, BKI Professionel

DANSKERNES KAFFEVANER PÅ ARBEJDSPLADSEN

Vi kender dine kollegers kaffevaner og kaffesmag

Vidste du eksempelvis, at 64% af medarbejderne i danske virksomheder, peger på kaffeordningen som det vigtigste personalegode i hverdagen?

Det svarer medarbejderne på i danske virksomheder, når vi spørger dem om deres kaffevaner og kaffebehov på arbejdspladsen. De fortæller os, hvilken kaffe de foretrækker at drikke på arbejdet og hvornår, ligesom de fortæller os, hvordan kaffen indvirker på alt fra deres møder, effektivitet og sociale relationer til kollegerne. 

Det og meget mere holder vi os hele tiden opdateret på i vores årlige undersøgelse: Danskernes kaffevaner på arbejdspladsen. Så vi altid kan rådgive dig om den bedste kaffeløsning til din virksomhed. 

flere kopper kaffe viser kollegers kaffevaner og kaffesmag
Elegant kaffeløsning fra BKI der passer til jeres behov
KAFFEMASKINER

Vi har kaffemaskinerne til jeres behov

BKI Professionel samarbejder med de bedste producenter af kaffemaskiner i Europa, og vi har det store udvalg af moderne og driftssikre kaffemaskiner til lige netop jeres kaffebehov.

Uanset om I ønsker velbrygget filterkaffe, cremet espresso, lækre kaffespecialiteter eller den hurtige kop til farten, så har vi det gode grej til jer. Gå på opdagelse i vores sortiment af alt fra fuldautomatiske kaffeautomater til manuelle kaffe- og espressomaskiner. 

Vi forhandler bl.a. producenter som WMF, Rancillio, Bonamat, Animo, Wittenborg med flere.  

DANSK KAFFERISTERI

Vi friskrister din firmakaffe på vores moderne risteri i Aarhus

Som en del af BKI, der har produceret kvalitetskaffe til danskerne i mere end 60 år, rister vi i BKI Professionel din firmakaffe på vores moderne risteri i Aarhus. Det er din garanti for, at jeres kaffe altid er frisk, ligesom den er udviklet specielt til at præstere sit ypperste på professionelle kaffemaskiner til erhverv.

I BKI Professionel har vi udviklet tre professionelle kaffeserier, så I kan nyde lige netop den kop I drømmer om. Læs mere om vores kaffeserier nedenfor.

friskristet kaffebønner hos BKI til den gode kaffeoplevelse

Hvilken kaffe foretrækker I?

I BKI Professionel har vi tre kaffebrands, som vi alle rister på vores risteri i Aarhus. Alle kaffer er udviklet specielt til erhverv og profesionelle kaffemaskiner for den bedste smag og kvalitet - I skal blot vælge jeres favorit.

BKI Kaffe til kaffeløsninger

BKI Kaffe

Til jer der foretrækker en klassisk kop filterkaffe eller skal brygge god kaffe til mange. Her findes fem forskellige produktlinjer, så I kan finde den helt rigtige til jeres smag.

Black Coffee Roasters kaffe til kaffeløsninger

Black Coffee Roasters

Intense kvalitetsbønner ristet til at præstere deres ypperste på professionelle og fuldautomatiske kaffemaskiner. Til jer der ønsker at brygge den ultimative espresso og vil have kaffe med karakter.

Mountain premium kaffe til kaffeløsninger

Mountain

Premium kaffe af fineste kvalitet til jer, der ønsker kaffeoplevelser ud over det sædvanlige. Al kaffe er dyrket i højlandet og på bjergskråninger i nogle af verdens bedste kaffeplantager. 

reservedele til service på kaffemaskiner
SERVICEAFTALE

Vores serviceteknikere sørger for, at jeres kaffemaskiner altid kører

I BKI Professionel har vi vores eget landsdækkende hold af dygtige serviceteknikere, som altid er klar til at rykke ud for at tilse jeres kaffeløsning.

Når I tegner en serviceaftale hos os, er I sikret akut hjælp ved driftstop af jeres kaffeautomater, I får adgang til vores telefoniske hotline, ligesom vi skifter reservedele efter behov.

En serviceaftale skaber tryghed og sikrer, at I altid har god kaffe i koppen.

KVALITET & FØDEVARESIKKERHED

Vi smager på 300 kopper kaffe om dagen og kvalitetssikrer din kaffe efter de højeste standarder

Vores dygtige kaffesmagere testsmager hver dag op mod 300 kopper kaffe – heriblandt jeres firmakaffe. Derudover er vores risteri certificeret efter de højeste standarder inden for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring.

Alt sammen for at sikre, at I altid får samme gode smag og kaffeoplevelse i koppen.

BKI kaffesmager smager og kvalitetssikrer din kaffe
alt det gode tilbehør til jeres kaffeløsning med BKI
TE, KONFEKTURE & TILBEHØR

Vi har alt det gode tilbehør til kaffeløsning

Løft firmakaffen og din kaffeløsning til nye højder med det rette tilbehør. 

Foruden kaffe og kaffemaskiner af bedste kvalitet har vi naturligvis også det store udvalg af tilbehør til kaffeløsningen. Hos os finder du alt fra papkopper, sukker og mælk til kaffen, ligesom vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitets-te, småkager og chokolade. 

Det lille ekstra, rundt om koppen, der gør kaffeordningen til en forkælelse i hverdagen. 

EMBALLAGE

Din firmakaffe er i poser af genanvendelig plast - der reducerer jeres plastforbrug i virksomheden!

Som de første i Danmark har BKI udviklet en kaffepose i genanvendelig plast! Samtlige kaffer fra BKI Professsionel leveres naturligvis i vores genanvendelige emballage, som blot skal sorteres som 'blød plast'. 

Så kan den genanvendes og blive til alt fra skraldeposer til soveposefyld og fleecetrøjer. Alt imens I reducerer jeres plastforbrug i virksomheden. 

BKI genanvendelige kaffeposer

Kontakt os til en uforpligtende snak

Når du vælger en ny kaffeløsning for din virksomhed, er der mange spørgsmål at tage stilling til:

  • Hvilken kaffesmag foretrækker vi?
  • Vil vi helst have frisk mælk?
  • Hvordan skal vores kaffeøkonomi se ud?
  • Hvad er vigtigt for os, når vi vælger kaffeleverandør?

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.