Fødevaresikkerhed & kvalitet

For at vi kan producere kaffe af højeste kvalitet til dig som kunde, er det helt essentielt, at vi hver dag har fuldstændig styring med den enkelte bønnes vej fra oprindelsesland og til kaffen i koppen. Derfor har vi gennem mange års målrettet indsats oparbejdet stor ekspertise i omfattende kvalitetssikringsprocedurer, fødevaresikkerhed og i god ledelsespraksis.

Alt sammen for at sikre kvaliteten af vores produkter og aktiviteter. 

CERTIFICERINGER

BKI lever op til de højeste standarder for kvalitetssikring og fødevaresikkerhed

Hos BKI foods sætter vi en ære i vores certificeringer. Som kunde er de din sikkerhed for at modtage gode, sikre og lovlige fødevarer af høj kvalitet.

Som en veletableret virksomhed prioriterer vi altid dig som kunde, og vi stræber løbende efter at forbedre os for at imødekomme dine krav og forventninger.

Vores risteri og produktion er certificeret efter IFS Food Standard, ISO 9001 certificeringen for kvalitetsstyring, Sedex-medlemskab for en etisk og mere ansvarlig forsyningskæde samt Fødevarestyrelsens smiley-ordning for fødevaresikkerhed.

Silos with coffee in BKI rostery with certified food safty

ISO 9001 Certificering for kvalitetsledelse

ISO 9001 er en international anerkendt certificering af en virksomheds ledelsessystem og dets processer. Certificeringen dokumenterer, at vi i BKI aktivt håndterer og udvikler vores forretningsmuligheder og kunderelationer gennem en systematiseret ledelsespraksis.

Certificeringen dokumenterer:

  • At vi i BKI sætter vores kunder og interessenter i fokus for at imødekomme deres krav og forventninger.
  • At vi BKI har en effektiv og struktureret ledelsespraksis, der forholder sig til og håndterer nye muligheder såvel som risici.
  • At vi i BKI kontinuerligt arbejder med at forbedre vores arbejdsprocesser og produktivitet.
  • At vi i BKI kontinuerligt arbejder med at forbedre medarbejderengagementet.

Se vores ISO 9001 certifikat her.