KAFFEKONSULENTENS RÅD

Sådan sikrer I en sund kaffeøkonomi

Der er flere ting at overveje, hvis I ønsker en sund kaffeøkonomi i jeres virksomhed. Bliv klogere på de mest oversete omkostninger i jeres kaffebudget her.

Søren Meng Nordby,
Divisionschef,
BKI Professionel

drik kaffe med mælk og sikrer sund kaffeøkonomi

Når man beregner sin kaffeøkonomi, kan man nemt komme til kun at tage højde for selve kaffen. Men der er flere ting at overveje, hvis I ønsker en sund kaffeøkonomi i jeres virksomhed. Bliv klogere på de mest oversete omkostninger i jeres kaffebudget her.

Hvad er prisen for din kop kaffe?

Har I nogensinde overvejet, hvad I betaler for en kop kaffe på jeres arbejdsplads? Prisen pr. kop er nemlig ikke kun bestemt af prisen på selve kaffen, og regnestykket er oftest mere kompliceret end blot mængden af kaffe, vand og strøm.

Nedenfor har vi listet nogle af de mest oversete faktorer i prisen på en kop kaffe:

Rengøring
Der kan være store forskelle i rengøringstiden fra maskine til maskine. Udregnet på et år kan det være alt fra én til to arbejdsuger om året. Der er derfor en del lønkroner, der med fordel kan regnes med i prisen på en kop kaffe, og som derfor bør inkluderes i overvejelserne, når I vælger kaffemaskine.

Kaffespild
Teknologien i moderne kaffemaskiner til virksomheder gør, at der i dag er mindre spild pr. kop. Men hvis I f.eks. ønsker en maskine, der laver kander fremfor kopper, skal I være opmærksomme på et muligt større spild.

Kaffemaskinens pris
Det er vigtigt, at I overvejer maskinens pris, ift. hvor hurtigt, I kan afskrive den. I bør derfor kigge på en kaffemaskine, der kan sikre jer den gode kaffeoplevelse i mange år fremover, og til en pris, der matcher både behov og budget. Hos BKI Professionel kan I både købe jeres fremtidige kaffeløsning, eller vi kan tilbyde jer en leje- eller leasingaftale tilpasset jeres behov.

Serviceaftale
Kaffen er vigtig for arbejdsdagen, og derfor er kaffemaskinen under hårdt pres. Det kræver vedligehold og løbende tilsyn af maskinen, så du og dine kollegaer altid er sikret varm og velsmagende kaffe. Derfor anbefaler vi altid, at I tegner en servicekontrakt, når I køber jeres kaffemaskine, hvilket I også bør tænke ind i jeres kaffeøkonomi. Til gengæld sikrer den jer akut hjælp ved evt. driftstop af jeres kaffemaskine samt årlig service.

kvinde benytter sig af kaffemaskine

Men hvad koster en
kaffemaskine så?

Hvad jeres kaffemaskine skal koste, varierer alt efter jeres ønsker og behov. Kaffemaskinens funktioner og kompleksitetsniveau har nemlig stor indflydelse på prisen.

På bloggen "Hvad koster en kaffeautomat" kan du dog få tre priseksempler på tre populære kaffeløsninger til forskellige behov, så du kan få en lidt bedre fornemmelse herfor. 

kaffeløsningen med i budgettet for en god arbejdsplads

Husk at tænke hele kaffeløsningen ind i jeres budget

Når som helst står vi naturligvis klar til at give jer en bud på hvad den optimale pris per. kaffekop kan være hos jer. 

Bør I lease eller købe jeres kaffemaskine?

Ønsker du en kaffeløsning, der på lang sigt er et økonomisk fornuftigt valg, bør du kigge på at købe maskinen. Med et køb betaler du et engangsbeløb, som derved på længere sigt er billigere end en leasingaftale.

Men forskellige situationer kræver forskellige aftaler, og i visse situationer kan det give mening for din virksomhed at lease. F.eks. hvis I bliver flere medarbejdere eller vil reducere større omkostninger. Du kan læse mere om fordelene ved henholdsvis at købe eller lease din kaffemaskine her.

Lad os hjælpe dig i mål med den helt rette og rentable kaffeløsning!

I BKI Professionel hjælper vi jer selvfølgelig altid med at udregne, hvad den egentlige pris pr. kaffekop er på jeres arbejdsplads – og endnu mere vigtigt: Hvad den bør være. 

Så kan vi sammen finde den helt optimale løsning til jer. 

Ring direkte på tlf.: +45 86 29 22 99 eller kontakt os via kontaktformularen nedenfor. 

Populære blogindlæg

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Hvordan smager Paraíso kaffen? Og hvilke fordele er der for dig og farmene? Læs vores kaffesmagers og kaffekonsulents anmeldelse af BKI Paraíso Kaffe.

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.