KAFFEKONSULENTENS RÅD

Hvad koster en kaffeautomat?

Få alle de gode argumenter til hvorfor I bør prioritere kvalitetskaffe i jeres virksomhed og få tre priseksempler på nogle af vores mest populære kaffeløsninger.

Claus Ryberg,
National salgschef,
BKI Professionel

kvinde brygger kaffe på kaffeautomat og prioritere god kvalitetskaffe i virksomheden

Det kan måske være fristende at spare penge på firmakaffen, men vores erfaring er, at kvalitetskaffe i virksomheden altid kan betale sig. Læs med her og få alle de gode argumenter til hvorfor I bør prioritere god kaffe i jeres virksomhed - og få tre priseksempler på nogle af vores mest populære kaffeløsninger.

At investere i en ny kaffeløsning til virksomheden er naturligvis en omkostning. Det kræver oftest nye kaffeautomater eller kaffemaskiner, et kontinuerligt indkøb af kaffe samt et personale, der kan varetage vedligehold og rengøring. Men når det er sagt, så vil vi stå fast på, at kaffe ikke bare er kaffe. Der er derimod rigtig meget værdi i at prioritere en kaffeløsning af høj kvalitet frem for at spare mest muligt.

Måske du selv har arbejdet eller er kommet et sted, hvor firmakaffen ikke var noget at råbe hurra for? Ja nogle steder bliver den dårlige kaffe ligefrem den stående vittighed i virksomheden eller det emne, som alle kan blive enige om at hade.

Og det er så ærgerligt.

Faktisk er der rigtig mange fordele at hente i en god kop kaffe til arbejdsdagen. Vi har samlet et par stykker af dem til dig lige her.  

Fordele ved at prioritere kvalitetskaffe i din virksomhed

Øget medarbejdertilfredshed
Medarbejdertilfredsheden stiger typisk med en god kop kaffe til arbejdsdagen. Kaffe er nemlig noget af det, danskerne sætter allermest pris på som medarbejdergode. Faktisk mener hele 46%, at kaffe på arbejdspladsen er en vigtig personalegode, da det er den velsmagende pause mellem deadlines og lange arbejdsdage*

Du viser, at du værdsætter dine medarbejdere
Nemlig ved at du viser, at du gerne vil forkæle dem med kvalitetskaffe. At der ligeledes er et udvalg og noget for enhver smag – sort kaffe, cappuccino, macchiato og te og kakao – bidrager på samme måde til at dine medarbejdere føler sig værdsat og prioriteret i hverdagen.

Der er stor signalværdi i kaffe
Både overfor dine kolleger men også overfor kunder og samarbejdspartnere, som I inviterer ind i huset. Det viser bl.a. at I er kvalitetsbevidste, og at I har en holdning. Hvis I eksempelvis også prioriterer en økologisk eller bæredygtig kaffe, er det på samme måde med til at definere jer som virksomhed og brand. Hvis en bæredygtig kaffeløsning lyder interessant for jer, kan du læse mere her.

En god kaffepause er alt andet end spildtid
Faktisk har vi brug for små afbræk gennem arbejdsdagen for at holde fokus, og den gode kaffepause med kollegerne kan både være det afbræk, hvor de kreative og innovative idéer skabes, samt det sted hvor vi knytter bånd og lærer hinanden bedre at kende. Alt sammen noget der øger motivationen og arbejdsglæden. Læs meget mere om hvorfor kaffepausen altid er tid godt givet ud her.
 
* Markedsundersøgelse lavet af BKI Professionel i 2019.

formalet kaffe i ske med kaffebønner
giv det ekstra for kvalitetskaffen

Kaffe er ikke bare kaffe!

I hvert fald ikke hvis du spørger os. God kaffe på arbejdspladsen er en af de bedste goder, du kan give dine medarbejdere. Bl.a. fordi den styrker de sociale relationer og giver et lille pusterum i hverdagen.

mælk bliver hældt i kaffe til pausen med kolleger

Det koster tre forskellige kaffeløsninger

Nu da vi har fået alle de gode argumenter på plads omkring, hvorfor du bør satse på kvalitetskaffe i din virksomhed, så lad os se nærmere på et par priseksempler, så du kan få en bedre ide om hvad en ny kaffeløsning vil koste jer årligt.

Vi har derfor lavet tre beregninger og fundet din samlede kostpris pr. kop for tre forskellige og populære, fuldautomatiske kaffemaskiner.

Vi har inkluderet alt dette i prisen

 • Køb af maskinen og 3 års afskrivning heraf
 • Serviceaftale
 • Kaffeforbrug - helbønner eller formalet kaffe
 • 180 bryggede kopper om dagen, 220 arbejdsdage om året
 • Forbrug af frisk mælk eller mælkepulver

Tre eksempler på priser

Klassisk og velsmagende kaffe

 • Automatisk kaffeautomat til formalet kaffe

 • Cappuccino med mælkepulver: 1,17 kr./kop

 • Sort kaffe: 0,95 kr./kop

Friskkværnet kaffe og sort udvalg

 • Kaffeautomat til helbønner

 • Cappuccino med mælkepulver: 1,42 kr./kop

 • Sort kaffe: 1,20 kr./kop

Baristakaffe med et enkelt tryk

 • Fuldautomatisk kaffeautomat med frisk mælk

 • Cappuccino med frisk mælk: 2,65 kr./kop

 • Sort kaffe: 1,69 kr./kop

Skal vi lave beregningerne for dig?

Passer disse løsninger ikke til dit behov? Så har vi et væld af andre løsninger og kaffeautomater til erhverv, der passer til netop jeres budget, kaffesmag og kaffetørst.

Så kontakt os for uforpligtende vejledning og lad en af vores dygtige kaffekonsulenter lave prisberegningerne for netop jer. 

Populære blogindlæg

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Hvordan smager Paraíso kaffen? Og hvilke fordele er der for dig og farmene? Læs vores kaffesmagers og kaffekonsulents anmeldelse af BKI Paraíso Kaffe.

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.