KAFFEKONSULENTENS RÅD

Gør mødekaffen fleksibel og spændende - hver eneste gang

Med vores lille bryganlæg Coffee Queen kan du tilbyde friskbryg af nye bønner til hvert eneste møde. For spændende kaffeoplevelser i hverdagen!

Claus Ryberg,
National salgschef,
BKI Professionel

der bliver drukket kaffe til mødet

Er I glade for at smage ny kaffe, og vil I gerne have forskellige bønner at vælge mellem i hverdagen? Så kan vores bryganlæg fra Coffee Queen være løsningen, der gør jeres mødekaffe fleksibel og fuld af gode smagsoplevelser!

Coffee Queen er nemlig et lille bryganlæg, der friskbrygger 2 ½ liter kaffe på kun 8 minutter - helt oplagt til et møde med 8-10 personer. Og ved at tilkøbe Coffee Queens matchende kaffekværn, bliver det ikke nemmere og mere fleksibelt at skifte kaffe. Når det passer jer, eller mellem hver eneste bryg: Bryganlæggets filterskuffe sættes nemlig direkte i kværnen og fylder den med perfekt kværnede bønner til den bedste filterkaffe.

Så er det blot at indkøbe et udvalg af forskellige kaffer fra BKI Professionel, og friskkværne den kaffebønne I har lyst til - til lige netop jeres møde, jeres gæster, eller den gode kaffepause.

MØDELOKALE & BUFFET

Coffee Queen Mega Gold 2,5L
Automatisk bryganlæg

Bryganlæg der brygger 2,5 liter frisk kaffe direkte ned i en serveringsdispenser på bare 8 minutter. Sammen med Coffee Queen Grinder Original kan der males friske helbønner direkte i filterindsatsen, som herefter sættes i bryganlægget, hvormed I kan nyde en ekstra god kop friskmalet kaffe. Mængden af bønner kan sammen med formalingsgraden justeres individuelt efter den enkelte kaffetype eller mængde af kaffe der ønskes brygget.

Coffee Queen er på den måde meget fleksibel og kan altid tilpasses det enkelte behov. Den transportable serveringsdispenser taber kun 1 grad/ time, hvilket gør at kaffen altid er varm.

  • 2,5 liter/ 8,5 min ca. 19 liter/ timen
  • Brygning af filterkaffe i transportabel serveringsdispenser
  • Serveringsdispenseren taber kun 1 grad/ time
  • Bryg af formalet kaffe eller friskkværn selv

Altid varm friskbryg og spændende kaffeoplevelser

Selvom Coffee Queen brygger en mængde kaffe, der passer til et typisk møde, så brygges kaffen også ned i en yderst effektiv termobeholder, der kun mister 1 grad per time. Det vil sige, at I sagtens kan brygge flere beholdere, hvis I har brug for en større mængde kaffe, og samtidig sikrer I, at hver eneste kop kaffe er frisk og rygende varm.

De smarte dispensere kan desuden tages ud af bryganlægget og stilles ind i mødelokalet, så dine mødegæster kan tappe en frisk kop filterkaffe direkte i koppen. Og så kan Coffee Queen endda også fås med et tilhørende pyntelåg med et skilt, hvor I kan indsætte en seddel eller flyer.

Så brug det til at fortælle lidt om kaffen!

Indsæt noget der fortæller hvor kaffebønnerne er fra, hvilke smagsnuancer man kan forvente sig, og om kaffen er ristet mørk, lys eller et sted midt imellem.

Så har alle mulighed for at finde deres favoritkaffe, ligesom det er med til fremme den hyggelige stemning og forventningens glæde til næste kop kaffe.

friskbrygget kaffe til mødet
formalet og helbønner til mødekaffen

Gå på kaffeopdagelse med Mountain

Mountain er vores serie af distinkte højlandskaffer fra nogle af verdens bedste kaffeplantager. Gå på opdagelse i de højere luftlag og smag på karakteristiske single origins fra eks. Kenya, Etiopien og Guatemala eller prøv vores delikate blends.

Perfekte til den ultimative filterkaffe!

lækker kaffe med mælk og kage til mødet i firmaet

Mountain single origins

Har du brug for vejledning eller inspiration til mødekaffen?

Så husk at du altid kan kontakte vores dygtige konsulent-team, som alle har mange års erfaring med professionelle kaffeløsninger og gode kaffeoplevelser. Vi står klar til at give dig både vejledning og ny inspiration til jeres firmakaffe.

Populære blogindlæg

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Hvordan smager Paraíso kaffen? Og hvilke fordele er der for dig og farmene? Læs vores kaffesmagers og kaffekonsulents anmeldelse af BKI Paraíso Kaffe.

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.