KAFFEKONSULENTENS RÅD

3 tips til bedre kaffesmagsoplevelser i virksomheden

Forkæl jeres medarbejdere og gør lidt ekstra for en endnu bedre kaffepause! – Få her 3 tips til at gøre de gode smagsoplevelser til flere.

Claus Ryberg,
National salgschef,
BKI Professionel

3 tips til bedre kaffeoplevelse med god kaffe
GUIDE

3 tips til bedre kaffesmagsoplevelser i virksomheden


Nogle gange er det faktisk de helt små ting, der kan være med til at højne smagsoplevelsen på jeres firmakaffe. Få her tre nemme tips til at gøre kaffesmagsoplevelserne hos jer endnu bedre.

1. Lad filterkaffen nå nye højder: Mal jeres bønner selv og lad duften sprede sig

Nogle gange er det de små ting, der gør hele forskellen. Og vil du forkæle dine kolleger eller mødegæster med en ekstra god kop filterkaffe, kan du overveje at investere i en professionel kaffekværn og male dine favoritbønner selv – lige inden brygning.

Du vil opleve, hvordan duften af friskmalede bønner spreder sig i huset, og hvordan dine kolleger vil glæde sig til den første kaffetår!

Og de bliver ikke skuffede, når de smager, hvordan kaffens aromaer og smagsnoter kommer til sin fulde ret i en velbrygget kaffe af nymalede bønner.

Vælg filterkaffe efter sæson eller bryg månedens kaffe

Er I vilde med at smage noget nyt? Så overvej af skifte kaffebønnerne til jeres filterkaffe efter sæson, eller indfør månedens kaffe, og gør jeres firmakaffe til et spændende og hyggeligt smagseksperiment I har sammen. Du kan også selv forsøge at udfordere dine smagsløg i dagligdagen ved at gå på opdagelse  I jeres kaffeløsning og jeres automater - måske du bliver overasket. Læs f.eks. vores guide Find din favoritkaffe på arbejdspladsen: En guide til kaffeudvalget på kontoret og bliv klogere herpå. 

Under alle omstændigheder kan du hive fat i din BKI-konsulent, og lad ham eller hende guide dig til at vælge kaffer fra vores store sortiment. Prøv en kaffe der passer til eks. sommer eller vinter, eller lad dem finde en række kaffer til jer med forskellige smagsprofiler.

Så kan I løbende skifte kaffe og eksempelvis kommunikere ved kaffeøen eller på intranettet, hvor sæsonens kaffe er fra og hvilke smagsnuancer den indeholder. Så bliver kaffen hurtigt en hyggelig begivenhed i sig selv.

OBS: Vi anbefaler kun, at dette gøres til filterkaffe på bryganlæg eller stempelkande. Helbønner til fuldautomatiske kaffemaskiner bør ikke skiftes uden at automaten indstilles korrekt til den nye bønne. 

stempelkandekaffe bliver hældt for god kaffeoplevelse
Forbedre kaffeoplevelse med enten formalet eller helbønner

Lad duften af
friskmalet kaffe
sprede sig i huset

Når du kværner dine kaffebønner lige inden brygning, kan du nyde den fulde smagsoplevelse af din kaffe. Smagsstoffer og aromaer er helt friske - og det kan smages.

smilende kvinde har god kaffeoplevelse med en kop kaffe

Prøv at friskmale disse helbønner

2. Kaffeautomater: Fortæl den gode historie og gør smagsoplevelsen endnu bedre!

Også ved den fuldautomatiske kaffeautomat, kan du gøre kaffeglæden endnu større. Mange af vores moderne og mest populære erhvervskaffeautomater har i dag et digitalt display, hvor du eksempelvis kan kommunikere alt fra nyheder til jubilæer – og til hvilken kaffe du trækker i automaten!

Igen handler det om at fortælle den gode historie om kaffen, som du tilbyder din kollega. Er den økologisk eller Fairtrade? Hvorfra i verden stammer den fra, og hvilke smagsnoter kan du forvente at finde i kaffekoppen?

Den gode historie, som lidt basal information fra kaffens emballage eller fra din konsulent, styrker forventningens glæde og kan være med til at skabe endnu mere positive smagsoplevelser omkring kaffen.

Og det understreger, at I som virksomhed værdsætter jeres medarbejde ved at give dem gode kaffeoplevelser i hverdagen. 

3. Hold kaffeområdet rent - og tilbyd det lille ekstra

Nok skal kaffen være velbrygget, men hvis kaffeområdet ikke er pænt og indbydende, så er det faktisk svært at smage. Sørg for at kaffeområdet altid er rent og ryddeligt, og overvej at gøre kaffepausen endnu bedre ved at forkæle dine kolleger med lækkert tilbehør. Til den søde tand og en hyggelig pause.

Vi har bl.a. et stort udvalg af chokolader, kaffesirupper samt masser af lækre te og portionsbreve med kakao i spændende smagsvarianter.

Så gå på opdagelse i alt vores tilbehør og gør kaffepausen endnu bedre.

tilbehør for at forbedre kaffesmagsoplevelsen

Forkælelse til kaffen

Har du brug for vejledning eller gode ideer til at gøre kaffen til noget særligt?

Så kontakt en af vores dygtige BKI-konsulenter for vejledning til jeres kaffeløsning eller få ny inspiration til den gode kaffeoplevelse.

Populære blogindlæg

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Kaffeanmeldelse: BKI Paraíso Kaffe

Hvordan smager Paraíso kaffen? Og hvilke fordele er der for dig og farmene? Læs vores kaffesmagers og kaffekonsulents anmeldelse af BKI Paraíso Kaffe.

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.