KAFFEKONSULENTENS RÅD

Guide: Find den rigtige te til din arbejdsplads

Ikke alle drikker kaffe på arbejdet, ligesom mange godt kan lide en varm kop te til afveksling. Vi guider dig til at finde teen til din arbejdsplads!

Søren Meng Nordby,
Divisionschef,
BKI Professionel

Kop grøn te med blomster

Du har måske styr på kaffen – men hvad med teen? På de fleste arbejdspladser vil der være et overtal af kaffedrikkere, men det er alligevel vigtigt ikke at glemme alle dem, der hellere vil drikke te eller gerne vil nyde det til afveksling.

Hvis du ikke selv er tedrikker, kan det være svært at vide, hvad du skal basere dit valg på. Som tommelfingerregel anbefaler vi altid, at du matcher valget af te med dit valg af kaffe. Du har sikkert gjort dig grundige overvejelser om den helt rigtige kaffe til netop din arbejdsplads, og de overvejelser bør du derfor også bruge til at træffe det rigtige tevalg.

Hvad skal du forholde dig til, når du vælger te til arbejdspladsen?

Økologisk eller konventionel te?

Det første valg, du står overfor, er, om du foretrækker økologisk eller konventionel te. Har du tænkt en økologisk og bæredygtig profil ind i valget af firmakaffe, anbefaler vi, at du gør det samme med valget af te. Har økologi ikke været den dominerende faktor for kaffevalget, kan du med fordel kigge på vores sortiment af konventionel te i stedet.
 
Brevte eller løs te?

Brevte er det gode valg, hvis du foretrækker, at det skal være hurtigt og let at lave en kop te. Med tebreve er du sikret et simpelt overblik over smagsudvalget, hvor enhver kan sikre en god kop te på kort tid.

Løs te kan derimod skabe en hyggelig oplevelse, hvor tedrikkeren selv får indflydelse på dosering og proces. Her prioriterer du altså, at der bruges lidt ekstra tid på at kæle om den enkelte te – lige fra pakke til kop.    
 

Premium eller traditionel te?

Valget mellem premium eller traditionel te består primært af de smage, der foretrækkes blandt tedrikkerne. Prioriterer I klassiske og velkendte smage eller mere unikke varianter, hvor der er kræset ekstra for smagen og teoplevelsen?

Premium vælges oftest blandt virksomheder, der ønsker at præsentere et mere high-end udvalg for tedrikkerne, mens den traditionelle er te til virksomheder, der har fokus på at præsentere et simpelt og velkendt sortiment af te.

kop med chaplon te til arbejdet

Gå på opdagelse i vores tesortiment

I BKI Professionel har vi et bredt udvalg af aromatiske og delikate tevarianter. I praktiske breve og løsvægt, i alle kvaliteter og prisklasser ligesom vi har et stort udvalg af økologisk og certificeret te.

Så gå endelig på opdagelse i vores store univers af te!

kop med grøn te med tepose og blomster
kvinde holder om kop te med tebrev på arbejdspladsen

Har du brug for vejledning til tesortimentet?

Har du brug for mere direkte vejledning til at træffe det rette tevalg, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at gå på opdagelse i vores tesortiment, der rummer seks forskellige mærker i forskellige prisklasser.

Vi anbefaler altid, at du vælger den samme leverandør af både kaffe og te – både for at gøre processen lettere i det daglige, men også for at sikre harmoni blandt den kaffe og te du vælger og dermed præsenterer på arbejdspladsen.

Populære tevarianter

Populære blogindlæg

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.