KAFFEKONSULENTENS RÅD

Derfor skal I vælge en drikkevandskøler til virksomheden

En drikkevandkøler gør det nemt for jer at tilbyde rent og koldt vand på en hygiejnisk måde. I virksomheden, kantinen eller venteværelset.

Claus Ryberg,
National salgschef,
BKI Professionel

vand i vandglas fra drikkevandskøler

Derfor skal I vælge en drikkevandskøler til virksomheden

Derhjemme er vi vant til at tage vand fra hanen eller køleskabet. Men på kontoret, i institutionen og i virksomheden er der behov for større kapacitet og bedre hygiejne for at tilbyde alle rent og koldt drikkevand dagen igennem. Vi hjælper jer med at finde den helt rigtige drikkevandsløsning til jer.

Måske I allerede har styr på kaffen i jeres virksomhed. Men giver I også jeres medarbejdere, kunder og gæster nem adgang til koldt drikkevand i løbet af dagen? Måske I på nuværende tidspunkt tilbyder vand i plasticflasker, eller lader folk fylde kander og glas i tekøkkenet eller lignede?

Med en Water Logic drikkevandskøler fra BKI foods kan I derimod tilbyde en praktisk, mere miljørigtig og langt mere hygiejnisk løsning – uanset hvor mange I er.

Water logic drikkevandskøler
touchskærm på drikkevandskøler

Fordele ved en
drikkevandskøler

  • Koldt, varmt og tempereret vand - med eller uden brus!
  • I løber aldrig tør for koldt drikkevand
  • Rent og sikkert vand til hele virksomheden
  • Optimale hygiejneforhold
  • Ingen forbrug af plastiskflasker
koldt vand bliver hældt i vandglas fra drikkevandskøler

God hygiejne betyder sikkert og rent drikkevand - uanset hvor mange I er

En anden god grund til at overveje en drikkevandskøler i virksomheden er, at det sikrer jer en langt bedre hygiejne, når mange mennesker henter vand fra samme sted. Water Logic har nemlig udviklet et banebrydende hygiejnesystem i, som sikrer jer altid rent og sikkert drikkevand, samtidig med at det minimerer spredningen af bakterier og vira.

1. Kulfilter sikrer jer rent og velsmagende vand
Water Logics drikkevandskølere indeholder et kulfilter, der effektivt fjerner rester af f.eks. klor, sprøjtemidler, pollen og lignende, som er uønsket i vores drikkevand. Filteret fjerner desuden evt. dårligt lugt og smag, så I altid får rent og velsmagende drikkevand.

2. UV-lys dræber bakterier og vira
Efter filtrering gennem drikkevandskølerens kulfilter belyses vandet med et særligt UV-lys, kaldet Firewall®. Dette er er bevist at dræbe op mod 99,9% af alle bakterier og vira, skulle disse være til stede. 

3. Overfladebehandling mindsker bakteriespredning
På water logics eksterne dele er automaterne coatet med en særlig overfladebehandling, der hæmmer væksten af mikrober med op til 99,5%. Herved mindskes også kontaktsmitte, når mange mennesker rør ved samme maskine dagligt. 

4. Håndfri betjening?
Hvis I foretrækker håndfri betjening, kan flere af Water Logics drikkevandsautomater også installeres med en fodpedal. Så I kan få koldt og rent vand – helt uden at røre maskinen. 

Populære drikkevandskølere

Vi tilbyder et stort udvalg af drikkevandskølere fra Water Logic, som passer til netop jeres behov. Her findes både bord- og gulvmodeller, typer der kan levere koldt, tempereret samt vand med brus. Fortæl os om jeres behov og ønsker, og vi vejleder jer til den bedste drikkevandskøler til jeres virksomhed. 

Minimal rengøring og vedligehold i jeres dagligdag

Faktisk skal I bare tørre jeres drikkevandkølers ydre overflader af, og ellers klarer maskinen den indre rengøring selv.

Vandfilteret skal blot skiftes to gange årligt, men har I en serviceaftale hos os, sørger vi for, at jeres drikkevandskølere tilses af autoriserede Water Logic teknikere, når der er behov for det. Er der driftstop eller skal en reservedel skiftes, er I selvfølgelig også dækket ind her.

Præcis som I også er det med vores kaffeløsninger.

Kontakt os i dag og hør mere om vores drikkevandkølere, samt hvordan vi evt. kan tilbyde jer en samlet løsning af både vand, kaffe- te, mælk, engangsservice mv. til jeres virksomhed.

frisk og køligt vand fra drikkevandskøler

Populære blogindlæg

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.