KAFFEKONSULENTENS RÅD
 

Hvad koster en kaffeautomat?


Få alle de gode argumenter til hvorfor I bør prioritere kvalitetskaffe i jeres virksomhed og få tre priseksempler på nogle af vores mest populære kaffeløsninger.

 

Claus Ryberg
National salgschef, BKI Professionel

 

Det kan måske være fristende at spare penge på firmakaffen, men vores erfaring er, at kvalitetskaffe i virksomheden altid kan betale sig. Læs med her og få alle de gode argumenter til hvorfor I bør prioritere god kaffe i jeres virksomhed - og få tre priseksempler på nogle af vores mest populære kaffeløsninger.
 

At investere i en ny kaffeløsning er naturligvis en omkostning for virksomheden. Det kræver oftest nye kaffeautomater eller kaffemaskiner, et kontinuerligt indkøb af kaffe samt et personale, der kan varetage vedligehold og rengøring. Men når det er sagt, så vil vi stå fast på, at kaffe ikke bare er kaffe. Der er derimod rigtig meget værdi i at prioritere en kaffeløsning af høj kvalitet frem for at spare mest muligt.

Måske du selv har arbejdet eller er kommet et sted, hvor firmakaffen ikke var noget at råbe hurra for? Ja nogle steder bliver den dårlige kaffe ligefrem den stående vittighed i virksomheden eller det emne, som alle kan blive enige om at hade.

Og det er så ærgerligt.

Faktisk er der rigtig mange fordele at hente i en god kop kaffe til arbejdsdagen. Vi har samlet et par stykker af dem til dig lige her.  

Fordele ved at prioritere kvalitetskaffe i din virksomhed

 

Øget medarbejdertilfredshed

Medarbejdertilfredsheden stiger typisk med en god kop kaffe til arbejdsdagen. Kaffe er nemlig noget af det, danskerne sætter allermest pris på som medarbejdergode. Faktisk mener hele 46%, at kaffe på arbejspladsen er en vigtig personlegode, da det er den velsmagende pause mellem deadlines og lange arbejdsdage*

Du viser, at du værdsætter dine medarbejdere

Nemlig ved at du viser, at du gerne vil forkæle dem med kvalitetskaffe. At der ligeledes er et udvalg og noget for enhver smag – sort kaffe, cappuccino, macchiato og te og kakao – bidrager på samme måde til at dine medarbejdere føler sig værdsat og prioriteret i hverdagen.

Der er stor signalværdi i kaffe

Både overfor dine kolleger men også overfor kunder og samarbejdspartnere, som I inviterer ind i huset. Det viser bl.a. at I er kvalitetsbevidste, og at I har en holdning. Hvis I eksempelvis også prioriterer en økologisk eller bæredygtig kaffe, er det på samme måde med til at definere jer som virksomhed og brand. Hvis en en bæredygtig kaffeløsning lyder interessant for jer, kan du læse mere her.

En god kaffepause er alt andet end spildtid
Faktisk har vi brug for små afbræk gennem arbejdsdagen for at holde fokus, og den gode kaffepause med kollegerne kan både være det afbræk, hvor de kreative og innovative idéer skabes, samt det sted hvor vi knytter bånd og lærer hinanden bedre at kende. Alt sammen noget der øger motivationen og arbejdsglæden. Læs meget mere om hvorfor kaffepausen altid er tid godt givet ud her.
 

* Markedsundersøgelse lavet af BKI Professionel i 2019.


 

Kaffe er ikke bare kaffe!

I hvert fald ikke hvis du spørger os. God kaffe på arbejdspladen er en af de bedste goder, du kan give dine medarbejdere. Bl.a. fordi den styrker de sociale relationer og giver et lille pusterum i hverdagen.

 

Det koster tre forskellige kaffeløsninger


Nu da vi har fået alle de gode argumenter på plads omkring, hvorfor du bør satse på kvalitetskaffe i din virksomhed, så lad os se nærmere på et par priseksempler, så du kan få en bedre ide om hvad en ny kaffeløsning vil koste jer årligt.

Vi har derfor lavet tre beregninger og fundet din samlede kostpris pr. kop for tre forskellige og populære, fuldautomatiske kaffeautomater.

Vi har inkluderet alt dette i prisen
 

 Køb af maskinen og 3 års afskrivning heraf

 Serviceaftale

 Kaffeforbrug – helbønner eller formalet kaffe

 180 bryggede kopper om dagen, 220 arbejdsdage om året

 Forbrug af frisk mælk eller mælkepulver


Tre eksempler på priser

Klassisk og velsmagende kaffe


Automatisk kaffeautomat til formalet kaffe
 
Cappuccino med mælkepulver: 1,17 kr./kop
 
 Sort kaffe: 0,95 kr./kop
 
 

Friskkværnet kaffe og stort udvalg
 

 Kaffeautomat til helbønner

Cappuccino med mælkepulver: 1,42 kr./kop

 Sort kaffe: 1,20 kr./kop

 

Baristakaffe med et enkelt tryk

 Fuldautomatisk kaffeautomat med frisk mælk

 Cappuccino med frisk mælk: 2,65 kr./kop

 Sort kaffe: 1,69 kr./kop

 

Skal vi lave beregningerne for dig?

 

Passer disse løsninger ikke til dit behov? Så har vi et væld af andre kaffemaskiner og løsninger, der passer til netop jeres budget, kaffesmag og kaffetørst.

Så kontakt os for uforpligtende vejledning og lad en af vores dygtige kaffekonsulenter lave prisberegningerne for netop jer. 

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

 

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere