KAFFEKONSULENTENS RÅD
 

Derfor skal I vælge en drikkevandskøler i virksomheden

 

En drikkevandkøler gør det nemt for jer at tilbyde altid rent og koldt vand på en hygiejnisk måde. I virksomheden og i kantinen.

 

Claus Ryberg
National salgschef, BKI Professionel

 

Derhjemme er vi vant til at tage vand fra hanen eller køleskabet. Men på kontoret, i institutionen og i virksomheden er der behov for større kapacitet og bedre hygiejne for at tilbyde alle rent og koldt drikkevand dagen igennem. Vi hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning til jer.
 

Måske I allerede har styr på kaffen i jeres virksomhed, men giver I også jeres medarbejdere, kunder og gæster nem adgang til koldt drikkevand i løbet af dagen? Det kan være, at I tilbyder vand i plasticflasker, eller lader folk fylde det i glas og flasker fra tekøkkenet eller lignede.

Men med en Water Logic drikkevandskøler fra BKI foods kan I derimod tilbyde en mere miljørigtig og langt mere hygiejnisk løsning – uanset hvor mange I er.

Med eller uden brus?

 
Koldt, tempereret, med eller uden brus? Mulighederne med en drikkevandskøler fra Water Logic er mange. Tal med din BKI konsulent om hvad jeres behov og ønsker er i virksomheden. 
 


Populære drikkevandskølere

 

 

God hygiejne betyder sikkert og rent drikkevand - uanset hvor mange I er


En anden god grund til at overveje en drikkevandskøler i virksomheden er, at det sikrer jer en langt bedre hygiejne, når mange mennesker henter vand fra samme sted. Water Logic har nemlig udviklet et banebrydende hygiejnesystem i 3 trin, som sikrer jer altid rent og sikkert drikkevand, samtidig med at det minimerer spredningen af bakterier og vira.

  1. Først trækkes vandet gennem et kulfilter, som effektivt fjerner rester af f.eks. klor, sprøjtemidler, pollen og lignende, som er uønsket i vores drikkevand. Filteret fjerner desuden dårligt lugt og smag, så I altid får velsmagende drikkevand.
  2. Efter filtrering belyses vandet med Water Logics patenterede UV-lys, kaldet Firewall®, der er bevist at dræbe op mod 99,9% af alle bakterier og vira.
  3. Derudover er automaternes eksterne dele coatet med en særlig overfladebehandling, der hæmmer væksten af mikrober med op til 99,5%, sådan at også kontaktsmitte mindskes mest muligt.

Hvis I foretrækker håndfri betjening, kan flere af Water Logics drikkevandsautomater også installeres med en fodpedal, så I kan få koldt og rent vand – helt uden at røre maskinen. 

 

Minimal rengøring og vedligehold for jer. Lad os klare det.


Faktisk skal I bare tørre jeres drikkevandkølers ydre overflader af, og ellers klarer maskinen den indre rengøring selv.

Vandfilteret skal blot skiftes to gange årligt, men har I en serviceaftale hos os, sørger vi for, at jeres drikkevandskølere tilses af autoriserede Water Logic teknikere, når der er behov for det. Er der driftstop eller skal en reservedel skiftes, er I selvfølgelig også dækket ind her.

Præcis som I også er det med vores kaffeløsninger.

Kontakt os i dag og hør mere om vores drikkevandkølere, samt hvordan vi evt. kan tilbyde jer en samlet løsning af både vand, kaffe- te, mælk, engangsservice mv. til jeres virksomhed.

Har du brug for vejledning?
Kontakt os i dag

 

Om du allerede har svarene eller ønsker hjælp til at finde dem, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak om jeres muligheder - og finde frem til den helt rigtige kaffeløsning for netop dig og dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bekræft at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere