DESSERTER & KAGER
MED KAFFE

Sprøde småkager, intense desserter
og søde sager med kaffe. 

Enhver kop kaffe fortjener en sød ledsager

Vi kender det alle sammen. Ud på eftermiddagen eller til aftenkaffen der ikke noget bedre end en lille sød forkælelse til kaffen! Så hvorfor ikke lave lækkerier, der smagsmæssigt passer ekstra godt til din foretrukne kaffe? Espresso, filterkaffe, instant kaffe og endda kaffegrums kan alle bruges i det søde køkken, hvor det giver kager og desserter det lille ekstra.

Gå på opdagelse blandt vores mange opskrifter på kager og desserter og find inspiration til din næste kop kaffes søde ledsager!

Luksus æbleskiver

Luksus æbleskiver

Sprøde æbleskiver med mandler, et mørkt strejf af kaffe og en sød midte af fyldig marcipan. Server med æblekompot og en god kop kaffe.

Kaffe dulche leche

Kaffe dulche leche

Kog din helt egen kaffe dulche leche derhjemme og brug den i kager og desserter eller som lækkert spread på brød.

Havregrynskager med kaffe

Havregrynskager med kaffe

Den klassiske havregrynskage med et tvist af kaffegrums, lagt sammen om en intens mokka-smørcreme med kakao.

Drømmekage med kaffegrums

Drømmekage med kaffegrums

Forkæl familie og venner med et dejligt stykke drømmekage med et tvist af kaffe. Vi har nemlig kommet lidt kaffegrums i fyldet.

Brug restkaffen i desserter og bagværk!

Forvandl overskydende kaffe og kaffegrums til lækre desserter og kager! I stedet for at smide det i skraldespanden, kan du i stedet bruge det i køkkenet og skabe unikke smagsoplevelser!

Restkaffe kan f.eks. bruges i dessertopskrifter som tiramisu eller panna cotta, hvor den gode kaffesmag er ingrediensen det får lov at dominere, men du kan også bruge kaffegrums, der med sin fyldige tekstur og aroma, kan bruges som ingrediens i bagværk som  surdejsboller eller et banan kaffebrød. 

Det ikke kun smager godt at bruge kaffe i kager og desseret - du undgår også madspild!