BKI's værdier

Håndværket er grundstenen i BKI

Som passionerede kaffespecialister siden 1960 gør vi os hver dag umage, når vi udvælger de bedste råvarer, når vi smager og dufter os frem, og når vi rister efter alle kunstens regler. Som et stolt dansk-ejet kafferisteri insisterer vi på at leve op til de højeste standarder, og det er med stor dedikation, at vi rister kvalitetskaffen til dig.

Vi rister hver bønne med omhu

Kaffen er alt det, vi er fælles om

Kaffe kan synes som en ganske simpel drik: Bønner og vand i delikat forening – men det er meget mere end det. Kaffen er alt det, vi er fælles om. En smag, duft og en nydelse, der bygger bro mellem mennesker og skaber tid og talerum for det, der er vigtigst. I BKI sætter vi en ære i at levere velsmagende kaffe til godt selskab.

I fællesskab med andre eller til en stille stund for sig selv

I BKI tror vi på vigtigheden af udvikling

På at have mod til at skabe forandring og at være bedre end i går. Vi gør os altid umage for at riste kaffen, som vi kan samles om, og vi drives af at udvikle innovative og mere ansvarlige løsninger. Med respekt for hinanden, vores fælles ressourcer og med en målsætning om at skabe en mere bæredygtig værdikæde.
 
Fra farmer til bønne og til kop

første BKI butik i Aalborg er med til at grundlægge BKI værdier

Historien om
Brasil Kaffe Import

Med en forkærlighed for kaffebønner og sans for godt købmandsskab kastede Svend Mathiesen sig i 1960 ud i et dansk-brasiliansk kaffeeventyr. 

Læs her hvordan Brasil Kaffe Import blev til.

stifteren af BKI, Svend Mathiesen, grundlaget for BKI's værdier
to gammeldags BKI kaffeposer luxus og ekstra