Job & karriere

BKI foods er en dansk, familieejet virksomhed med en stærk kultur funderet i en fælles passion for kaffe, delikatessevarer og ikke mindst kvalitet. Vi er i dag en af Danmarks største kaffeleverandører indenfor både detail, engros og foodservicesektoren, og det er vi udelukkende takket være vores engagerede medarbejdere, der med stor faglighed og ekspertise, hver dag spiller hinanden bedre.

Hvis du ønsker at blive en del af holdet, kan du her på siden læse mere om, hvad det vil sige at gøre job og karriere i BKI foods. Du kan desuden finde opslag for ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning. 

 

 

Ansættelsesprocedure

Vi modtager din ansøgning

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du inden for kort tid modtage en kvittering som bekræftelse på modtagelsen. 
 
Første samtale 

Formålet med første samtale er at se hinanden an, uddybe jobbets rammer og muligheder, og du får en kort introduktion til BKI foods. Til samtalen får du mulighed for at uddybe dit CV og din ansøgning, og vurdere om jobbet matcher dine forventninger.

Test og anden samtale

Efter første samtale inviteres 2-5 personer videre til et testforløb. Forløbet tilrettelægges individuelt efter stillingstypen. Et normalt testforløb har to formål: Dels at kortlægge de personlige præferencer i forhold til arbejdssituationen, og dels at undersøge arbejdsstil og arbejdsmetode.

Vi anvender testværktøjer til at undersøge ansøgerens arbejdsstil og arbejdsmetode. Tests vil altid blive gennemført i forbindelse med samtalen. Spørgerammen til personlighedstesten kan i de fleste tilfælde udfyldes online, inden du møder op.

Ansøgeren vil altid få forudgående besked om de testværktøjer, der anvendes, og hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores HR afdeling.

Ved testtilbagemeldingen efter anden samtale deltager vores HR Manager. HR Manageren giver en tilbagemelding på testresultaterne - og du får mulighed for at uddybe og komme med kommentarer til de enkelte testområder. Der vil endvidere være mulighed for at få forventningsafstemt løn og ansættelsesforhold samt få opklaret eventuelle uklarheder i forhold til stillingen.
 
Ansættelse

Forud for ansættelsen kan der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgivere. Dette sker dog kun med din forudgående accept. Du får mundtlig besked, hvis vi tilbyder dig ansættelse. Kontrakt udarbejdes snarest herefter. 
 
Afslag

Bliver du ikke inviteret til samtale, eller var til første samtale, vil du som udgangspunkt få et skriftligt afslag. Har du været til anden samtale eller test, får du en mundtlig tilbagemelding. Du er altid velkommen til at kontakte HR, hvis du ønsker at få uddybet dit afslag.

kvinde drikker kaffe på job hos BKI
BKI kaffebønner ristet forkselligt

Behandling af
persondata ved
jobansøgning

Når du søger job ved BKI foods, indsamler og håndterer vi i en række personoplysninger om dig, for at vurdere om du er en kvalificeret kandidat.​

Som dataansavarlige er det vores ansvar at håndtere og behandle dine oplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivingen. Læs her hvordan vi håndterer dine oplysninger.

formalet kaffe og kaffebønner på skeer på BKI arbejdspladsen

Søg uopfordret hos BKI Foods

I BKI foods modtager vi også gerne uopfordrede ansøgninger. Når du søger uopfordret, bedes du anføre, hvilket job du ønsker, og hvilke områder du ønsker at beskæftige dig med. Anfør desuden dine kvalifikationer i forhold til den ønskede stilling.

Når vi har modtaget din ansøgning, vurderer og besvarer vi den inden for 8-10 dage.

Vi gemmer alle ansøgninger i en periode på et halvt år. Skulle der i denne periode blive opslået en ledig stilling, eller komme opgaver som matcher netop dine kvalifikationer, vil din ansøgning komme i betragtning.

 

 

 

 

Mød vores medarbejdere

Hos BKI føler jeg mig som en del af familien

”Min hverdag i BKI er både travl og spændende. Jeg står for driftplanlægningen, WMS-systemet og logistik her på lageret, ligesom jeg har ansvar for dets personale. Jeg har derfor rigtig mange bolde i luften, og det driver mig, at jeg selv kan prioritere og planlægge min dag. Jeg har arbejdet mange gode steder, men hos BKI føler jeg mig som en del af en familie. Her er et helt særligt fællesskab med en behagelig tone og god atmosfære, hvor vi har respekt for hinanden.”

Martin Jepsen
Lagerschef, lager
Ansat siden sep. 2008

Min dag flyver afsted

”I kundeservice har vi ansvar for at behandle alle ordrer og henvendelser, så jeg har rigtig meget kontakt til vores mange kunder, som jeg hjælper med deres spørgsmål. Derfor taler jeg også dagligt med mange mennesker i BKI, og jeg nyder at have kontakt til alle i huset. Der sker hele tiden noget, og min dag flyver af sted. Mine kolleger sørger for, at det er rart at gå på arbejde hver dag, og vi er gode til at sparre med hinanden både fagligt og privat. Vi hjælper hinanden og har et helt særligt samarbejde, og det tror jeg også, at folk, der kommer ude fra, kan mærke”.

Mette Hougaard
Kontorassistent, kundeservice
Ansat siden apr. 2007