Job & karriere


BKI foods er en dansk, familieejet virksomhed med en stærk kultur funderet i en fælles passion for kaffe, delikatessevarer og ikke mindst kvalitet. Vi er i dag en af Danmarks største kaffeleverandører indenfor både detail, engros og foodservicesektoren, og det er vi udelukkende takket være vores engagerede medarbejdere, der med stor faglighed og ekspertise, hver dag spiller hinanden bedre.

Hvis du ønsker at blive en del af holdet, kan du her på siden læse mere om, hvad det vil sige at gøre job og karriere i BKI foods. Du kan desuden finde opslag for ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning. 


Ansættelsesprocedure

 

Vi modtager din ansøgning


Når vi har modtaget din ansøgning, vil du inden for kort tid modtage en kvittering som bekræftelse på modtagelsen. 
 

Første samtale 


Formålet med første samtale er at se hinanden an, uddybe jobbets rammer og muligheder, og du får en kort introduktion til BKI foods. Til samtalen får du mulighed for at uddybe dit CV og din ansøgning, og vurdere om jobbet matcher dine forventninger.


Test og anden samtale


Efter første samtale inviteres 2-5 personer videre til et testforløb. Forløbet tilrettelægges individuelt efter stillingstypen. Et normalt testforløb har to formål: Dels at kortlægge de personlige præferencer i forhold til arbejdssituationen, og dels at undersøge arbejdsstil og arbejdsmetode.

Vi anvender testværktøjer til at undersøge ansøgerens arbejdsstil og arbejdsmetode. Tests vil altid blive gennemført i forbindelse med samtalen. Spørgerammen til personlighedstesten kan i de fleste tilfælde udfyldes online, inden du møder op.

Ansøgeren vil altid få forudgående besked om de testværktøjer, der anvendes, og hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores HR afdeling.

Ved testtilbagemeldingen efter anden samtale deltager vores HR Manager. HR Manageren giver en tilbagemelding på testresultaterne - og du får mulighed for at uddybe og komme med kommentarer til de enkelte testområder. Der vil endvidere være mulighed for at få forventningsafstemt løn og ansættelsesforhold samt få opklaret eventuelle uklarheder i forhold til stillingen.
 

Ansættelse


Forud for ansættelsen kan der blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsgivere. Dette sker dog kun med din forudgående accept. Du får mundtlig besked, hvis vi tilbyder dig ansættelse. Kontrakt udarbejdes snarest herefter. 
 

Afslag


Bliver du ikke inviteret til samtale, eller var til første samtale, vil du som udgangspunkt få et skriftligt afslag. Har du været til anden samtale eller test, får du en mundtlig tilbagemelding. Du er altid velkommen til at kontakte HR, hvis du ønsker at få uddybet dit afslag.

Behandling af persondata ved jobsøgning


Når du søger job ved BKI foods, indsamler og håndterer vi i en række personoplysninger om dig, for at vurdere om du er en kvalificeret kandidat.

Som dataansavarlige er det derfor vores ansvar at håndtere og behandle dine oplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivingen. Læs her hvordan vi håndterer dine oplysninger.

Søg uopfordret hos BKI foods


I BKI foods modtager vi også gerne uopfordrede ansøgninger. Når du søger uopfordret, bedes du anføre, hvilket job du ønsker, og hvilke områder du ønsker at beskæftige dig med. Anfør desuden dine kvalifikationer i forhold til den ønskede stilling.

Når vi har modtaget din ansøgning, vurderer og besvarer vi den inden for 8-10 dage.

Vi gemmer alle ansøgninger i en periode på et halvt år. Skulle der i denne periode blive opslået en ledig stilling, eller komme opgaver som matcher netop dine kvalifikationer, vil din ansøgning komme i betragtning.
 


Mød vores medarbejdere

Hos BKI føler jeg mig som en del af en familie
 

”Min hverdag i BKI er både travl og spændende. Jeg står for driftplanlægningen, WMS-systemet og logistik her på lageret, ligesom jeg har ansvar for dets personale. Jeg har derfor rigtig mange bolde i luften, og det driver mig, at jeg selv kan prioritere og planlægge min dag. Jeg har arbejdet mange gode steder, men hos BKI føler jeg mig som en del af en familie. Her er et helt særligt fællesskab med en behagelig tone og god atmosfære, hvor vi har respekt for hinanden.”

Martin Jepsen
Lagerschef, lager
Ansat siden sep. 2008

Min dag flyver afsted
 

”I kundeservice har vi ansvar for at behandle alle ordrer og henvendelser, så jeg har rigtig meget kontakt til vores mange kunder, som jeg hjælper med deres spørgsmål. Derfor taler jeg også dagligt med mange mennesker i BKI, og jeg nyder at have kontakt til alle i huset. Der sker hele tiden noget, og min dag flyver af sted. Mine kolleger sørger for, at det er rart at gå på arbejde hver dag, og vi er gode til at sparre med hinanden både fagligt og privat. Vi hjælper hinanden og har et helt særligt samarbejde, og det tror jeg også, at folk, der kommer ude fra, kan mærke”.

Mette Hougaard
Kontorassistent, kundeservice
Ansat siden apr. 2007

Her kan man sige sin mening, og der bliver lyttet
 

"Jeg er operatør i BKI’s pakkeri og intern auditør. BKI er en traditionel virksomhed med mange gode rutiner og en god arbejdskultur, hvor vi gør det, vi er bedst til. Her kan man altid sige sin mening, og der bliver lyttet, hvilket siger noget om den gensidige respekt, der er blandt alle i organisationen. Dagen går nemt, fordi jeg kan tale med alle, og der er en god omgangstone på alle niveauer. Jeg oplevede at blive taget god imod dengang jeg startede, og jeg synes, at vi er gode til at lære fra os og hjælpe hinanden."

Victor Sørensen
Industrioperatør, produktion og pakkeri
Ansat siden feb. 2012

Medarbejdertrivsel og -udvikling


I BKI foods arbejder vi kontinuerligt for at tilbyde en arbejdsplads med gode rammer og med glade og motiverede medarbejdere.

Vi tager afsæt i det enkelte individ, og vi ønsker at udvikle vores medarbejdere på alle niveauer i virksomheden. Derfor tager vi altid dig med på råd:

  • I dagligdagen
  • Gennem årlige tilfredshedsmålinger
  • Via årlige MUS-samtaler
  • Gennem interne og eksterne uddannelsesprogrammer

Alt sammen for at sikre trivsel og udvikling af dig som medarbejder og af BKI foods som en attraktiv arbejdsplads.

Af samme årsag tror vi i BKI foods på en uformel omgangstone, socialt engagement og frihed under ansvar.

BKI After Hours


Hos BKI vægter vi det sociale samvær højt. Derfor ses vi også efter arbejdstid. 

Vi har en aktiv personaleforening, som afholder 3-4 arrangementer om året. Desuden går vi op i sundhed, og BKI deltager jævnligt i sportsarrangementer såsom:

  • "Vi cykler til arbejde”
  • Spir - Folkesund Aarhus Kommune
  • DHL
  • Tour de Femme
  • Xtreme mandehørm

Men bare rolig – det er helt frivilligt at deltage.

FAQ om 
jobsøgning i BKI foods

Hvad skal jeg gøre for at ansøge om en stilling hos BKI foods?


Tilgå vores karriereportal her og send os dit CV og motiveret ansøgning til den ønskede stilling. Andre relevante dokumenter, såsom eksamensbevis, udtalelser og certifikater modtages også gerne. Du kan også sende os en uopfordret ansøgning her.
 

Har I modtaget min ansøgning?


Alle får en bekræftelse på modtaget ansøgningen inden for 8 - 10 dage. Hvis ikke, bedes du kontakte os.
 

Hvor ligger BKI foods?


Vores produktion og administration ligger i Højbjerg ved Aarhus. Derudover har vi kontorer i Karlslunde og Skåne.


Hvordan kan jeg blive praktikant hos BKI foods eller kontakte jer i forbindelse med specialeskrivning eller en anden skoleopgave?


Du kan sende en ansøgning til job@bki.dk. Da vi modtager mange henvendelser fra studerende, der ønsker en praktikplads eller materiale til afhandlinger, har vi desværre ikke mulighed for at honorere alle ønsker.


Hvilke jobmuligheder har jeg hos BKI foods?


Vores virksomhed dækker hele værdikæden, så vi har stillinger inden for alt lige fra lager, risteri, indkøb, salg, marketing, IT og bogholderi. Følg med på vores hjemmeside, og søg i vores aktuelle stillingsopslag for at se, om dit drømmejob skulle være ledigt. Hvis du ikke kan finde en stilling af interesse i øjeblikket, anbefaler vi, at du sender en uopfordret ansøgning, så vi kan kontakte dig, når en relevant stilling bliver slået op.


Skal man kunne lide kaffe for at arbejde hos BKI foods?


Vi drikker meget kaffe og taler meget kaffe, men til de fleste af vores stillinger er det ikke et krav, at du kan lide kaffe. Til enkelte stillinger er det nødvendigt, at medarbejderen kan lide kaffe og har gode smagsløg, men det er ikke et generelt krav for at arbejde hos BKI foods.


Hvordan skal jeg forberede mig, hvis jeg bliver inviteret til en samtale?


Der findes ingen opskrift på den perfekte samtale. Det er vigtigt, at du er dig selv, og at du er så åben som muligt omkring dine erfaringer og ønsker for fremtiden. Brug lidt tid før samtalen på at tænke over nogle af de spørgsmål, du kunne have i forbindelse med en eventuel ansættelse hos BKI foods.