KAFFEDRIKKE

Rygende varm, med mælk, iskold eller sort som natten?
Find din favorit lige her.

Skal vi drikke en kaffe?

Intet åbner op for en hyggelig snak som kaffe. Og den kan heldigvis nydes i mange former!

Her finder du en række opskrifter på lækre kaffedrikke, som du kan nyde med familie og venner derhjemme, ligesom de til særlige lejligheder kan laves i virksomheden som en lækker forkælelse! Gå på opdagelse blandt vores klassiske kaffedrikke, men også spændende og anderledes kaffedrikke som iskaffe og drinks til hverdag og fest.

Karamel Dalgona

Karamel Dalgona

Den lækreste og mest cremede Dalgona iskaffe med intens smag af karamel. Få opskriften her.

Kaffelemonade

Kaffelemonade

Har du restkaffe fra bryganlægget eller stempelkanden? Brug det til denne læskende og sommerlige kaffelemonade med citron

Iskaffe

Iskaffe

Sluk tørsten i sommervarmen med en skøn iskaffe. Det er nemmere end du tror.

Leg med spændende kaffedrikke

At kreere spændende og unikke kaffedrikke derhjemme er slet ikke så svært som det kan lyde! Ved at tænke ud af boksen kan du forvandle din kaffekop til en festlig oplevelse, både til hverdag og særlige lejligheder.

For en festlig twist kan du eksperimentere med smagfulde kaffedrikke, som en kaffecocktail med en sjat af din favoritlikør eller en forfriskende iskaffe med is eller kold mælk og sirup. Når det kommer til at undgå spild, er genbrug af restkaffe også en fantastisk idé! I stedet for at hælde overskydende kaffe i vasken, kan du opbevare det i en beholder i køleskabet. Den kolde kaffe kan senere bruges som base til eks. iskaffer, ligesom det kan bruges i madlavning og bagværk som eks. i glasur og i marinader.

Med lidt kreativitet kan du forvandle din daglige kaffe til en helt ny smagsoplevelse!

Iskaffe i glas