Konkurrenceregler

Konkurrence betingelser


Konkurrencen er åben for alle personer, der er fyldt 18 år, og som har lovlig bopæl i Danmark.
Konkurrencen starter d. 08.04.2022 og vinderen trækkes d. 11.04.2022. Vinderen får enten direkte besked via Instagram eller via sin kommentar på Facebook.

Deltagelse sker i form af en kommentar på opslaget tilknyttet konkurrencen på enten BKI’s Instagramside eller BKI's Facebookside, samt ved at følge BKI's Instagramside (i det tilfælde, at man deltager i konkurrencen via opslaget på BKI's Instagramside).

Medarbejdere hos BKI foods a/s, tilknyttede agenturer og virksomheder, samt disse medarbejderes nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook eller Instagram. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til BKI a/s, ikke til Facebook eller Instagram.

Vinderen udtrækkes af BKI a/s blandt alle kommentarer.


Præmie


Der udvælges to tilfældige vindere (en på Facebook, en på Instagram), som får en Moccamaster kaffebrygger og en kasse BKI Guld kaffe. Præmien har en værdi af 2750 kr.
 
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Gældende skatter og andre omkostninger, som hidrører fra præmien, er præmievinderens ansvar alene.

Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan rettes til BKI a/s i form af en e-mail til: bki@bki.dk