BKI’s grundsten


I BKI foods har vi et grundlæggende fundament – en virksomhedskultur - baseret på tre grundsten. De er udgangspunkt for alt, hvad vi gør, og det vi tror på. De er vores pejlemærker for hver dag at møde kaffedrikkernes krav.
 

 Håndværk


Det gode håndværk er essensen af vores virksomhed. Som passionerede kaffenørder gør vi os hver dag umage, og vi forfiner og udvikler konstant: Når vi udvælger de bedste råvarer, når vi smager og dufter os frem, og når vi rister efter alle kunstens regler. Vi kvalitetssikrer ned til mindste detalje, og vi sender aldrig noget på hylderne, som vi ikke kan stå 100% inde for.

Vi insisterer på altid at leve op til de højeste standarder. Både dem vi sætter for os selv, dem I sætter for os som kunder, men også dem der defineres ­­internationalt indenfor fødevaresikkerhed, ledelse og kvalitetsstyring. Til vores forretninger indenfor te, chokolade og fødevarer stiller vi naturligvis de samme krav.

Vi kan vores kram.

Læs mere om vores kaffehåndværk og kvalitetssikring lige her. 
 

 Fællesskab


I BKI tror vi på fællesskabet. Og vi tror på, at vi kommer længst sammen. I fællesskabet som kolleger i BKI, men i lige så høj grad i det fællesskab vi gennem årene har opbygget til vores kaffefarmere, leverandører og alle kaffedrikkerne i Danmark. Kun når vi har tillid til hinanden, er troværdige og tror på det gode samarbejde, kan vi indgå givtige, fair og bæredygtige aftaler for alle parter. Også for planeten.

Det er godt købmandskab. 

Læs hvordan vi i BKI tager socialt ansvar gennem hele vores værdikæde lige her.
 

 Udvikling


Sidst men ikke mindst tror vi på vigtigheden af udvikling og mod til forandring. Vi må aldrig læne os tilbage og kun gøre, som vi plejer. For selvom vi kan vores håndværk til fingerspidserne, vil vi altid stræbe efter at blive bedre: For at forfine smagen, vores produkter og vores arbejdsgange. Og selvom vores fællesskaber er stærke, ved vi, at de kan blive endnu stærkere: De giver os nye input, udfordrer os og gør os bedre.

Så vi fortsat kan levere kaffen til den moderne, danske kaffesmag.

 

BKI har således gennem mere end 60 år været en solid, dansk og familieejet virksomhed med ambitioner.


En virksomhed hvor vi sætter en ære i godt købmandskab, og en virksomhed hvor vi tør tage chancer og gribe nye muligheder med stor beslutsomhed. Men alt hvad vi gør, gør vi med omhu, ordentlighed og indlevelse.

For at forfine vores kaffehåndværk, styrke vores fællesskaber og ikke mindst for at udvikle os i takt med kaffedrikkernes krav.

Historien om
Brasil Kaffe Import

 

Med en forkærlighed for kaffebønner og sans for godt købmandsskab kastede Svend Mathiesen sig i 1960 ud i et dansk-brasiliansk kaffeeventyr. 

Læs her hvordan BKI og kaffen alle ka' li' blev til.